Мисис България 2018 с поредната си благотворителна акция

Роксана Кирилова посети център за хора с ментални увреждания, като заведе и 10-годишния си син, пише "България днес" Роксана Кирилова дари на децата в дневния център "Света Неделя" в Сандански лакомст ...
varna24.bg(преди 4 години)

Мангъров: Да, жена ми ме напусна

"Да, жена ми ме напусна! Не живеем заедно, но нямаме развод, аз още я обичам. И тя ще ме подкрепи на изборите, както и цялото ми задружно семейство, както и възрастната ми майка, която също много обич ...

До минус 19.3 градуса паднаха температурите в Смолянско

Минус 19.3 градуса температура е измерена тази сутрин в Чепеларе, според данни от Метеорологичната станция на Рожен. Това е най-ниската регистрирана минимална температура в Смолянска област в един от ...
24chasa.bg(преди 4 години)

Рекорд: Жена е с коронавирус вече 331 дни

Бившата американска футболистка Кейтлин Денис може да се счита за абсолютен рекордьор, макар че едва ли иска това да се случи. 30-годишната жена не може да се отърве от COVID-19 цели 331 дни, пише Bli ...

Нападнаха мъж и бременната му приятелка в София

Необяснима агресия на улицата. Мъж и бременната му приятелка бяха нападнати, прибирайки се към дома си. Инцидентът е от столичния квартал "Овча купел". Нападнал ги е непознат мъж, по думите им - без н ...

Полицаи си спретнаха парти в заведение с живо излъчване във фейсбук

Сигнал в социалните мрежи, че полицаи в Благоевград са празнували и са нарушили противоепидемичните мерки. "По повод изнесени материали в социалните мрежи и телефонен разговор със заместник директора ...

По-малко заразени с Covid-19 в световен мащаб

За последната седмица броят на новозаразените с COVID-19 е намалял с 16%, с 10 на сто са по-малко и жертвите на вируса. Данните са на Световната здравна организация. От Евростат съобщиха, че между мар ...
plovdiv24.bg(преди 4 години)

Чистят ледените висулки от мостовете в София, под които минават коли

Столичната община започва акция по премахване на опасните висулки от мостове, под които минават коли, съобщи бТВ. Тя ще се ръководи от Красимир Димитров, директор на "Аварийна помощ и превенция". След ...
24chasa.bg(преди 4 години)

Задръстване в "Южен" заради катастрофа

Катастрофа затрудни движението в "Южен". Става дума за кръстовището на булевард "Никола Вапцаров" с улица "Пере Тошев". Няма сериозно пострадали според първоначалната информация. Щетите са само матери ...

Турски гигант с нов завод край Пловдив!

Тypcĸaтa ĸoмпaния оdеlо Fаrbа Lіghtіng Grоuр пpoдължaвa дa paзшиpявa пpoизвoдcтвoтo cи в Бългapия, изгpaждaйĸи oщe eдин зaвoд зa фapoвe в "Tpaĸия иĸoнoмичecĸa зoнa" (TИЗ). Toвa пoтвъpдиxa oт "Ayтoмoти ...

Зопочна дългоочакваният ремонт на клаповия мост във Варна

Започна ремонт на едно от най-разбитите пътни съоръжения във Варна - клаповия мост, научи Varna24.bg от споделен коментар и снимки на кмета Иван Портних в социалната мрежа. "Започнахме дългоочаквания ...

Областният управител на Кюстендил: В момента имаме плато на заболяемостта

Седмица след въвеждането на задължителното носене на маски и на открито и специален пропускателен режим в поликлиниката, област Кюстендил броят на нов... ...
bnt.bg(преди 4 години)

Перничани ще останат без вода утре

Перник и всички населени места, захранвани от язовир "Студена", ще останат без вода през целия ден на 18 февруари. Причината не е авария по водопровода, а неотложни строителни-монтажни дейности на пре ...
bnr.bg(преди 4 години)

Рита Ора хвали България: Беше невероятно

Британската звезда с албански корени Рита Ора се е насладила на престоя си у нас. Това заяви самата тя в интервю за изданието Evening Standard по повод новата си песен Bang, чийто видеоклип бе заснет ...

Красиви имена празнуват днес

Днес имен ден празнуват красиви имена, покровителствани от млад светец. Той предпочел да погине, но да съхрани своята вяра в Христа. На 17 февруари 306г. мъченическа смърт приема Свети Теодор Тирон. С ...

По-малко заразени с Covid-19 в световен мащаб

За последната седмица броят на новозаразените с COVID-19 е намалял с 16%, с 10 на сто са по-малко и жертвите на вируса. Данните са на Световната здравна организация. От Евростат съобщиха, че между мар ...

Учителите в Кюстендилско все още не могат да стигнат до ваксина

Половината от областите в България са отново в тревожната червена зона на заболеваемост от Covid-19. За седмица пет области са надхвърлили прага, при достигането на който на национално ниво властите о ...
bnr.bg(преди 4 години)

Непознат нападна мъж и бременна жена в столицата на Свети Валентин (ВИДЕО)

Необяснима агресия на улицата. Мъж и бременната му приятелка бяха нападнати, прибирайки се към дома си. Инцидентът е от столичния квартал "Овча купел". Нападнал ги е непознат мъж, по думите им - без н ...
dariknews.bg(преди 4 години)

Марков: Джипката е символ на направеното от ГЕРБ

"Има отслабване на партиите в България. За радост на ГЕРБ, Бойко е роден под щастлива звезда, няма противници". Това каза пред БНР Георги Марков, депутат от гражданската квота на ГЕРБ. По думите му им ...

Личен лекар: Хората се колебаят за ваксините заради изкривената информация

От една седмица се наблюдава активност по отношение на острата заболеваемост, обясни пред БНР д-р Снежина Бакърова, личен лекар от Смолянско. В нейната практика за тези дни има диагностицирани десетин ...

Марков: Джипката е символ на направеното от ГЕРБ

"Има отслабване на партиите в България. За радост на ГЕРБ, Бойко е роден под щастлива звезда, няма противници". Това каза пред БНР Георги Марков, депутат от гражданската квота на ГЕРБ. По думите му им ...

Читател пита: Редно ли е?

Редно ли е? Така читател на Plovdiv24.bg озаглави сигнала си, изпратен до нашата медия. Ето за какво става въпрос: "Здравейте, реших да се обърна към Вас за във връзка с недомислие, водещо до ощетяван ...

Цената на най-масовия бензин до дни ще достигне 2 лева за литър

Скок в цената на петрола през първите месеци на годината отбелязаха световните борси. Средната цената на бензина у нас се е повишила от 1,84 лв. на 1,92 лв. Средните цени на дизела са се движили анало ...

Емилия: Доста са ме хулили, свикнала съм с омразата

"Аз съм от изпълнителите, които са свикнали с омразата. През годините доста са ме хулили", призна Емилия при последната си медийна изява. Фолкпевицата, която отскоро е брюнетка и с къса коса, се върна ...

Дизайнерът на Рита Ора за България: Няма да имате повод за гордост през следващите 100 години

Само преди няколко дни бе световната премиера на последната песен на Рита Ора, носеща заглавието "Bang", чиито снимки се проведоха у нас през последния месец на миналата година. Част от сцените във ви ...

Красиви имена празнуват днес

Днес имен ден празнуват красиви имена, покровителствани от млад светец. Той предпочел да погине, но да съхрани своята вяра в Христа. На 17 февруари 306г. мъченическа смърт приема Свети Теодор Тирон. С ...

Отложиха преброяването на населението

Преброяването на населението през 2021 година, което трябваше да стартира през март, ще се проведе в периода от 7 септември до 3 октомври. Това оповестиха от Националния статистически институт, като с ...

Емилия: Доста са ме хулили, свикнала съм с омразата

"Аз съм от изпълнителите, които са свикнали с омразата. През годините доста са ме хулили", призна Емилия при последната си медийна изява. Фолкпевицата, която отскоро е брюнетка и с къса коса, се върна ...

Отложиха преброяването на населението

Преброяването на населението през 2021 година, което трябваше да стартира през март, ще се проведе в периода от 7 септември до 3 октомври. Това оповестиха от Националния статистически институт, като с ...

Цената на най-масовия бензин до дни ще достигне 2 лева за литър

Скок в цената на петрола през първите месеци на годината отбелязаха световните борси. Средната цената на бензина у нас се е повишила от 1,84 лв. на 1,92 лв. Средните цени на дизела са се движили анало ...