"Първото нещо, което чувам от хората, е как го получихте? Това означава, че трябва да съм направила нещо лошо в живота си, за да имам това заболяване, че сам съм си го причинила", споделя актрисата... ...
За членове на комисията бяха избрани Василка Рангелова, Ивайло Станев, Цветана Червенякова-Илиева, Цветелин Софрониев... Прочетете цялата новина тук на Vesti.bg ...
Френският генерал Дьо Гол още през 1959 г. е подозирал, че САЩ и Русия един ден могат да се помирят и споразумеят зад гърба на европейците, за да владеят света... Прочетете цялата новина тук на Vesti. ...
Тя ще разполага с интегрирана система за наблюдение, за да не се допуска преминаването на мигранти, заяви директорът на ГДГП Антон Златанов... Прочетете цялата новина тук на Vesti.bg ...
В четвъртък, 8 май, Мелания посрещна репортери и гости в Източната зала на Белия дом, където Пощенската служба на САЩ представи марка в чест на Барбара, бивша първа и втора дама на САЩ, която през юни ...
Факторите варират от биология до социални навици - и имат реално отражение върху структурата на населението... Прочетете цялата новина тук на Vesti.bg ...
"Може би ще казват различни неща за мен, когато ме няма, но съм решен "той си отиде богат" да не е сред тях"... Прочетете цялата новина тук на Vesti.bg ...
Все още няма дати, но има разбиране, че този контакт е необходим, заяви руският зам.-министър на външните работи Сергей Рябков... Прочетете цялата новина тук на Vesti.bg ...