Всеки квадратен километър в Украйна коства на Москва 99 войници, пресмята Институтът за изследване на войната... Прочетете цялата новина тук на Vesti.bg ...
Румен Радев обяви, че ще внесе в Народното събрание предложение за провеждане на референдум относно приемането на еврото в България с въпроса: "Съгласни ли сте България да приеме единната европейска в ...
Според организаторите у нас все повече се засилва влиянието на партии и политици, които ни отдалечават от ценностите на ЕС... Прочетете цялата новина тук на Vesti.bg ...
Румен Радев обяви, че ще внесе в Народното събрание предложение за провеждане на референдум относно приемането на еврото в България с въпроса: "Съгласни ли сте България да приеме единната европейска в ...
Когато 71-годишният Кенеди-младши препоръча на Калифорнийския съвет за условно освобождаване Сирхан да бъде освободен условно през 2021 г. - 16-ият път, когато се изправя пред съвета - шест от неговит ...
"Първото нещо, което чувам от хората, е как го получихте? Това означава, че трябва да съм направила нещо лошо в живота си, за да имам това заболяване, че сам съм си го причинила", споделя актрисата... ...
За членове на комисията бяха избрани Василка Рангелова, Ивайло Станев, Цветана Червенякова-Илиева, Цветелин Софрониев... Прочетете цялата новина тук на Vesti.bg ...