Затваря за движение планинския път Драгалевци - Алеко в природен парк "Витоша"

Поради силен снеговалеж и вятър се затваря за движение планинския път Драгалевци - Алеко в природен парк "Витоша". Това съобщиха от пресцентъра на Столична община. Временно се скъсява маршрута на авто ...
dariknews.bg(преди 4 години)

По-вероятно е да спечелим от тотото, отколкото след ваксина да получим нежелана реакция

"По-голяма е вероятността да спечелите от тотото, отколкото ако ви ваксинират, да получите тежко нежелано събитие." Това каза проф. Генка Петрова, която е преподавател от Медицинския университет. Тя с ...
plovdiv24.bg(преди 4 години)

Задържаха мъж, опитал да подкупи полицаи в Хасково

Мъж, опитал се да подкупи полицаи, е задържан в Хасково , съобщи ОД на МВР. Вчера в 8,10 часа на булевард "Илинден", автопатрул от управлението е извършил проверка на 57-годишен жител на с. Поповец , ...
dariknews.bg(преди 4 години)

Проф. Генка Петрова: По-вероятно е да спечелим от тотото, отколкото след ваксина да получим нежелана реакция

"По-голяма е вероятността да спечелите от тотото, отколкото ако ви ваксинират, да получите тежко нежелано събитие." Това каза проф. Генка Петрова, която е преподавател от Медицинския университет. Тя с ...
varna24.bg(преди 4 години)

Обрат със сигнала на бащата на 14-годишната ученичка от Пловдив

От МВР Пловдив се свързаха с редакцията на Plovdiv24.bg, за да вземат отношение във връзка с материала ни "Баща на 14-годишна ученичка от Пловдив: Това ли е начинът за трупане на приходи?". Ето какво ...

Росица Матева: Ще използваме училищните камери за наблюдение в изборния ден

Добре е да има видеонаблюдение не само заради прозрачността на изборния процес, но и заради пандемията, за да могат да бъдат осигурени правата на всички, които имат право да гласуват. Това обясни в "Д ...

Директори на болници на среща с проф. Ангелов

В 9 часа днес започва среща при министъра на здравеопазването Костадин Ангелов на директори на болниците в София и столичния кмет Йорданка Фандъкова. Според директора на болница "Пирогов" проф. Асен Б ...

Александър Вучич се опитвал да създаде Велика Сърбия

На практика сръбският президент Александър Вучич се опитва да създаде Велика Сърбия, такава каквато искаха Слободан Милошевич и Добрица Чосич. Това каза професорът от Университета Джон Хопкинс във Ваш ...

Телефонен тероризъм! Жена звъни постоянно на Спешна помощ, за да я прегледат

68-годишна жена от Горна Оряховица постави национален рекорд по брой повиквания на Спешна помощ на телефон 112, съобщи Нова телевизия. Сигналите при 90% от случаите са безпричинни. Лекари, полиция и с ...

Ивайло Калфин: България изтегли късата клечка с ваксините на AstraZeneca

Бившият външен министър Ивайло Калфин смята, че България е изтеглила късата клечка, след като половината поръчани ваксини са от AstraZeneca, която има проблеми с доставките. "Сега ще се иска преразпре ...

77-годишен мъж загина при катастрофа в село Забърдо

77-годишен мъж е загинал при катастрофа в село Забърдо в област Смолян. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР - Смолян. Сигналът е подаден на 15 март 2021 г. около 07.15 часа в РУ - Чепеларе. Съ ...
24chasa.bg(преди 4 години)

Александър Вучич се опитвал да създаде Велика Сърбия

На практика сръбският президент Александър Вучич се опитва да създаде Велика Сърбия, такава каквато искаха Слободан Милошевич и Добрица Чосич. Това каза професорът от Университета Джон Хопкинс във Ваш ...

Росица Матева: Ще използваме училищните камери за наблюдение в изборния ден

Добре е да има видеонаблюдение не само заради прозрачността на изборния процес, но и заради пандемията, за да могат да бъдат осигурени правата на всички, които имат право да гласуват. Това обясни в "Д ...

Директори на болници на среща с проф. Ангелов

В 9 часа днес започва среща при министъра на здравеопазването Костадин Ангелов на директори на болниците в София и столичния кмет Йорданка Фандъкова. Според директора на болница "Пирогов" проф. Асен Б ...

Сигнал: Кой гений измисли тази простотия?

Читател на Plovdiv24.bg, се свърза с нашата медия, за да сподели своята гледна точка относно продължаващия ремонт на Околовръстното на Пловдив. Даваме му думата сега: "Здравейте, пиша Ви във връзка с ...

ВСУ "Черноризец Храбър" е в ТОП 3 на частните университети в страната и в ТОП 10 на българските висши училища

Варненският свободен университет "Черноризец Храбър" е в ТОП 3 на частните университети в България и в ТОП 10 на висшите училища в страната за 2021 г., според класацията на UniRank - независимата свет ...

Тръгна фериботът Силистра - Кълараш

След повече от 10-годишно прекъсване фериботната линия Силистра - Кълараш в Румъния е възстановена и работи. 7-километровият маршрут между двата града... ...
bnt.bg(преди 4 години)

Тече образователната програма на Районен съд Разград сред ученици

Образователната програма на Районен съд Разград започна с лекции за възпитателните мерки при противообществени и хулигански прояви и последиците от детското насилие, съобщиха от пресслужбата на съда. ...

Бургазлийката, номинирана за "Оскар": Човек трябва да мечтае и да поема рискове

"Бях на терен, когато разбрах за номинацията. Българските думи определено ме правят най-щастлива, защото аз съм и винаги ще си остана българче. Гордея се от този факт". Това каза по NOVA Мария Бакалов ...

Ивайло Калфин: България изтегли късата клечка с ваксините на "AstraZeneca"

Бившият външен министър Ивайло Калфин смята, че България е изтеглила късата клечка, след като половината поръчани ваксини са от AstraZeneca, която има проблеми с доставките. "Сега ще се иска преразпре ...

И на Наум Шопов не му се размина

Наум Шопов се е заразил с COVID-19. "Е, не ми се размина и на мен. За щастие, нещата вървят сравнително леко и вече се чувствам добре. Пазете се", написа актьорът във Фейсбук. ...

Чорбанов за ваксините срещу COVID-19: Един огромен експеримент

В имунологията 1 + 1 никога не е 2. Първото правило, което беше нарушено бе, че се направи масова имунизация в условията на пандемия. Вирусът търси перфектен начин да заобиколи ваксината. Това заяви п ...

Красен Кралев се срещна със спортната общност във Варна

Вчера във варненския дом на спорта "Юнашкия салон" бе проведена среща със спортната общност във Варна, сподели Кристиан Димитров, директор на Дирекция "Спорт" в Община Варна и настоящ кандидат за наро ...

Наталия Маева: В електронния регистър се пренебрегва най-рисковата група

Ковид ни научи, че трябва да мислим за електронно здравеопазване. Това е големият проблем в момента. Това коментира в "Денят започва" Наталия Маева, новият председател на Националната пациентска орган ...

Полицейска справедливост застигна 29-годишна нарушителка (СНИМКИ)

От МВР Пловдив се свързаха с Plovdiv24.bg, за да съобщят: Във връзка с публикация на снимков материал от гражданин, публикуван на 14.03.2021 г. в Plovdiv24.bg, на който се вижда, че лек автомобил "Маз ...

Телефонен тероризъм! Жена звъни постоянно на Спешна помощ, за да я прегледат

68-годишна жена от Горна Оряховица постави национален рекорд по брой повиквания на Спешна помощ на телефон 112, съобщи Нова телевизия. Сигналите при 90% от случаите са безпричинни. Лекари, полиция и с ...

Мария Бакалова: Гордея се, че съм българка

Тя е първата българка, която ще се бори за най-престижния приз в света на киното "Бях на терен, когато разбрах за номинацията. Българските думи определено ме правят най-щастлива, защото аз съм и винаг ...

Наталия Маева: В електронния регистър се пренебрегва най-рисковата група

Ковид ни научи, че трябва да мислим за електронно здравеопазване. Това е големият проблем в момента. Това коментира в "Денят започва" Наталия Маева, новият председател на Националната пациентска орган ...

И на Наум Шопов не му се размина

Наум Шопов се е заразил с COVID-19. "Е, не ми се размина и на мен. За щастие, нещата вървят сравнително леко и вече се чувствам добре. Пазете се", написа актьорът във Фейсбук. ...

Чорбанов за ваксините срещу COVID-19: Един огромен експеримент

В имунологията 1 + 1 никога не е 2. Първото правило, което беше нарушено бе, че се направи масова имунизация в условията на пандемия. Вирусът търси перфектен начин да заобиколи ваксината. Това заяви п ...