Съседи "зазидаха" професор от НАТФИЗ в дома й

Какво е да си зазидан в собствения дом от съседи? За случая сигнализира проф. Диляна Мичева от НАТФИЗ, която заяви, че е жертва на беззаконие и на безхаберие от страна на институциите. За пореден път ...
varna24.bg(преди 4 години)

Пълна каша с електронното таксуване в автобусите в Пловдив, всичко започва отначало! (ВИДЕО И СНИМКИ)

Какво се случва с електронното таксуване в Пловдив? Пред камерата на Plovdiv24.bg говори заместник-кметът Тодор Чонов: Точно преди една година проведохме среща с шефовете на "Индра "заради това, че си ...
plovdiv24.bg(преди 4 години)

Словакия е първа в света с най-много случаи на починали от COVID-19

Словакия стана първата страна в света с най-много случаи на починали от Covid-19 спрямо броя на населението, предаде Асошиейтед прес. Причината за това е нарастването на случаите на зараза с по-високо ...

Вулканът Етна с мощно изригване

Вулканът на остров Сицилия Етна изригна зрелищно и дъжд от малки вулканични камъни и пепел се изсипаха върху съседния град Катания. Заради изригването летището в града беше затворено, предадоха светов ...

Марин Янев на 78: На тази възраст е важно да запазиш детето в себе си

На 17 февруари Марин Янев е рожденик. За него актьорството е мисионерска професия. Когато получава "Икар" за изключителен принос в българския театър, той възкликва: "Аз работя нещо, което ми доставя у ...

Съседи "зазидаха" професор от НАТФИЗ в дома й

Какво е да си зазидан в собствения дом от съседи? За случая сигнализира проф. Диляна Мичева от НАТФИЗ, която заяви, че е жертва на беззаконие и на безхаберие от страна на институциите. За пореден път ...

Марин Янев на 78: На тази възраст е важно да запазиш детето в себе си

На 17 февруари Марин Янев е рожденик. За него актьорството е мисионерска професия. Когато получава "Икар" за изключителен принос в българския театър, той възкликва: "Аз работя нещо, което ми доставя у ...

Месец и половина преди изборите БСП е единствената партия с програма за управление

БСП е първата партия с готови листи за парламентарните избори на 4 април, след като областните съвети на партията подредиха имената с кандидатите за народни представители в 31-те избирателни райони на ...

Вулканът Етна с мощно изригване

Вулканът на остров Сицилия Етна изригна зрелищно и дъжд от малки вулканични камъни и пепел се изсипаха върху съседния град Катания. Заради изригването летището в града беше затворено, предадоха светов ...

Столична община започна почистване на ледени висулки

Вчера падащ лед от покрива на сградата на Държавната агенция за електронно управление удари 57-годишна жена. За щастие тя няма сериозни наранявания. А... ...
bnt.bg(преди 4 години)

Двама души са пострадали в катастрофа край Скравена

Катастрофа между два товарни камиона затвори път Е-79 в района на село Скравена. Двама души са пострадали при инцидента. Те са откарани в тежко състояние в болници в София. На място има екипи на Пътна ...
bnr.bg(преди 4 години)

Художникът Иван Токаджиев за "Човекът от Ла Манча": Гледайте и мислете! Мислете и гледайте!

Художникът Иван Токаджиев пред Виолета Тончева за двата сценографски плана в "Човекът от Ла Манча" и микса между реалното и имагинерното, за особения жанр театър в театъра и потребността от хуманистич ...

Поискаха ново поскъпване на тока

От Националната електрическа компания (НЕК) са внесли искане за поскъпване на тока в Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) с искане за промяна на цените на електроенергията, определени на 1 ...

Словакия е първа в света с най-много случаи на починали от COVID-19

Словакия стана първата страна в света с най-много случаи на починали от Covid-19 спрямо броя на населението, предаде Асошиейтед прес. Причината за това е нарастването на случаите на зараза с по-високо ...

Водещата на "Здравей България" тотално променена

Красивата водеща на сутрешния блок по Нова телевизия "Здравей, България" се завърна в ефир с нова визия. Лора Инджова липсваше две седмици от малкия екран, но този път всички бяха слисани от дръзката ...

Митничари се натъкнаха на над килограм златни и сребърни накити

Митническите служители от Главна дирекция "Митническо разузнаване и разследване" и ТД "Южна морска" откриха 1075 грама недекларирани златни и сребърни накити, при проверки на два автобуса и лека кола ...

Водещата на "Здравей България" тотално променена

Красивата водеща на сутрешния блок по Нова телевизия "Здравей, България" се завърна в ефир с нова визия. Лора Инджова липсваше две седмици от малкия екран, но този път всички бяха слисани от дръзката ...

Глоби за купона в Сандански, на който бяха полицаи

Категорично има нарушения в случая с банкета в заведение в Сандански. Констатирано е, че четирима от участвалите в него са били служители на полицията в града, останалите са частни лица. Това заяви по ...
24chasa.bg(преди 4 години)

На извънредно заседание Общински съвет - Ямбол решава дали ще има референдум срещу 5G

Общинският съвет в Ямбол ще гласува на извънредно заседание провеждане на местен референдум срещу 5 G стандарта. Предложението е внесено от 14 общински съветници на 12 февруари. Въпросът е формулиран ...
bnr.bg(преди 4 години)

Месец и половина преди изборите БСП е единствената партия с програма за управление

БСП е първата партия с готови листи за парламентарните избори на 4 април, след като областните съвети на партията подредиха имената с кандидатите за народни представители в 31-те избирателни райони на ...

Най-старото име на Русе е Плестродава

Новата експозиция на русенските археолози "Пазители на пръстените" доведе до впечатляващо откритие, което заслужава специално внимание. Независимо от факта, че изложбата се съсредоточава върху последн ...
24chasa.bg(преди 4 години)

Поискаха ново поскъпване на тока

От Националната електрическа компания (НЕК) са внесли искане за поскъпване на тока в Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) с искане за промяна на цените на електроенергията, определени на 1 ...

Митничари се натъкнаха на над килограм златни и сребърни накити

Митническите служители от Главна дирекция "Митническо разузнаване и разследване" и ТД "Южна морска" откриха 1075 грама недекларирани златни и сребърни накити, при проверки на два автобуса и лека кола ...

Рекорд: Жена е с коронавирус вече 331 дни

Бившата американска футболистка Кейтлин Денис може да се счита за абсолютен рекордьор, макар че едва ли иска това да се случи. 30-годишната жена не може да се отърве от COVID-19 цели 331 дни, пише "Бл ...

Личен лекар: Хората се колебаят за ваксините заради изкривената информация

От една седмица се наблюдава активност по отношение на острата заболеваемост, обясни пред БНР д-р Снежина Бакърова, личен лекар от Смолянско. В нейната практика за тези дни има диагностицирани десетин ...

Нападнаха мъж и бременната му приятелка в София

Необяснима агресия на улицата. Мъж и бременната му приятелка бяха нападнати, прибирайки се към дома си. Инцидентът е от столичния квартал "Овча купел". Нападнал ги е непознат мъж, по думите им - без н ...

Полицаи си спретнаха парти в заведение с живо излъчване във Фейсбук

Сигнал в социалните мрежи, че полицаи в Благоевград са празнували и са нарушили противоепидемичните мерки. "По повод изнесени материали в социалните мрежи и телефонен разговор със заместник директора ...

Силистра и Разград в плен на бедността и липсата на перспектива

Кое е общото между Силистра и Разград? Освен че и двата региона имат по четири мандата за народни представители, и двата региона са белязани от слабо икономическо развитие и изоставане на икономиката, ...
bnr.bg(преди 4 години)

Мисис България 2018 с поредната си благотворителна акция

Роксана Кирилова посети център за хора с ментални увреждания, като заведе и 10-годишния си син, пише "България днес". Роксана Кирилова дари на децата в дневния център "Света Неделя" в Сандански лакомс ...

Мангъров: Да, жена ми ме напусна

"Да, жена ми ме напусна! Не живеем заедно, но нямаме развод, аз още я обичам. И тя ще ме подкрепи на изборите, както и цялото ми задружно семейство, както и възрастната ми майка, която също много обич ...