Радина Кърджилова: Преборихме се!

Актрисата Радина Кърджилова пребори коронавируса. Бременната в деветия месец бивша моделка сподели с последователите си в Инстаграм, че най-после е с отрицателен тест. Остават броени дни да роди и таз ...
plovdiv24.bg(преди 4 години)

Обсъждат мерките срещу Covid-19 в Плевен

В Плевен днес заседава областният кризисен щаб за борба с Covid-19. Ще бъдат обсъдени ситуацията и въведените мерки срещу разпространението на заразата в областта. След повишения брой новозаразени с к ...
bnr.bg(преди 4 години)

Д-р Марков: Не виждам проблем с "АстраЗенека"

"Ваксината на "АстраЗенека" в момента на много места в Европа е спряна от употреба за имунизации. Аз не бих казал, че обективно от данните за заболелите и смъртните случаи при ваксинираните с тази вак ...

Жена пострада след удар в друга кола на пътя Варна - Добрич

На 15.03.2021 г., около 11:00 ч. по пътя Варна - Добрич, в участъка между селата Л. Каравелово и Крумово, 48-годишна водачка на л.а. "Тойота Ярис" застига и блъска в задната част л.а. "Митсубиши Колт" ...
varna24.bg(преди 4 години)

Българинът, който ще представи РС Македония на "Евровизия": Не мога да се извиня за това, което съм (ВИДЕО)

Представителят на Република Северна Македония на "Евровизия" Васил Гарванлиев направи видеообръщение във Фейсбук. В него той обяснява, че има български паспорт от 20 години. Заявява и, че интервюто му ...

Полиция на Околовръстния път в Пловдив, Зико недоволен от срока на ремонта

8 полицейски екипа дежурят в пиковите часове по кръстовищата на Околовръстния път на Пловдив. От вчера там започна ремонт в отсечката от "Кукленско шосе" до "Коматево", а опашките по входните артерии ...
24chasa.bg(преди 4 години)

Радина Кърджилова: Преборихме се!

Актрисата Радина Кърджилова пребори коронавируса. Бременната в деветия месец бивша моделка сподели с последователите си в Инстаграм, че най-после е с отрицателен тест. Остават броени дни да роди и таз ...

Заболеваемостта в област Ловеч нараства, въвеждат строги мерки

Висок ръст на заболеваемостта отбелязват в Ловешка област в последните дни. В тази връзка РЗИ въвежда със заповед строги противоепидемични мерки от утре до 4 април включително. Забранява се провеждане ...

Измамна схема: Злоупотребяват с името на НОИ, залъгвайки пенсионери

Граждани на Пазарджик сигнализират, че мними служители на Националния осигурителен институт обикалят домовете на възрастни хора, за да ги уговарят да попълват декларации за увеличаване на пенсиите им, ...

Д-р Марков: Не виждам проблем с "АстраЗенека"

"Ваксината на "АстраЗенека" в момента на много места в Европа е спряна от употреба за имунизации. Аз не бих казал, че обективно от данните за заболелите и смъртните случаи при ваксинираните с тази вак ...

Готвят пълен локдаун в София!

"Ще предложим да се затворят молове, ресторанти, училища, детски градини, фитнеси, всички културни мероприятия също ще бъдат забранени". Това каза шефът на РЗИ-София д-р Данчо Пенчев след срещата за м ...

Готвят пълен локдаун в София

"Ще предложим да се затворят молове, ресторанти, училища, детски градини, фитнеси, всички културни мероприятия също ще бъдат забранени". Това каза шефът на РЗИ-София д-р Данчо Пенчев след срещата за м ...

Тодор Славков: Никога не ми е хрумвало да се женя

"Никога не съм се поставял в толкова неравностойно положение, че да помисля за сватба. Никога не ми е хрумвало да се женя, а и за брака съм чувал само лоши неща", коментира в характерния си стил Тодор ...

Предлагат нови строги мерки в София (ВИДЕО)

Предстои да се обсъди затваряне на търговски центрове, заведения, училища и детски градини в София и в София област. Това каза пред журналисти Данчо Пенчев, директор на Столичната регионална здравна и ...
dariknews.bg(преди 4 години)

Тодор Славков: Никога не ми е хрумвало да се женя

"Никога не съм се поставял в толкова неравностойно положение, че да помисля за сватба. Никога не ми е хрумвало да се женя, а и за брака съм чувал само лоши неща", коментира в характерния си стил Тодор ...

Зико се ядоса заради ремонта на Околовръстното: Не съм съгласен със сроковете! (ВИДЕО)

Днес кметът Здравко Димитров проведе среща на място във връзка с въвеждането на нова организация на движение на Околовръстното шосе, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това стана на светофара за Марков ...

Предлагат нов локдаун в София

Предстои да се обсъди затваряне на търговски центрове, заведения, училища и детски градини в София и в София област. Това каза пред журналисти Данчо Пенчев, директор на Столичната регионална здравна и ...

Д-р Ботев: 30 хиляди души са починали от грипна ваксина, а 4-ма от тази на AstraZeneca

"Масовата ваксинация е решението. Да, във всички случаи ще има проблеми, но те ще бъдат решени". Това заяви в предаването "Денят ON AIR" хематологът д-р Чавдар Ботев. "Хората не сме същите и реакциите ...

12 жертви на COVID-19 за ден във Варна

12 пациенти с коронавирус са починали във варненски болници през последното денонощие, съобщават от РЗИ. Така общият брой на починалите в областта от началото на кризата достигна 678. 343 са новите сл ...

Измамна схема: Злоупотребяват с името на НОИ, залъгвайки пенсионери

Граждани на Пазарджик сигнализират, че мними служители на Националния осигурителен институт обикалят домовете на възрастни хора, за да ги уговарят да попълват декларации за увеличаване на пенсиите им, ...

Д-р Ботев: 30 хиляди души били починали от грипна ваксина, а 4-ма от тази на AstraZeneca

"Масовата ваксинация е решението. Да, във всички случаи ще има проблеми, но те ще бъдат решени". Това заяви в предаването "Денят ON AIR" хематологът д-р Чавдар Ботев. "Хората не сме същите и реакциите ...

Предварително попълнените данъчни декларации вече са достъпни

От днес са достъпни предварително попълнените данъчни декларации за облагане на доходите на физическите лица за миналата година, съобщиха от приходната агенция. За първи път ще бъдат включени още данн ...

30 хиляди души били починали от грипна ваксина, а 4 от тази на AstraZeneca

Пореден протест срещу затварянето на фитнесите в Шумен

Фитнес инструктори от Шумен отново излязоха на протест, защото са против решението на Областния кризисен щаб да ги затворят за трети път в коронакриза... ...
bnt.bg(преди 4 години)

Рекорд от началото на пандемията по брой заразени за ден в Смолянско

Заболелите от COVID-19 за едно денонощие в Смолянска област са 64- най-голям брой от началото на пандемията. 14-дневна заболяемост на на 100 хиляди души също е рекордна- 400,8. Смъртността е 16,4 на 1 ...

Повреда предизвика закъснение на влаковете по третата линия на метрото

С пет минути закъснение се движат влаковете по третата линия на метрото в София, причината е технически проблем в един от локомотивите. В момента се извежда повреденият влак и се очаква движението по ...
bnr.bg(преди 4 години)

Предварително попълнените данъчни декларации вече са достъпни

От днес са достъпни предварително попълнените данъчни декларации за облагане на доходите на физическите лица за миналата година, съобщиха от приходната агенция. За първи път ще бъдат включени още данн ...

Проф. Овчаров: Виден северен македонец вещае разпад на България и твърди, че при нас само циганите и турците не са македонци

"Виден северен македонец вещае разпад на българската държава, което ще рече излизането на Пиринска Македония от нея. Ето от какво се опасяваше и българското правителство, когато наложи вето на влизане ...

Апаш задигна 174 бона от фургон на рибно стопанство на язовира в Монтана

Апаш издебнал собствениците на садки и задигнал 174 бона от фургон в землището на Монтана, съобщиха от МВР. Кражбата е извършена за времето от 18.30 часа на 12 март до 7.30 часа на 15-ти, от фургон, в ...

77-годишен мъж почина при тежка катастрофа в Чепеларско

77-годишен мъж от Пловдив почина след като се преобръщал 20 метра по склон в чепеларското село Забърдо , съобщи "24 часа". Лекият автомобил с пловдивска регистрация тръгнал към урвата при потегляне. Ш ...