Какво е да си зазидан в собствения дом от съседи? За случая сигнализира проф. Диляна Мичева от НАТФИЗ, която заяви, че е жертва на беззаконие и на безхаберие от страна на институциите. За пореден път ...
Какво се случва с електронното таксуване в Пловдив? Пред камерата на Plovdiv24.bg говори заместник-кметът Тодор Чонов: Точно преди една година проведохме среща с шефовете на "Индра "заради това, че си ...
Словакия стана първата страна в света с най-много случаи на починали от Covid-19 спрямо броя на населението, предаде Асошиейтед прес. Причината за това е нарастването на случаите на зараза с по-високо ...
Вулканът на остров Сицилия Етна изригна зрелищно и дъжд от малки вулканични камъни и пепел се изсипаха върху съседния град Катания. Заради изригването летището в града беше затворено, предадоха светов ...
На 17 февруари Марин Янев е рожденик. За него актьорството е мисионерска професия. Когато получава "Икар" за изключителен принос в българския театър, той възкликва: "Аз работя нещо, което ми доставя у ...
Какво е да си зазидан в собствения дом от съседи? За случая сигнализира проф. Диляна Мичева от НАТФИЗ, която заяви, че е жертва на беззаконие и на безхаберие от страна на институциите. За пореден път ...
На 17 февруари Марин Янев е рожденик. За него актьорството е мисионерска професия. Когато получава "Икар" за изключителен принос в българския театър, той възкликва: "Аз работя нещо, което ми доставя у ...
БСП е първата партия с готови листи за парламентарните избори на 4 април, след като областните съвети на партията подредиха имената с кандидатите за народни представители в 31-те избирателни райони на ...
Вулканът на остров Сицилия Етна изригна зрелищно и дъжд от малки вулканични камъни и пепел се изсипаха върху съседния град Катания. Заради изригването летището в града беше затворено, предадоха светов ...
Вчера падащ лед от покрива на сградата на Държавната агенция за електронно управление удари 57-годишна жена. За щастие тя няма сериозни наранявания. А... ...
Катастрофа между два товарни камиона затвори път Е-79 в района на село Скравена. Двама души са пострадали при инцидента. Те са откарани в тежко състояние в болници в София. На място има екипи на Пътна ...
Художникът Иван Токаджиев пред Виолета Тончева за двата сценографски плана в "Човекът от Ла Манча" и микса между реалното и имагинерното, за особения жанр театър в театъра и потребността от хуманистич ...
От Националната електрическа компания (НЕК) са внесли искане за поскъпване на тока в Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) с искане за промяна на цените на електроенергията, определени на 1 ...
Словакия стана първата страна в света с най-много случаи на починали от Covid-19 спрямо броя на населението, предаде Асошиейтед прес. Причината за това е нарастването на случаите на зараза с по-високо ...
Красивата водеща на сутрешния блок по Нова телевизия "Здравей, България" се завърна в ефир с нова визия. Лора Инджова липсваше две седмици от малкия екран, но този път всички бяха слисани от дръзката ...
Митническите служители от Главна дирекция "Митническо разузнаване и разследване" и ТД "Южна морска" откриха 1075 грама недекларирани златни и сребърни накити, при проверки на два автобуса и лека кола ...
Красивата водеща на сутрешния блок по Нова телевизия "Здравей, България" се завърна в ефир с нова визия. Лора Инджова липсваше две седмици от малкия екран, но този път всички бяха слисани от дръзката ...
Категорично има нарушения в случая с банкета в заведение в Сандански. Констатирано е, че четирима от участвалите в него са били служители на полицията в града, останалите са частни лица. Това заяви по ...
Общинският съвет в Ямбол ще гласува на извънредно заседание провеждане на местен референдум срещу 5 G стандарта. Предложението е внесено от 14 общински съветници на 12 февруари. Въпросът е формулиран ...
БСП е първата партия с готови листи за парламентарните избори на 4 април, след като областните съвети на партията подредиха имената с кандидатите за народни представители в 31-те избирателни райони на ...
Новата експозиция на русенските археолози "Пазители на пръстените" доведе до впечатляващо откритие, което заслужава специално внимание. Независимо от факта, че изложбата се съсредоточава върху последн ...
От Националната електрическа компания (НЕК) са внесли искане за поскъпване на тока в Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) с искане за промяна на цените на електроенергията, определени на 1 ...
Митническите служители от Главна дирекция "Митническо разузнаване и разследване" и ТД "Южна морска" откриха 1075 грама недекларирани златни и сребърни накити, при проверки на два автобуса и лека кола ...
Бившата американска футболистка Кейтлин Денис може да се счита за абсолютен рекордьор, макар че едва ли иска това да се случи. 30-годишната жена не може да се отърве от COVID-19 цели 331 дни, пише "Бл ...
От една седмица се наблюдава активност по отношение на острата заболеваемост, обясни пред БНР д-р Снежина Бакърова, личен лекар от Смолянско. В нейната практика за тези дни има диагностицирани десетин ...
Необяснима агресия на улицата. Мъж и бременната му приятелка бяха нападнати, прибирайки се към дома си. Инцидентът е от столичния квартал "Овча купел". Нападнал ги е непознат мъж, по думите им - без н ...
Сигнал в социалните мрежи, че полицаи в Благоевград са празнували и са нарушили противоепидемичните мерки. "По повод изнесени материали в социалните мрежи и телефонен разговор със заместник директора ...
Кое е общото между Силистра и Разград? Освен че и двата региона имат по четири мандата за народни представители, и двата региона са белязани от слабо икономическо развитие и изоставане на икономиката, ...
Роксана Кирилова посети център за хора с ментални увреждания, като заведе и 10-годишния си син, пише "България днес". Роксана Кирилова дари на децата в дневния център "Света Неделя" в Сандански лакомс ...
"Да, жена ми ме напусна! Не живеем заедно, но нямаме развод, аз още я обичам. И тя ще ме подкрепи на изборите, както и цялото ми задружно семейство, както и възрастната ми майка, която също много обич ...