Парламентарната група на "Изправи се БГ! Ние идваме!" няма да подкрепи кабинета на Слави Трифонов и "Има такъв народ". Това обяви Мая Манолова след заседание на групата заедно с останалите депутати от ...
След като по-рано днес лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов обвини "Демократична България" и "Изправи се БГ! Ние идваме", че ако не подкрепят предложения от него кабинет, ще извършат предателст ...
Лидерът на Има такъв народ и шоумен Слави Трифонов коментира днешното интервю на кандидата си за вицепремиер и вътрешен министър Петър Илиев. Трифонов написа дълга публикация във Фейсбук, в която за ...
БСП няма да подкрепи правителство на "Има такъв народ", ако от състава на проектокабинета не бъде оттеглен номинираният за вътрешен министър и вицепремиер Петър Илиев. Това заяви в прав текст соцлидер ...
Председателят на комисията по външни отношения към Сената на САЩ призова Министерството на отбраната да окаже допълнителна подкрепа на Гърция, тъй като страната се бори с десетки горски пожари, съобща ...
"Има такъв народ" да оттегли кандидата си за вицепремиер и министър на вътрешните работи Петър Илиев, за да получи подкрепата на БСП за правителството. Това условие постави лидерката Корнелия Нинова с ...
Има такъв народ да оттегли кандидата си за вицепремиер и министър на вътрешните работи Петър Илиев, иначе няма да получи подкрепа от БСП. Неговото интервю тази сутрин бе смущаващо за нас. Това заяви ...
Днес гръцкият външен министър Никос Дендиас проведе обширеб телефонен разговор с руския си колега Сергей Лавров. Обсъждана е борбата срещу горските пожари и "беше поискана проверка на възможността за ...
Днес гръцкият външен министър Никос Дендиас проведе обширеб телефонен разговор с руския си колега Сергей Лавров. Обсъждана е борбата срещу горските пожари и "беше поискана проверка на възможността за ...
"Неясноти в биографията. Защитил ли е научна степен бъдещият български министър-председател в Клагенфурт?" - така е озаглавена публикация на австрийския журналист Уве Зомерсгутер в сайта на клагенфурт ...
Евродепутатът от "Демократична България" Радан Кънев отговори на лидера на "Има такъв народ" (ИТН) Слави Трифонов, който заяви във Фейсбук, че ако десните и "Изправи се БГ! Ние идваме!" (ИБГНИ) не под ...
Политици, политолози, общественици и журналисти коментираха разпалено първото интервю на Петър Илиев (предложен за вицепремиер и министър на вътрешните работи от ИТН) пред Нова ТВ. Събрахме някои от н ...
Беларуският президент Александър Лукашенко отрече в понеделник Минск е отговорен за смъртта на опозиционния политик Виталий Шишов, заради който Украйна започна разследване на убийство. Лукашенко подче ...
Горските пожари продължават да настъпват през гръцкия остров Евия, жителите са принудени да бягат на безопасно място по море. Повече от 2000 души вече са евакуирани, а възрастните жители са прехвърлен ...
Обединение "Бъдеще за туризма" поиска оставката на здравния служебен министър д-р Стойчо Кацаров. От организацията посочват, че препоръката да не се пътува до Турция, Гърция и Кипър е довела до хаос и ...
БСП не трябва да подкрепя предложените кандидати за премиер и министри на "Има такъв народ". Това заяви в лична позиция Борис Цветков, член на Националния съвет на партията и председател на БСП - Иск ...
Линията на бедност за 2022 г. трябва да бъде 418, а не 413 лева, както предвижда проект на правителствено постановление - това е становището на КНСБ. Срокът за обществено обсъждане на документа изтича ...
Дали Демократична България ще подкрепи, или не социалния експеримент, наречен кабинет на малцинството на ИТН, ще реши Председателският съвет на коалицията. Но ако решението е да не се даде такава подк ...
Депутатите от Единна народна партия, които са част от парламентарната група "Изправи се БГ! Ние идваме!" - Мария Капон и Арман Бабикян, няма да подкрепят проектокабинета на "Има такъв народ", обяви пр ...
Новият главен секретар на МВР Петър Тодоров представи първостепенни си задачи на пресконференция. Една от първите по важност задачи е овладяване на горските пожари. Виждате какво става в последните ...
Депутатите от Единна народна партия няма да подкрепят кабинета на Има такъв народ, съобщиха от партията, която е част от Изправи се БГ! Ние идваме!. На 7-ми август се проведе заседание на ръководнит ...
Предателство ли нарича Слави Трифонов нашето неодобрение на хора, като Петър Илиев? Това написа Мария Капон от от "Изправи се! Ние идваме!" във фейсбук. Всеки депутат знае претенциите на избирателите ...
ВМРО призова за референдум, който да се проведе успоредно с президентския вот, а следващите парламентарни избори да бъдат за Велико народно събрание. Според партията това е единственият изход от конст ...
Подкрепата от така наречените "партии на протеста" към правителството на "Има такъв народ" е повече от логична, това заяви във фейсбук лидерът на "Има такъв народ" /ИТН/ Слави Трифонов. Той посочи шес ...
Подкрепата от така наречените "партии на протеста" към правителството на "Има такъв народ" е повече от логична, това заяви във фейсбук лидерът на "Има такъв народ" /ИТН/ Слави Трифонов. Той посочи шес ...
Ако партиите на протеста не гласуват правителството на "Има такъв народ", резултатът ще бъде спиране и забавяне на всички реформи, обективно погледнато, предателство от страна на партиите на протеста, ...
Стоя зад всяка дума в моята книга. С изненада разбрах, че някой има проблем тази година. Не съм чел труда на доц. Наталия Киселова и не съм запознат с него. Така номинираният за силов министър и виц ...
Политолози коментираха разнопосочно политическата ситуация в студиото на bTV. "Има подозрение, че някъде някой взема решенията вместо Слави Трифонов и парламентарната група", застъпи тезата политологъ ...
Слави Трифонов ми се обади, за да ми предложи поста. Това е станало след решение вътре в партията, защото аз не съм член на "Има такъв народ". Ние работим със Слави Трифонов от години. Аз имам активно ...