Държавата отделя 2 млн. лв. за изкупуването на частни гори

Държавата отделя 2 милиона лева през тази година за изкупуването на частни гори, като кампанията стартира от утре, 4 февруари. Със сумата ще разполагат шестте държавни предприятия, които ще приемат до ...
plovdiv24.bg(преди 4 години)

Държавата отделя 2 млн. лв. за изкупуването на частни гори

Държавата отделя 2 милиона лева през тази година за изкупуването на частни гори, като кампанията стартира от утре, 4 февруари. Със сумата ще разполагат шестте държавни предприятия, които ще приемат до ...
varna24.bg(преди 4 години)

Започна проектирането за реконструкцията на "Гладно поле" (ВИДЕО)

Започнало е геодезическо заснемане на ул. "Лев Толстой", което е част от проекта за "Гладно поле", "Богомил" и другите съпътстващи улици и инфраструктура, съобщи зам.-кметът по строителство Пламен Рай ...

Ограничение на движението по пътя Рударци-Кладница

Движението между 4-ти и 5-и км на пътя Рударци-Кладница временно се осъществява в една лента заради свличане на банкета на пътното платно. Свличането е по протежение на 50-60 метра и е в резултат на о ...
bnr.bg(преди 4 години)

Вкарват в психиатрия Кристина, която закла децата си в Сандански

Окръжен съд - Благоевград уважи искане на Окръжна прокуратура - Благоевград и допусна настаняване за изследване в психиатрично заведение към СБАЛЛС при затвора в гр. Ловеч, на обвиняемата Кристина Дун ...

Затварят участък от ул. "Д-р Анастасия Железкова" заради ремонт

Във връзка с изпълнението на проект за основен ремонт на ул. "Д-р Анастасия Железкова" от 04.02.2021 г. (четвъртък) улицата ще бъде затворена за движение в участъка от ул. "Мир" до бул. "Осми Приморск ...

Вкарват в психиатрия Кристина, която закла децата си в Сандански

Окръжен съд - Благоевград уважи искане на Окръжна прокуратура - Благоевград и допусна настаняване за изследване в психиатрично заведение към СБАЛЛС при затвора в гр. Ловеч, на обвиняемата Кристина Дун ...

"Моряците" удариха Черноморец (Балчик) с 4:1 като гости

Черно море записа победа в първата си за деня контрола. "Моряците" удариха като гости Черноморец Балчик с 4:1. Точни за успеха бяха Николай Златев, Исмаил Иса,Васил Панайотов, Светослав Николов. В спа ...

Модерна аудио-вестибуларна лаборатория е оборудвана в медико-дентален център към МУ-Варна

С пълен модул последно поколение електрофизиологични апарати е оборудвана новата Аудио-вестибуларна лаборатория към Университетския медико-дентален център в МУ-Варна. Специалистите в лабораторията изв ...

Григор Димитров започна годината с убедителна победа

Григор Димитров стартира с победа 2021 година. Най-добрият български тенисист се класира за третия кръг на турнира "Мъри Ривър Оупън" с награден фонд 320 775 долара. Той е поставен под №2, заради коет ...

Нова информация за тежката катастрофа на "Струма"

Към момента е установено, че настъпилата верижната катастрофа на АМ "Струма" в района на с. Ново Делчево е между 5 леки автомобила и 2 микробуса. Пострадали са две жени и двама мъже. Двете жени и един ...

Започна ремонт на 14 км от Околовръстния път на Пловдив

Започна поетапен ремонт на 14 км от Околовръстния път на град Пловдив, съвпадащ с второкласния път II-86 Пловдив - Асеновград, в участъка между кръговото кръстовище с Пазарджишко шосе /при км 0/ и кръ ...
24chasa.bg(преди 4 години)

15 млн. лв. за справяне с последиците от бедствия в 5 общини

15 милиона лева отпусна правителството на 5 общини за справяне с последиците от бедствия. Премиерът Бойко Борисов поиска от регионалното министерство да се въведе нова система, при която датчици, пост ...
bnr.bg(преди 4 години)

Варна е икономическият двигател на Северна България

Bapнa ce oчepтaвa ĸaтo ocнoвният иĸoнoмичecĸи цeнтъp нa Ceвepнa Бългapия cъc cилнa пpoмишлeнocт, гoлям дял нa тypизмa и бъpзo pacтящ ceĸтop в oблacттa нa инфopмaциoннитe и ĸoмyниĸaциoннитe тexнoлoгии ...

Димитров за отпадането на такса смет: Не! Нямам печатарска машина в избата на общината (ВИДЕО)

Кметът Здравко Димитров категорично отряза предложението за отпадане на такса битови отпадъци за бизнеса на председателя на Съвета по туризъм в Пловдив Любозар Фратев. "Не! Направихме достатъчно за вс ...

Стефан Диомов в болница с коронавирус

Легендарният композитор Стефан Диомов се лекува от коронавирус. Маестрото е настанен в Инфекциозното отделение на УМБАЛ-Бургас, информира БНР. Няколко дни след установяването на инфекцията той е бил н ...

Кметът на Пловдив при откриване на нова детска градина: Строил съм. Доволен съм!

"Строил съм къща, вила. Това, което виждам тук, е много добре. Виж бетонът как е равен с тухлите. Много съм доволен като виждам изпълнението и сроковете". С тези думи кметът Здравко Димитров изрази за ...

Един от биячите на баба Атанаска: Аз съм неграмотен циганин и не мога да чета, полицаи ме биха

Ромите Ангел Василев, Атанас Радев и Тодор Велиев, които ограбиха и биха възрастната Атанаска в Белозем миналата година отново се изправиха пред съда. По време на заседанието стана ясно, че бабата не ...

Стефан Диомов в болница с коронавирус

Легендарният композитор Стефан Диомов се лекува от коронавирус. Маестрото е настанен в Инфекциозното отделение на УМБАЛ-Бургас, информира БНР. Няколко дни след установяването на инфекцията той е бил н ...

Нова информация за тежката катастрофа на "Струма"

Към момента е установено, че настъпилата верижната катастрофа на АМ "Струма" в района на с. Ново Делчево е между 5 леки автомобила и 2 микробуса. Пострадали са две жени и двама мъже. Двете жени и един ...

Предупредиха гърците след преливането на язовир "Ивайловград"

Голяма загриженост и безпокойство цари в регион Еврос след преливането на язовир "Ивайловград", съобщава Нова тв. Гръцките власти предупреждават за очаквано огромно количество вода, което ще достигне ...

Предупредиха гърците след преливането на язовир "Ивайловград"

Голяма загриженост и безпокойство цари в регион Еврос след преливането на язовир "Ивайловград", съобщава Нова тв. Гръцките власти предупреждават за очаквано огромно количество вода, което ще достигне ...

Един от биячите на баба Атанаска: Аз съм неграмотен циганин и не мога да чета, полицаи ме биха

Ромите Ангел Василев, Атанас Радев и Тодор Велиев, които ограбиха и биха възрастната Атанаска в Белозем миналата година отново се изправиха пред съда. По време на заседанието стана ясно, че бабата не ...

Месец на уикендите за деца в музеите на Пловдив (СНИМКИ)

Община Пловдив обяви "Месец на уикендите за деца в музеите на Пловдив". Инициативата е посветена най-вече на малчуганите, но също и на техните родители, баби и дядовци. Семействата са поканени да посе ...

Във Варна приемат документи за новата социална услуга "Асистентска подкрепа"

Започва прием на документи за новата социалната услуга "Асистентска подкрепа", съобщават от дирекция "Социални дейности" към Община Варна. Потребители на услугата, съгласно Закона за социалните услуги ...

Усложнена остава обстановката в Бургаско

Усложнена остава обстановката в Бургаско след наводненията в селата Димчево и Кости. Продължава обявеното бедствено положение. Започна отводняването и... ...
bnt.bg(преди 4 години)

Заловиха мъж, надраскал със спрей площада в Плевен, приет е в психиатрия

41-годишен мъж е надраскал със спрей обидни и нецензурни думи по плочките на централния площад "Възраждане" в Плевен. Непристойните действия, които грубо нарушават обществения ред и изразяват явно неу ...

COVID влезе в детски заведения във Великотърновско, 30 деца под карантина

Във връзка с регистрирани случаи на COVID-19, съответно при персонал (1) в ДГ "Радост" гр. Елена и дете в ДЯ "Слънце" гр. Велико Търново с предписания на РЗИ - Велико Търново под карантина за 10 дни с ...

НОИ с нова информация за пенсиите

Чувствително намалява броят на подадените от работещи пенсионери заявления за преизчисляване на пенсиите им с допълнително придобития от тях осигурителен стаж или осигурителен стаж и доход след пенсио ...

Зико за детската градина на "Богомил": Строил съм. Доволен съм (ВИДЕО)

"Строил съм къща, вила. Това, което виждам тук, е много добре. Виж бетонът как е равен с тухлите. Много съм доволен като виждам изпълнението и сроковете". С тези думи кметът Здравко Димитров изрази за ...