Кайрат измъкна равенство срещу Селтик в Глазгоу

Кайрат Алмати изненада Селтик, като завърши 0:0 на стадион "Селтик Парк" в първия плейофен мач за влизане в групите на Шампионската лига. Шотландците доминираха в притежанието на топката и създадоха п ...
topsport.bg(преди 21 дни)

Базел и Копенхаген не се победиха в първия плейоф за Шампионската лига

Базел и Копенхаген завършиха 1:1 в първия мач от плейофите за влизане в груповата фаза на Шампионската лига. Двубоят на "Сейнт Якоб Парк" предложи динамика и голове още преди почивката. Шакири откри з ...

Фенербахче и Бенфика не се победиха в Истанбул

Фенербахче и Бенфика завършиха 0:0 в първия мач от плейофите за влизане в груповата фаза на Шампионската лига. Срещата в Истанбул предложи напрежение и ключови моменти, но не и голове. В 71-ата минута ...

Гарначо категоричен: или Челси, или нищо

Алехандро Гарначо затвърди позицията си около бъдещето си и е готов да поеме радикален риск. Според Фабрицио Романо младата звезда на Манчестър Юнайтед е заявила, че няма намерение да обмисля оферти о ...

Криза в Юнайтед: Трансферни драми, раздяла с Рашфорд и напрежение около треньора

Сезонът в Англия още не е набрал скорост, но в Манчестър Юнайтед вече се усеща напрежение. След загубата с 0:1 от Арсенал възникват сериозни въпроси дали съставът има достатъчно качество и стабилност, ...

Арсенал и Тотнъм в наддаване за Езе

Арсенал и Тотнъм влязоха в пряка битка за трансфера на Еберечи Езе от Кристъл Палас. Според информации "артилеристите" са готови да отправят оферта от около 60 милиона паунда, като и "шпорите" вече са ...

България рухна срещу Нидерландия и отпадна от световните предквалификации

Българският национален отбор по баскетбол допусна тежка загуба със 70:95 от Нидерландия в последния си мач от предквалификациите за Световното първенство и отпадна от борбата за класиране. Тимът на Ро ...

Български старт в Рио: Николова първа, Брезалиева в топ 10

Стилияна Николова започна блестящо участието си на 41-ото Световно първенство по художествена гимнастика в Рио де Жанейро. В квалификациите на топка и обръч тя поведе във временното класиране със сбор ...

Александър Тунчев: Ракув е сериозен отбор, който всяка година надгражда

Старши треньорът на Арда Александър Тунчев даде пресконференция преди първия мач с полския Ракув в плейофите на Лигата на конференциите. Той подчерта, че съперникът е с доказани качества и опит в Евро ...

Бабангида: Надявам се на разумен мач в тактически план

Легендата на Левски - Емил Ангелов, очаква късметът този път да се усмихне на "сините" в плейофа за влизане в Лига на конференциите. Столичният гранд се бори за първо участие в основна фаза на европей ...

Подкрепа от Лимбург за Веласкес преди мача с АЗ

Треньорът на Левски Хулио Веласкес получи неочаквана подкрепа от Нидерландия преди първия мач с АЗ Алкмар от плейофите на Лигата на конференциите. Сьорд Арс, който назначи испанеца във Фортуна Ситард ...

Играч на Берое повикан в националния отбор на Доминиканската република

Полузащитникът на Берое Хуанка Пинеда получи повиквателна за националния отбор на Доминиканската република. Той ще защитава цветовете на своята страна в предстоящите международни срещи през септемврий ...

Агентите на Санчо спират трансфера му в Рома

Трансферът на Джейдън Санчо в Рома среща сериозни пречки заради исканията на неговите агенти. Според La Gazzetta dello Sport римският клуб вече е постигнал споразумение с Манчестър Юнайтед - 19 милион ...

България U21 не успя да се пребори за бронза

Националният отбор на България по волейбол на жени до 21 години загуби с 1:3 (19:25, 20:25, 25:14, 21:25) от Бразилия в мача за третото място на световното първенство в Сурабая (Индонезия). Въпреки то ...

Наполи натиска за Хойлунд след контузията на Лукаку

Наполи засилва опитите си да привлече Расмус Хойлунд от Манчестър Юнайтед. Причината е контузията на Ромелу Лукаку, който ще бъде извън терените между 3 и 4 месеца заради проблем в бедрото. Според инф ...

Лудогорец се прицели в съотборник на Здравко Димитров

Шампионът на България - Лудогорец е сред трите клуба, които се борят за привличането на дефанзивния полузащитник Муса Мохамед от Бодрум. Новината съобщи спортният журналист Руди Галети в платформата " ...

Челси продава Ренато Вейга на Виляреал за рекордна сума

Ренато Вейга ще продължи кариерата си в испанската Ла Лига. Виляреал се съгласи да плати 29,5 милиона евро на Челси за португалския защитник, като в сумата са включени бонуси и процент от бъдеща препр ...

Руи Мота: Не можем да се оплакваме от многото мачове

Квадво Дуа, Йоел Андерсон и Агибу Камара няма да играят за Лудогорец при гостуването срещу Шкендия в първи мач от плейофите за класиране в Лига Европа в четвъртък, потвърди треньорът на българския шам ...

Евертон Бала: Това са мачовете, които всеки чака

Крилото на Левски - Евертон Бала, сподели очакванията си за първия мач срещу АЗ Алкмаар от плеойфа за влизане в основната фаза на Лигата на конференциите. По негови думи всички в отбора са готови за г ...

Хулио Веласкес: Утре няма да играем по същия начин като с Брага

Треньорът на Левски - Хулио Веласкес заяви, че Георги Костадинов и Мустафа Сангаре няма да бъдат в групата за мача с АЗ Алкмаар. Специалистът говори пред медиите преди срещата на "сините" от плейофите ...
topsport.bg(преди 22 дни)

България ще играе за бронз на Световното за девойки до 21 години

Българският национален отбор по волейбол за девойки до 21 г. загуби с 0:3 (17:25, 18:25, 13:25) от Япония на полуфиналите на Световното първенство. Турнирът се провежда в Сурабая, Индонезия. Ива Дудов ...

Сектор Б организира шествие преди европейския плейоф

Феновете на Левски готвят шествие преди мача от плейофите в Лигата на конференциите срещу АЗ Алкмаар в четвъртък от 18:30 часа. Те ще тръгнат от магазина на Националния клуб на привържениците на бул. ...

Левски - АЗ Алкмаар ще бъде нещо повече от футболен мач

Левски отново е на прага на голям европейски сблъсък. В четвъртък вечер националният стадион "Васил Левски" ще се превърне в арена на страст, шум и надежда, когато "сините" се изправят срещу АЗ Алкмаа ...

Глазнер отрече да има конфликт с Гехи

Мениджърът на Кристъл Палас Оливър Глазнер отрече твърденията за напрежение между него и капитана на отбора Марк Гехи. Aнглийският национал е свързван с трансфер в Ливърпул това лято, като договорът м ...

12 години по-късно: Ради Цонев се завърна в Ботев Враца

Ботев Враца обяви изненадващ входящ трансфер с привличането на бившия национал Радослав Цонев. Юношата на Левски игра за врачани и през 2013 година, когато тогава взе участие в девет мача за отбора от ...

ДЮШ Черно море сключи важно сътрудничество с детска школа

Футболен клуб Аспарухово се присъединява към голямото семейство на Черно море. Школата на "моряците" продължава да следва своята мисия - да развива млади таланти, съобщават от клуба. "През годините ак ...

Ромелу Лукаку: Благодаря на всички, ще се видим скоро

Нападателят на Наполи - Ромелу Лукаку отправи послание към феновете след получената контузия. Футболистът има травма на бедрото и може да отсъства повече от три месеца. "Благодаря на всички за съобщен ...

Галатасарай и Манчестър Сити си стиснаха ръцете за защитник

Защитникът на Манчестър Сити - Мануел Аканджи е близо до трансфер в Галатасарай, съобщава популярният журналист Фабрицио Романо. Турският гранд е постигнал споразумение с "гражданите" за 15 милиона па ...

Кметът на Стара Загора: Канадци преговарят за Берое

Кметът на Стара Загора - Живко Тодоров, потвърди появилата се информация в медиите за канадски фонд, който желае да придобие Берое. "Искаха среща с мен. Аз не успях да бъда на нея, защото бях ангажира ...

Още има билети за секторите "А" и "В" за Левски - АЗ Алкмаар

Привържениците на Левски все още могат да се сдобият с билети за сектор "А" и сектор "В" за утрешния двубой от плейофите за влизане в основната схема на Лигата на конференциите срещу АЗ Алкмаар От таз ...