Роксана Кирилова посети център за хора с ментални увреждания, като заведе и 10-годишния си син, пише "България днес" Роксана Кирилова дари на децата в дневния център "Света Неделя" в Сандански лакомст ...
"Да, жена ми ме напусна! Не живеем заедно, но нямаме развод, аз още я обичам. И тя ще ме подкрепи на изборите, както и цялото ми задружно семейство, както и възрастната ми майка, която също много обич ...
Минус 19.3 градуса температура е измерена тази сутрин в Чепеларе, според данни от Метеорологичната станция на Рожен. Това е най-ниската регистрирана минимална температура в Смолянска област в един от ...
Бившата американска футболистка Кейтлин Денис може да се счита за абсолютен рекордьор, макар че едва ли иска това да се случи. 30-годишната жена не може да се отърве от COVID-19 цели 331 дни, пише Bli ...
Необяснима агресия на улицата. Мъж и бременната му приятелка бяха нападнати, прибирайки се към дома си. Инцидентът е от столичния квартал "Овча купел". Нападнал ги е непознат мъж, по думите им - без н ...
Сигнал в социалните мрежи, че полицаи в Благоевград са празнували и са нарушили противоепидемичните мерки. "По повод изнесени материали в социалните мрежи и телефонен разговор със заместник директора ...
За последната седмица броят на новозаразените с COVID-19 е намалял с 16%, с 10 на сто са по-малко и жертвите на вируса. Данните са на Световната здравна организация. От Евростат съобщиха, че между мар ...
Столичната община започва акция по премахване на опасните висулки от мостове, под които минават коли, съобщи бТВ. Тя ще се ръководи от Красимир Димитров, директор на "Аварийна помощ и превенция". След ...
Катастрофа затрудни движението в "Южен". Става дума за кръстовището на булевард "Никола Вапцаров" с улица "Пере Тошев". Няма сериозно пострадали според първоначалната информация. Щетите са само матери ...
Започна ремонт на едно от най-разбитите пътни съоръжения във Варна - клаповия мост, научи Varna24.bg от споделен коментар и снимки на кмета Иван Портних в социалната мрежа. "Започнахме дългоочаквания ...
Седмица след въвеждането на задължителното носене на маски и на открито и специален пропускателен режим в поликлиниката, област Кюстендил броят на нов... ...
Перник и всички населени места, захранвани от язовир "Студена", ще останат без вода през целия ден на 18 февруари. Причината не е авария по водопровода, а неотложни строителни-монтажни дейности на пре ...
Британската звезда с албански корени Рита Ора се е насладила на престоя си у нас. Това заяви самата тя в интервю за изданието Evening Standard по повод новата си песен Bang, чийто видеоклип бе заснет ...
Днес имен ден празнуват красиви имена, покровителствани от млад светец. Той предпочел да погине, но да съхрани своята вяра в Христа. На 17 февруари 306г. мъченическа смърт приема Свети Теодор Тирон. С ...
За последната седмица броят на новозаразените с COVID-19 е намалял с 16%, с 10 на сто са по-малко и жертвите на вируса. Данните са на Световната здравна организация. От Евростат съобщиха, че между мар ...
Половината от областите в България са отново в тревожната червена зона на заболеваемост от Covid-19. За седмица пет области са надхвърлили прага, при достигането на който на национално ниво властите о ...
Необяснима агресия на улицата. Мъж и бременната му приятелка бяха нападнати, прибирайки се към дома си. Инцидентът е от столичния квартал "Овча купел". Нападнал ги е непознат мъж, по думите им - без н ...
"Има отслабване на партиите в България. За радост на ГЕРБ, Бойко е роден под щастлива звезда, няма противници". Това каза пред БНР Георги Марков, депутат от гражданската квота на ГЕРБ. По думите му им ...
От една седмица се наблюдава активност по отношение на острата заболеваемост, обясни пред БНР д-р Снежина Бакърова, личен лекар от Смолянско. В нейната практика за тези дни има диагностицирани десетин ...
"Има отслабване на партиите в България. За радост на ГЕРБ, Бойко е роден под щастлива звезда, няма противници". Това каза пред БНР Георги Марков, депутат от гражданската квота на ГЕРБ. По думите му им ...
Редно ли е? Така читател на Plovdiv24.bg озаглави сигнала си, изпратен до нашата медия. Ето за какво става въпрос: "Здравейте, реших да се обърна към Вас за във връзка с недомислие, водещо до ощетяван ...
Скок в цената на петрола през първите месеци на годината отбелязаха световните борси. Средната цената на бензина у нас се е повишила от 1,84 лв. на 1,92 лв. Средните цени на дизела са се движили анало ...
"Аз съм от изпълнителите, които са свикнали с омразата. През годините доста са ме хулили", призна Емилия при последната си медийна изява. Фолкпевицата, която отскоро е брюнетка и с къса коса, се върна ...
Само преди няколко дни бе световната премиера на последната песен на Рита Ора, носеща заглавието "Bang", чиито снимки се проведоха у нас през последния месец на миналата година. Част от сцените във ви ...
Днес имен ден празнуват красиви имена, покровителствани от млад светец. Той предпочел да погине, но да съхрани своята вяра в Христа. На 17 февруари 306г. мъченическа смърт приема Свети Теодор Тирон. С ...
Преброяването на населението през 2021 година, което трябваше да стартира през март, ще се проведе в периода от 7 септември до 3 октомври. Това оповестиха от Националния статистически институт, като с ...
"Аз съм от изпълнителите, които са свикнали с омразата. През годините доста са ме хулили", призна Емилия при последната си медийна изява. Фолкпевицата, която отскоро е брюнетка и с къса коса, се върна ...
Преброяването на населението през 2021 година, което трябваше да стартира през март, ще се проведе в периода от 7 септември до 3 октомври. Това оповестиха от Националния статистически институт, като с ...
Скок в цената на петрола през първите месеци на годината отбелязаха световните борси. Средната цената на бензина у нас се е повишила от 1,84 лв. на 1,92 лв. Средните цени на дизела са се движили анало ...