Поради силен снеговалеж и вятър се затваря за движение планинския път Драгалевци - Алеко в природен парк "Витоша". Това съобщиха от пресцентъра на Столична община. Временно се скъсява маршрута на авто ...
"По-голяма е вероятността да спечелите от тотото, отколкото ако ви ваксинират, да получите тежко нежелано събитие." Това каза проф. Генка Петрова, която е преподавател от Медицинския университет. Тя с ...
Мъж, опитал се да подкупи полицаи, е задържан в Хасково , съобщи ОД на МВР. Вчера в 8,10 часа на булевард "Илинден", автопатрул от управлението е извършил проверка на 57-годишен жител на с. Поповец , ...
"По-голяма е вероятността да спечелите от тотото, отколкото ако ви ваксинират, да получите тежко нежелано събитие." Това каза проф. Генка Петрова, която е преподавател от Медицинския университет. Тя с ...
От МВР Пловдив се свързаха с редакцията на Plovdiv24.bg, за да вземат отношение във връзка с материала ни "Баща на 14-годишна ученичка от Пловдив: Това ли е начинът за трупане на приходи?". Ето какво ...
Добре е да има видеонаблюдение не само заради прозрачността на изборния процес, но и заради пандемията, за да могат да бъдат осигурени правата на всички, които имат право да гласуват. Това обясни в "Д ...
В 9 часа днес започва среща при министъра на здравеопазването Костадин Ангелов на директори на болниците в София и столичния кмет Йорданка Фандъкова. Според директора на болница "Пирогов" проф. Асен Б ...
На практика сръбският президент Александър Вучич се опитва да създаде Велика Сърбия, такава каквато искаха Слободан Милошевич и Добрица Чосич. Това каза професорът от Университета Джон Хопкинс във Ваш ...
68-годишна жена от Горна Оряховица постави национален рекорд по брой повиквания на Спешна помощ на телефон 112, съобщи Нова телевизия. Сигналите при 90% от случаите са безпричинни. Лекари, полиция и с ...
Бившият външен министър Ивайло Калфин смята, че България е изтеглила късата клечка, след като половината поръчани ваксини са от AstraZeneca, която има проблеми с доставките. "Сега ще се иска преразпре ...
77-годишен мъж е загинал при катастрофа в село Забърдо в област Смолян. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР - Смолян. Сигналът е подаден на 15 март 2021 г. около 07.15 часа в РУ - Чепеларе. Съ ...
На практика сръбският президент Александър Вучич се опитва да създаде Велика Сърбия, такава каквато искаха Слободан Милошевич и Добрица Чосич. Това каза професорът от Университета Джон Хопкинс във Ваш ...
Добре е да има видеонаблюдение не само заради прозрачността на изборния процес, но и заради пандемията, за да могат да бъдат осигурени правата на всички, които имат право да гласуват. Това обясни в "Д ...
В 9 часа днес започва среща при министъра на здравеопазването Костадин Ангелов на директори на болниците в София и столичния кмет Йорданка Фандъкова. Според директора на болница "Пирогов" проф. Асен Б ...
Читател на Plovdiv24.bg, се свърза с нашата медия, за да сподели своята гледна точка относно продължаващия ремонт на Околовръстното на Пловдив. Даваме му думата сега: "Здравейте, пиша Ви във връзка с ...
Варненският свободен университет "Черноризец Храбър" е в ТОП 3 на частните университети в България и в ТОП 10 на висшите училища в страната за 2021 г., според класацията на UniRank - независимата свет ...
След повече от 10-годишно прекъсване фериботната линия Силистра - Кълараш в Румъния е възстановена и работи. 7-километровият маршрут между двата града... ...
Образователната програма на Районен съд Разград започна с лекции за възпитателните мерки при противообществени и хулигански прояви и последиците от детското насилие, съобщиха от пресслужбата на съда. ...
"Бях на терен, когато разбрах за номинацията. Българските думи определено ме правят най-щастлива, защото аз съм и винаги ще си остана българче. Гордея се от този факт". Това каза по NOVA Мария Бакалов ...
Бившият външен министър Ивайло Калфин смята, че България е изтеглила късата клечка, след като половината поръчани ваксини са от AstraZeneca, която има проблеми с доставките. "Сега ще се иска преразпре ...
Наум Шопов се е заразил с COVID-19. "Е, не ми се размина и на мен. За щастие, нещата вървят сравнително леко и вече се чувствам добре. Пазете се", написа актьорът във Фейсбук. ...
В имунологията 1 + 1 никога не е 2. Първото правило, което беше нарушено бе, че се направи масова имунизация в условията на пандемия. Вирусът търси перфектен начин да заобиколи ваксината. Това заяви п ...
Вчера във варненския дом на спорта "Юнашкия салон" бе проведена среща със спортната общност във Варна, сподели Кристиан Димитров, директор на Дирекция "Спорт" в Община Варна и настоящ кандидат за наро ...
Ковид ни научи, че трябва да мислим за електронно здравеопазване. Това е големият проблем в момента. Това коментира в "Денят започва" Наталия Маева, новият председател на Националната пациентска орган ...
От МВР Пловдив се свързаха с Plovdiv24.bg, за да съобщят: Във връзка с публикация на снимков материал от гражданин, публикуван на 14.03.2021 г. в Plovdiv24.bg, на който се вижда, че лек автомобил "Маз ...
68-годишна жена от Горна Оряховица постави национален рекорд по брой повиквания на Спешна помощ на телефон 112, съобщи Нова телевизия. Сигналите при 90% от случаите са безпричинни. Лекари, полиция и с ...
Тя е първата българка, която ще се бори за най-престижния приз в света на киното "Бях на терен, когато разбрах за номинацията. Българските думи определено ме правят най-щастлива, защото аз съм и винаг ...
Ковид ни научи, че трябва да мислим за електронно здравеопазване. Това е големият проблем в момента. Това коментира в "Денят започва" Наталия Маева, новият председател на Националната пациентска орган ...
Наум Шопов се е заразил с COVID-19. "Е, не ми се размина и на мен. За щастие, нещата вървят сравнително леко и вече се чувствам добре. Пазете се", написа актьорът във Фейсбук. ...
В имунологията 1 + 1 никога не е 2. Първото правило, което беше нарушено бе, че се направи масова имунизация в условията на пандемия. Вирусът търси перфектен начин да заобиколи ваксината. Това заяви п ...