Ще отидем на консултации в парламента, ако са публични и по политики, коментира за БТА Николай Хаджигенов от "Изправи се!Мутри вън!" (ИМВ) днешните заявени намерения на "Има такъв народ" (ИТН) по отно ...
Ще отидем на консултации в парламента, ако са публични и по политики, коментира за БТА Николай Хаджигенов от "Изправи се!Мутри вън!" (ИМВ) днешните заявени намерения на "Има такъв народ" (ИТН) по отно ...
Дневник" следи политическата ситуация след парламентарните избори. Статията се обновява. Ключови моменти 17:31 Близо 76% от българите искат правителство, но под 40 на сто очакват да го има 75.6% от бъ ...
По време на днешната пресконференция на Има такъв народ беше дадена заявката, че след представянето на новото предложение на партията за кабинет ще се търси подкрепа от Демократична България и Изправи ...
С писмо до Висшия съдебен съвет (ВСС) главният прокурор Иван Гешев поиска материалите срещу него, на базата на които се иска започване на процедура за предсрочното му отстраняване, да бъдат публикуван ...
Малко повече от час след като ръководството на "Има такъв народ" заяви, че няма да преговаря за министри с партиите в парламента, а за приоритети и програма, съпредседателят на "Демократична България" ...
Лукойл минава в режим да работи грубо казано на ишлеме, което значи, че ще плаща данък печалба всяка година, заяви служебният финансов министър Асен Василев в интервю за "Дневник". Той уточни, че тов ...
Има такъв народ ще предложи нов кабинет - отново със свой собствен състав - и ще търси за него подкрепа от двете протестни партии Демократична България и Изправи се! Мутри вън!. Ако не получи тяхната ...
Служителите на "Пирогов" настояват да се прекрати с лъжите и ужасяващия тормоз, а служебният здравен министър Стойчо Кацаров да подаде оставка. Това се казва в официална позиция на най-голямата спешна ...
Дневник" следи политическата ситуация след парламентарните избори. Статията се обновява. Ключови моменти 16:14 Христо Иванов: Започваме консултации, за да видим можел ли да подкрепим кабинет След свик ...
Дневник" следи политическата ситуация след парламентарните избори. Статията се обновява. Ключови моменти 16:14 Христо Иванов: Започваме консултации, за да видим можел ли да подкрепим кабинет След свик ...
Над 120 души са загинали, а стотици други в Западна Европа са в неизвестност след някои от най-тежките наводнения от десетилетия, съобщават "Ройтерс" и БиБиСи. В Германия, където броят на загиналите с ...
"Правя предложение до ВСС за откриване на процедура за предсрочно прекратяване правомощията на главния прокурор Иван Гешев", обяви служебният министър на правосъдието Янаки Стоилов пред журналисти. То ...
Адвокат Николай Хаджигенов официално се разграничи от действията на Мая Манолова, която е провела срещи с представители на "Има такъв народ": Кабинетът и личностите в него нямат първостепенно значение ...
Руските спешни служби заявиха, че са намерили самолета, който по-рано изчезна в Сибир и всичките му 19 пътници и екипаж са живи, съобщава АП. По-рано Министерството на извънредните ситуации заяви, че ...
Почти всеки втори гласоподавател определя отминалите на 11 юли избори като по-честни от преди, а силно мнозинство от около две трети подкрепя машинното гласуване. Трима от всеки четирима гласоподавате ...
Дневник" следи политическата ситуация след парламентарните избори. Статията се обновява. Ключови моменти 15:14 На живо: Министърът на финансите Асен Василев пред "Дневник" Twitter Facebook LinkedIn 14 ...
Трябва да има базово споразумение върху ключови политики, около които ще се гради следващото правителство." Това коментира в неделя (11 юли) вечер в изборното студио на "Дневник" политологът Даниел См ...
Новото предложение за кабинет от "Има такъв народ" ще бъде обявено, когато му дойде времето" и това ще е "съвсем скоро", а ако правителство начело с Николай Василев бе сполучило, то това би бил "най-р ...
Причините за отказа на служебните министри Асен Василев, Кирил Петков и Николай Денков да станат част от проектокабинета на "Има такъв народ" не са били изнесени коректно. Това стана ясно от отговора ...
Има такъв народ ще предложи нов кабинет - отново със свой собствен състав - и ще търси за него подкрепа от двете протестни партии Демократична България и Изправи се! Мутри вън!. Ако не получи тяхната ...
Пътнически самолет Ан-28 изчезна от радарите в Томска област в руския Сибирски федерален окръг, съобщиха в петък множество местни информационни агенции. Според докладите най-малко 13 души са били на б ...
Дневник" следи политическата ситуация след парламентарните избори. Статията се обновява. Ключови моменти 13:25 "Има такъв народ" няма да преговаря с "Демократична България и "Изправи се! Мутри вън!" Л ...
"Аз съм единственият човек, който навремето уволни Делян Пеевски. Не съм зависим от ДПС или някакво задкулисие. Единствените ми зависимости са от моите дъщери и това да видя просперираща България. Дос ...
Дневник" следи политическата ситуация след парламентарните избори. Статията се обновява. Ключови моменти 13:14 Николай Василев: Аз съм единственият, уволнявал Делян Пеевски Николай Василев изказа благ ...
"Аз съм единственият човек, който навремето уволни Делян Пеевски. Не съм зависим от ДПС или някакво задкулисие. Единствените ми зависимости са от моите дъщери и това да видя просперираща България. Дос ...
След като лидерът на "Има такъв народ" оттегли номинацията на Николай Василев за премиер, той обяви и че ще представи ревизиран състав на Министерския съвет. За едни изненадващо, за други не толкова, ...
Правителството на Унгария ще предостави на гражданите възможността да получат трета доза ваксина COVID-19, започвайки от август, заяви в петък премиерът Виктор Орбан, съобщава АП. Третата доза ще бъде ...
Тошко Йорданов и Филип Станев от Има такъв народ и оттегленият кандидат за премиер Николай Василев ще дадат пресконференция в 13:00 в БТА. По предварителна информация в пресконференцията няма да участ ...
Едно от златните момичета на Илияна Раева - Християна Тодорова, става депутат от Има такъв народ от Бургаския район. Тя е в списъка на народните представители, който ЦИК вчера официално публикува. И ...