В Плевен ИТН вече няма структура и офис, няма и ръководство. Това обяви днес на извънреден брифинг в града Радостин Василев - министър на младежта и спорта в оставка и бивш областен координатор на пар ...
Ралица Симеонова, бившият зам.-министър на отбраната и съосновател на партията на Стефан Янев Български възход, обяви, че напуска политическия проект в деня на неговото учредяване. Формацията е обект ...
Най-накрая получихме резултат от френските усилия и общото мнение е, че това е изключително добро за България предложение, което сме напът да изхвърлим в коша - заради това, че сме в някакъв вътрешноп ...
Слави Трифонов, когото уважавам и му благодаря за всичко, съм го виждал два пъти. Единия път на кастинга, на който бях. Точно два пъти съм го виждал за три години, заяви в интервю за bTV Кирил Симеоно ...
"Едно наум" е рубрика, в която "Дневник" публикува прессъобщения, откъси от текстове, изказвания и фото и видеоматериали, които трябва да се четат или гледат с едно наум. На 26 юни 2005 г. Ахмед Доган ...
Тошко Йорданов се срещна с областната софийска структура на "Има такъв народ", съобщиха от пресцентъра на партията. Срещата е била основно организационна, а обсъжданите теми са били вотът на недовер ...
Аз няма да се спра. И всички депутати да ми вземете, освен Тошко Йорданов, няма да се спра, това заяви шоуменът, собственик на телевизия и лидер на партия Има такъв народ Слави Трифонов в обръщение из ...
Един от първите напуснали Има такъв народ - спортният министър в оставка Радостин Василев, обвини председателят на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов, че е притискал достойни хора от софийска ...
Вицепремиерът и министър на околната среда и водите Борислав Сандов е диагностициран с Covid-19. Той съобщи за заразяването си във фейсбук. Сандов изразява съжаление, че това ще му попречи да бъде ...
Кризата във властта беше предопределена още със съставянето на коалицията. Още миналата година казах, че ИТН са слабо място и че вероятно ще провалят коалицията. Въпросът за зависимостите им започна д ...
Като неофициални поводи за напускането на ИТН могат да се считат огромните средства, които "ние не разрешихме да се похарчат непрозрачно за строителството на пътищата", както и че от ПП не одобрихме п ...
Структурата на ИТН в Плевен избраха областния председател Радостин Василев пред лидера Слави Трифонов. От днес напускаме ПП "Има Такъв Народ" и повече няма структури на партията в град Плевен, град Кн ...
Кабинетът така и не успя да изготви българско предложение по казуса със Северна Македония, а сега внася френското. При това прехвърли всичко към Народното събрание, без да изрази позиция на правителст ...
Очаквам още депутати да напуснат парламентарната група на Има такъв народ. , обяви независимият вече народен представител Светлин Стоянов. Аз знам какво става в тази група по всяко едно време. Знам, ...
Лидерът на БСП и вицепремиер Корнелия Нинова нападна остро президента Румен Радев, като го обвини, че спекулира с Македония. Да се използва родолюбието на българите за трупане на личен рейтинг е подло ...
Искам да им угодя. Борисов да слезе от властта - ето, не съм депутат, гледам си партийните дела. Сега пък - задкулисие, да седна на първия ред. Е, кое от двете? И по време на война са развявали бялото ...
Румен Радев е най-голямото ми огорчение в политиката. Началото на тази коалиция започна с протестите миналата година. Излязохме, за да защитим президентската институция от атаките на мафията. Това на ...
Излизането на Има такъв народ е продължението на една промяна, която започна миналата година - да изчистим задкулисието. Ако правителството падне и Продължаваме промяната получи отново мандат, ще запо ...
Ако правителството падне и му се даде отново мандат, "Продължаваме промяната" ще започне отново преговори, но не с Бойко Борисов, не с Костадин Костадинов и не със Слави Трифонов, не и с ДПС, а с всич ...
Неразбираемо е поведението на ГЕРБ, които внасят вот на недоверие за икономика при 232% ръст на преките инвестиции. Това написа лидерът на БСП, вицепремиер и министър на икономиката Корнелия Нинова в ...
Предложението на френското председателство, свързано с ветото за Северна Македония, е постъпило в Комисията по външна политика в българския парламент. Според предложението Северна Македония ще трябва ...
Координаторът за Пловдив - град на "Има такъв народ" (ИТН) Красимир Дончев е подал днес оставка. Общинските координатори на 9 от 10 общини в област Враца са се подписали под заявление за напускане на ...
Безсилието и гневът пораждат агресия. Вчера ДПС се почувстваха хем гневни, хем безсилни, Те искаха вотът на недоверие да бъде гласуван през уикенда - това заяви в ефира на Би Ти Ви Настимир Ананиев от ...
Координаторът за Пловдив-град на "Има такъв народ" Красимир Дончев е подал днес оставка. Тя е адресирана до главния секретар на партията Виктория Василева и зам.-председателя Тошко Йорданов, съобщи БН ...
Поредните парламентарни избори ще се състоят през септември или октомври и на тях ще има и гласуване с хартиени бюлетини, освен машинното. Това е най-вероятният сценарий, по който ще се развият събити ...
Това не е позиция да застана там да се кипря, както каза Христо Иванов (съпредседател на "Демократична България" - бел. авт.). Аз, ако исках да се кипря, щях да застана още сега като зам.-председател ...
Спряганата за наследник на Никола Минчев Ива Митева (ИТН) заяви, че към този момент няма да се кандидатира за председател на Народното събрание. Тя добави, че отстраненият вчера председател на парламе ...
Ива Митева отказва да бъде номинирана за председател на парламента. Това съобщи самата тя след извънредното заседание на групата на Има такъв народ. Н... ...
Парламентът ще дебатира по вота на недоверие срещу правителството на Кирил Петков на извънредно заседание във вторник, 21 юни. Заседанието ще започне... ...
Не е имало, каквото и да е компрометиране на военната сигурност на страната, и на националната. Това каза министърът на отбраната Драгомир Заков в парламента, след като бе изслушан на закрито заседан ...