Едно от златните момичета на Илияна Раева - Християна Тодорова, става депутат от Има такъв народ от Бургаския район. Тя е в списъка на народните представители, който ЦИК вчера официално публикува. И ...
Президентът Румен Радев ще свика 46-ото Народно събрание на 21 юли (сряда). Заседанието ще започне от 9.00 часа, а на него се очаква освен реч на държавния глава и лидерите на парламентарните групи да ...
Ще свикам Народното събрание с указ на 21 юли от 9 часа. Това обяви президентът Румен Радев. Държавният глава е е на посещение в Силистра, където в Художествената галерия на града ще проведе среща с и ...
Президентът ще свика Народното събрание на 21 юли, сряда, от 9 часа, обяви самият Румен Радев тази сутрин. Депутатите ще се съберат в старата сграда, на площад Народно събрание, където заседаване и 4 ...
Ще свикам Народното събрание с указ на 21 юли от 9 часа. Това обяви президентът Румен Радев. Държавният глава е е на посещение в Силистра, където в Художествената галерия на града ще проведе среща с и ...
Дневник" следи политическата ситуация след парламентарните избори. Статията се обновява. Ключови моменти 10:22 Президентът свиква 46-ото Народно събрание на 21 юли Президентът Румен Радев свиква 46-от ...
Дневник" следи политическата ситуация след парламентарните избори. Статията се обновява. Ключови моменти 09:16 Решението на Централната избирателна комисия от 14 юли за обявяване на резултатите от гла ...
Идеята служебното правителство да остане с постоянен мандат е екзотична, защото това нещо трябва да мине в парламента. Преди да се стигне до него, предполагам, че трябва да се мине през едни много сер ...
Мисля, че трябва да бъдем търпеливи и спокойни и да оставим партиите да си свършат работата. Тяхната отговорност и конструктивизъм ще проличат надявам се в следващите дни. Това заяви служебният минист ...
Мисля, че трябва да бъдем търпеливи и спокойни и да оставим партиите да си свършат работата. Тяхната отговорност и конструктивизъм ще проличат надявам... ...
Мисля, че трябва да бъдем търпеливи и спокойни и да оставим партиите да си свършат работата. Тяхната отговорност и конструктивизъм ще проличат надявам... ...
Канадийският премиер Джъстин Трюдо заяви, че страната му очаква да разреши влизане на несъществени пътници от всички страни от началото на септември, при условие че са напълно ваксинирани срещу COVID- ...
Моето лично мнение, не като говорител на ЦИК, е, че има политически натиск от партии върху ЦИК под различна форма, който е недопустим. Това заяви пред bTV Цветозар Томов. "Няма да кажа кои са те, но е ...
Станислава Армутлиева се отказва от номинацията си за министър на културата в кабинет на "Има такъв народ". С пост във "Фейсбук" тази сутрин тя съобщи, че е взела това решение още във вторник - ден пр ...
Броят на хората, загубили живота си при тежките наводнения в западната част на Германия, се е увеличил до най-малко 81, според германската телевизия ARD. Повече от 1000 души са изчезнали в района на Н ...
В Държавен вестник е обнародвано решението на Централната избирателна комисия от 14 юли за обявяване на резултатите от гласуването и разпределението на мандатите в Четиридесет и шестото Народно събран ...
Присъединявамe се към мнението на колегите от БЛС и от управителния съвет на Софийската лекарска колегия и искаме оставката на Петко Салчев, защото то... ...
Бразилският президент Жаир Болсонару, въпреки подобрението в състоянието си, ще бъде принуден да прекара още известно време в болницата, съобщава ТАСС, позовавайки се на пресслужбата на медицинската к ...
В страната на световните шампиони по ваксинация всички ограничения вече са премахнати, но сега броят на случаите на коронавирус в Израел отново бързо нараства. Новото правителство разчита на стратегия ...
Централната избирателна комисия публикува решение, с което обявява избраните за народни представители в 46-ото Народно събрание. Кандидатите за народни представители, избрани в два многомандатни избор ...
Политици и лидери на партии с първи реакции за решението на Слави Трифонов - лидер на Има такъв народ да оттегли Николай Василев за премиер и да ревизира проектокабинета. Тома Биков от ГЕРБ написа въ ...
"Колкото сериозно и отговорно беше представено това правителство, толкова отговорно и сериозно беше и прибрано. Това е първото правителство в историята, което подаде оставка преди да е избрано", е ком ...
Словенското председателство на ЕС е много мотивирано да реши въпроса между Северна Македония и България. Вече има интензивна комуникация между нашето председателство в София, с Брюксел и други страни- ...
"От 2017 до 2021 г. БСП е загубила 62% от избирателите си. Партия в опозиция, която можеше да трупа авторитет с критики към управляващата, успя да загуби по-голяма част от електоралната си подкрепа, о ...
Слави Трифонов оттегля кандидатурата на Николай Василев като премиер. Това написа той в профила си във Фейсбук. От публикацията му става ясно, че "съвсем скоро" ще представи нов министър-председател ...
"Имам епикриза от "Пирогов" за чернодробна цироза. Никога не съм имал чернодробно заболяване". Това обяви в интервю за предаването "Лице в лице" по bTV служебният здравен министър Стойчо Кацаров по по ...
Аз самият съм от хората с фалшива диагноза, не съм лежал в болницата във времето, което е посочено, нито са ми правени описаните в епикризата изследвания, заяви министърът на здравеопазването д-р Стой ...
Председателят на Федералния резерв на САЩ Джером Пауъл заяви в четвъртък, че банката "не се чувства комфортно" при настоящите нива на инфлация, които той определи като "доста над" целта на Фед от 2%. ...
Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов оттегля кандидатурата на Николай Василев за премиер. Ще представи и ревизиран състав на Министерския съвет. Утре ръководството на партията и Николай Василев ...