Арда загуби в Полша, но шансовете на "небесносините" за участие в основната фаза на ЛК остават

Отборът на Арда загуби с 0:1 гостуването си на Ракув Ченстохова в първи мач от плейофите в Лига на конференциите. Единственото попадение в срещата бе дело на Томаш Пиенко в 29-ата минута. След почивка ...
topsport.bg(преди 20 дни)

Тодор Батков: Много ми харесва този отбор на Левски, имаме шанс срещу АЗ Алкмаар

Бившият собственик на Левски Тодор Батков сподели очакванията си минути преди първия мач на "сините" срещу АЗ Алкмаар от плейофите в Лига на конференциите. Той изрази оптимизъм за двубоя с нидерландци ...

Стана ясна групата на Левски за мача с АЗ Алкмаар

Група от 22 футболисти определи старши треньорът на Левски - Хулио Веласкес за първата среща от плейофния кръг на Лига на конференциите срещу АЗ Алкмаар. Двубоят на Национален стадион "Васил Левски" е ...

Ракув Ченстохова - Арда 1:0, отменен гол на домакините

Арда гостува на Ракув Ченстохова в първи мач за влизане в основната фаза на Лига на конференциите. Срещата ще се изиграе днес от 22:00 часа на Miejski Stadion Piłkarski Raków. Кърджалийци пишат истори ...

Още има над 8000 билета за мача Левски - АЗ Алкмаар

Феновете на Левски продължават да купуват билети в часовете преди домакинството срещу АЗ Алкмаар. Двубоят е от плейофния кръг за влизане в основната схема на Лигата на конференциите. Срещата на Национ ...

Шкендия обърна Лудогорец и взе аванс преди реванша в Разград

Лудогорец започна силно, но допусна пълен обрат и загуби първия мач от плейофите за влизане в групите на Лига Европа срещу Шкендия. Двубоят на Национална арена "Тоше Проески" в Скопие завърши 2:1 за д ...

Ракув Ченстохова - Арда 1:0, домакините откриха след груба грешка в защитата на кърджалийци

Арда гостува на Ракув Ченстохова в първи мач за влизане в основната фаза на Лига на конференциите. Срещата ще се изиграе днес от 22:00 часа на Miejski Stadion Piłkarski Raków. Кърджалийци пишат истори ...

Ракув Ченстохова - Арда 0:0

Сабаленка открива кампанията си в Ню Йорк срещу швейцарка

Водачката в световната ранглиста Арина Сабаленка ще започне защитата на титлата си на US Open с мач срещу представителката на Швейцария Ребека Масарова. В тази част на схемата са още Елена Рибакина и ...
topsport.bg(преди 21 дни)

Майката на Рабио защити сина си и нападна ръководството на Марсилия

Майката и агент на футболиста на Олимпик Марсилия Адриен Рабио - Вероник, нападна ръководството на клуба Марсилия след решението на шефовете да продадат нейния син след свада със съотборника му Джонат ...

Левски напомни на привържениците си откъде да си вземат билет за днешния мач

Левски припомни на своите фенове откъде може да се сдобият с билет за днешното домакинство на АЗ Алкмаар. Срещата ще стартира тази вечер от 21:00 часа на стадион "Васил Левски". Ето какво написаха "си ...

Спартак Варна обяви събраната сума за Бела

От Спартак Варна благодариха на привържениците на отбора за събраната сума от близо 1800 лева, която ще бъде дарена на малката Бела, която се нуждае от скъпо лечение. "Соколите" обявиха и нова благотв ...

Феновете на Арсенал нарисуваха стенопис на Езе до "Емирейтс"

Фенове на Арсенал изненадаха с нов стенопис до стадион "Емирейтс", изобразяващ Еберечи Езе - крилото на Кристъл Палас, което все още не е преминало в клуба. Източник: x.com Лондонският гранд води прег ...

Джокович и Алкарас срещу американци на старта на US Open

Носителят на 24 титли от Големия шлем Новак Джокович ще има коварен съперник в първия кръг на US Open. Сърбинът ще се изправи срещу младия представител на домакините Лърнър Тиен. В частта на сърбина с ...

Евевртон Бала: Дори резервите усещат, че са част от семейството

Футболистът на Левски - Евертон Бала заяви, че тимът разполага с "козове в ръкава" за мачовете в Европа. Бразилецът говори в предаването "Домът на футбола" преди мача на "сините" с АЗ Алкмаар в плейоф ...

Аурелио де Лаурентис призна: Исках да взема Виктор Гьокереш в Наполи

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис разкри защо се е стигнало до преминаването на Хвича Кварацхелия в победителя в Шампионската лига - Пари Сен Жермен и призна, че е искал да привлече в отбора ...

Левски - АЗ Алкмаар: Съставите

Отборът на Левски посреща АЗ Алкмаар в първи мач от плейофния кръг в Лига на конференциите. Двубоят ще се играе на стадион "Васил Левски" от 21:00 часа, а главен съдия ще бъде Тамаш Богнар от Унгария. ...

Ливърпул засили интереса си към Родриго

Ливърпул предприема активни стъпки за привличането на Родриго Гоес от Реал Мадрид. Английският клуб разглежда 23-годишния бразилец като основен вариант за заместник на Луис Диас, който напусна състава ...

Арне Слот за Исак: Предпочитам да говоря за футболистите, с които разполагам в момента

Мениджърът на Ливърпул Арне Слот не пожела да коментира темата за евентуалното привличане на на Александър Исак в английския шампион. Нидерландецът не очаква клубът да бъде много активен в оставащите ...

Ник Кирьос пропуска и US Open

Австралийският тенисист Ник Кирьос се оттегли от участие в Откритото първенство на САЩ, съобщиха световните агенции. Така проблемите с контузии продължават, като той не е играл на сингъл от март тази ...

Карагър и Невил с прогнози за сезона във Висшата лига

Джейми Карагър и Гари Невил направиха традиционните си прогнози за новия сезон във Висшата лига. Както обикновено, двамата се разминаха в почти всички категории - от шампиона до отборите, които ще се ...

Интер се разбра с Ланс за полузащитник

Ръководството на Интер се договори с колегите си от Ланс за привличането на полузащитника Анди Диуф. "Скай Спорт Италия" твърди, че трансферната сума ще бъде 20+5 млн. евро. В следващите дни се очаква ...

Николова оглави квалификациите в Рио, Брезалиева също с отлично участие

Стилияна Николова излезе начело в подреждането на многобоя след квалификациите на Световното първенство по художествена гимнастика в Рио де Жанейро. Българката показа стабилност и след изиграването на ...

Ново попълнение пропуска следващите два мача на Ливърпул

Десният защитник на Ливърпул Жереми Фримпонг ще пропусне оставащите мачове на мърсисайдци до паузата за мачовете на националните отбори заради контузия. Новината съобщи мениджърът на английския шампио ...

Масчерано изгонен, но води Маями по телефона до полуфиналите

Интер Маями се класира за полуфиналите на Купата на лигата - турнира между клубовете от МЛС и мексиканското първенство - след победа с 2:1 над Тигрес. Големият герой стана Луис Суарес, който реализира ...

Луис Енрике: Сафонов и Забарни са извън политическата полемика

"Сафонов и Забарни са извън политическата полемика. Вярвам, че футболът е най-добрият начин да обединим хората" - с тези думи старши треньорът на Пари Сен Жермен Луис Енрике отговори на въпрос дали е ...

Росен Барчовски: Нямаше с кого да заменя Везенков

Селекционерът на националния отбор на България по баскетбол - Росен Барчовски, коментира тежката загуба от Нидерландия със 70:95 (29:25, 12:26, 14:16, 15:30) и отпадавнето от битката за класиране на С ...

Фалшива фондация на името на Диого Жота събра над 60 хиляди долара

Фондация "Диого Жота", появила се само три дни след смъртта на нападателя на Ливърпул и Португалия, вероятно е дело на измамници. Чрез сайта ѝ вече са събрани 64 250 долара дарения, основно в криптова ...

Десет дни напрежение: съдбата на звездите виси на косъм!

Остават по-малко от две седмици до края на летния трансферен прозорец в големите европейски първенства. Във Франция сделките могат да се осъществяват до 31 август, в Англия, Испания и Италия - до 1 се ...

Мартин Кавдански: Лудогорец трябва да внимава с Шкендия

Бившият футболист на Шкендия Тетово - Мартин Кавдански, който в момента играе за Марек, сподели очакванията си за срещата между настоящия първенец на Северна Македония и Лудогорец в Лига Европа. Той о ...