Палмейрас се интересува от звезда на Лудогорец

Един от големите бразилски клубове Палмейрас продължава да следи много зорко европейския трансферен прозорец. Според информациите от последните часове, звездата на Лудогорец Ерик Маркус попада в транс ...
topsport.bg(преди 20 дни)

Карагър: Ливърпул не трябва да дава над 130 милиона за Исак

Бившият защитник на Ливърпул Джейми Карагър изрази мнение, че клубът трябва да има алтернативен план, ако трансферът на Александър Исак не се осъществи. "Трансферната сага около Исак може да се окаже ...

Треньорът на Ракув: Със смесени чувства съм след първия мач

Старши треньорът на Ракув Ченстохова - Марек Папшун, е останал изненадан от добрата игра на Арда в първия мач между двата отбора от плейофите в Лигата на конференциите. Поляците спечелиха с 1:0 като д ...

Официално: Еберечи Езе напуска Кристъл Палас

Старши треньорът на Кристъл Палас Оливер Гласнер потвърди, че един от лидерите на тима - Еберечи Езе - повече няма да играе за клуба. "Ебс вече няма да играе за нас. Пожелаваме му всичко най-добро в н ...

Нотингам може да се раздели с Нуно

Нуно Еспирито Санто е пред напускане на Нотингам Форест, след като отношенията му със собственика Евангелос Маринакис се обтегнаха. Причината е трансферната политика на клуба през това лято, по която ...

Хулио Веласкес: Остават 90 минути и без съмнение имаме шанс

Треньорът на Левски Хулио Веласкес запази надежди след загубата на тима му от АЗ Алкмаар. "Сините" отстъпига с 0:2 в първи мач между двата отбора от плейофите на Лига на конференциите. "Трябва да отбе ...

Локо Пловдив взе американец от силна колежанска програма

Бaскетболният Локомотив Пловдив обяви американския гард Куинтън Минси като ново попълнение. Експлозивният играч е висок 198 сантиметра и тежи 93 килограма. Той е родом от Грийнбелт, Мериленд, и е завъ ...

Георги Русев: Готвим се за победа в дербито в неделя

Георги Русев бързо се адаптира към познатата си обстановка в ЦСКА 1948 и с представянето си от началото на сезона получава много високи оценки. Според анализаторските платформи е в топ крилата у нас к ...

Даниел Боримиров: Вървим по правилния път

Изпълнителният директор на Левски - Даниел Боримиров остана доволен от тима, въпреки загубата от АЗ Алкмаар. "Сините" отстъпиха с 0:2 в първи мач от плейофите на Лига на конференциите. "Изиграхме един ...

MrBit Втора лига: Кога, как и къде може да гледате Янтра - Марек на живо

След четири изиграни кръга само четири точки разделят отборите от четвърто до последно място в MrBit Втора лига. Очакваната оспорваност на шампионата засега се реализира, което значи, че всеки един ма ...

Нисичкият Садик ракри тайната на гола с глава срещу Левски

Ибрахим Садик не е сред най-високите футболисти в Европа - крилото на АЗ Алкмаар е едва 1,67 м. Но срещу Левски в София ганаецът отново доказа, че умее да бележи с глава и така достигна нов крайъгълен ...

Пеп Гуардиола иска да намали състава на Манчестър Сити

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола призна, че е неудобно да работи с прекалено голям състав. В момента в отбора фигурират 32-ма футболисти, което според него пречи на нормалния ритъм и създава ...

Жозе Моуриньо и тримесечният експеримент в Бенфика - началото на една легенда

Жозе Моуриньо е име, което днес се свързва с триумфи в Шампионската лига, титли в Англия, Италия и Испания и безкрайна самоувереност. Но преди славата и успехите имаше кратък и бурен етап в кариерата ...

ЦСКА се раздели с Тибо Вион

Френският бранител Тибо Вион вече не е футболист на ЦСКА, съобщиха от клуба. Двете страни се разделят по взаимно съгласие. "Тибо Вион обличаше фланелката на "армейците" от есента на 2020 г. За този пе ...

Дъглас Луис премина под наем от Ювентус в Нотингам

Нотингам Форест привлече под наем от Ювентус бразилския халф Дъглас Луис. Сделката е за 3 милиона евро, а в договора е включена опция за задължително откупуване при изпълнение на определени условия. Т ...

Николова трета в квалификациите на Световното, Брезалиева също във финалите

Стилияна Николова се класира на трето място в квалификациите за многобоя на 41-ото Световно първенство по художествена гимнастика в Рио де Жанейро. Българката събра 88.800 точки и влиза във финала на ...

Виктория Томова отпадна в квалификациите на US Open, след като пропусна спечелен мач

Виктория Томова приключи участието си в квалификациите на US Open, след като загуби с 6:3, 5:7, 4:6 от белгийката Хане Вандефинкел. Българката започна отлично срещата и в първия сет демонстрира стабил ...

Алдаир: Знаехме, че трябва да сме внимателни през второто полувреме

Защитникът на Левски - Алдаир коментира загубат на тима от АЗ Алкмаар. "Сините" отстъпиха с 0:2 първи мач от плейофите на Лига на конференциите. "През първата част бяхме доста организирани срещу един ...

Садик бележи с глава и води АЗ към победа над Левски

Ибрахим Садик не е сред най-високите футболисти в Европа - крилото на АЗ Алкмаар е едва 1,67 м. Но срещу Левски в София ганаецът отново доказа, че умее да бележи с глава и така достигна нов крайъгълен ...

Два бързи гола на АЗ Алкмаар попариха амбициите на неуверен Левски

Левски загуби от АЗ Алкмаар с 0:2 в първи двубой между двата отбора от плейофите на Лига на конференциите, игран на националния стадион "Васил Левски". След сравнително равностойно първо полувреме, го ...

Енрике за смяната на Донарума с Шевалие: Решението беше трудно, но сме уверени

Луис Енрике коментира решението да замени Джанлуиджи Донарума с Люк Шевалие на вратата на Пари Сен Жермен. Старши треньорът на парижани призна, че подобни избори не са лесни, но подчерта, че ръководст ...

Рууни за скандала с Исак: Не бих го върнал в Нюкасъл

Уейн Рууни коментира ситуацията с нападателя на Нюкасъл Александър Исак, който отказа да играе за клуба и настоя за трансфер. Според легендата на Манчестър Юнайтед подобно поведение не може да бъде оп ...

Луис Диас: За мен е чест да играя с Хари Кейн и Майкъл Олис

Крилото на Байерн Мюнхен Луис Диас сподели впечатленията си от съвместната игра с Хари Кейн и Майкъл Олис. Според него и двамата са футболисти от изключителна класа, които помагат на отбора в решаващи ...

Абърдийн и Митов измъкнаха равенство срещу ФКСБ в Лига Европа

Димитър Митов и съотборниците му в Абърдийн показаха характер и стигнаха до равенство 2:2 с ФКСБ в първи мач от плейофите за влизане в групите на Лига Европа. Българският страж бе титуляр и нямаше вин ...

Луис Енрике: Дембеле може да бъде още по-силен този сезон

Усман Дембеле е способен да направи още по-силен сезон за Пари Сен Жермен, сигурен е Луис Енрике. Испанският специалист припомни, че нападателят бе ключова фигура за требъла на клуба през миналата год ...

Шкендия - Лудогорец: 2:1 (Развой на срещата по минути)

Лудогорец гостува на Шкендия Тетово в първи мач от плейофите за влизане в основната фаза на Лига Европа. Срещата е днес от 21:00 часа на Национална Арена "Тоше Проески" в Скопие. "Орлите" ще се пробва ...

Дуарте: Те бяха по-остри и заслужено ни победиха

След поражението в Скопие в първия плейоф за влизане в групите на Лига Европа голмайсторът на Лудогорец Дерой Дуарте призна, че отборът му не е бил достатъчно убедителен. "Мисля, че след първия гол не ...

Лъчезар Котев: 1:0 е добър турнирен резултат, в реванша ще бъде различно

Футболистът на Арда Лъчезар Котев коментира представянето на отбора след загубата от Ракув Ченстохова в плейофния кръг на Лигата на конференциите. Той изрази оптимизъм, че шансовете на "небесносините" ...

Александър Тунчев: Шансовете ни остават, надявам се да се възползваме от тях

Старши треньорът на Арда Александър Тунчев сподели мнението си след загубата на кърджалийци от Ракув в Ченстохова с 0:1 в първия мач от плейофите в Лига на конференциите. Той заяви, че шансовете на во ...

Ракув Ченстохова - Арда 1:0 (Развой на срещата по минути)

Арда гостува на Ракув Ченстохова в първи мач за влизане в основната фаза на Лига на конференциите. Срещата ще се изиграе днес от 22:00 часа на Miejski Stadion Piłkarski Raków. Кърджалийци пишат истори ...