България стигна само до гейм срещу Бразилия

Националният отбор на България по волейбол за жени допусна загуба в Лигата на нациите срещу Бразилия в Чиба, Япония. "Лъвиците" отстъпиха с 1:3 гейма (21:25, 29:27, 10:25, 19:25). Те показаха борбен д ...
topsport.bg(преди 2 дни)

Пирин разби ЦСКА II в контрола

Пирин (Благоевград) победи дублиращия тим на ЦСКА с 5:0 в приятелска среща, която се проведе на стадион "Христо Ботев" в Благоевград. Първата добра възможност за отбелязване на гол бе в десетата минут ...
topsport.bg(преди 2 дни)

Синер и Алкарас с равни шансове за титлата

"Мисля, че шансовете на Алкарас и Синер са равни - 50 на 50. Видяхме го в Париж - мачът се реши с няколко точки. Очаквам същото и сега", коментира треньорът на световния номер 1 Яник Синер - Симоне Ва ...
topsport.bg(преди 2 дни)

Полузащитници на ЦСКА пропускат контролата с Раднички

Полузащитниците на ЦСКА Джейсън Локило и Зюмюр Бютучи няма да вземат участие в приятелската среща с Раднички Ниш, която ще бъде официално представяне на отбора преди началото на новия сезон в Първа ли ...
topsport.bg(преди 2 дни)

Пирин разгроми ЦСКА II в контрола

Отборът на Пирин (Благоевград) победи дублиращия тим на ЦСКА с 5:0 в приятелска среща, която се проведе на стадион "Христо Ботев" в Благоевград. Първата добра възможност за отбелязване на гол бе в дес ...
topsport.bg(преди 2 дни)

Дембеле и Ямал водят битката за "Златната топка"

В навечерието на финалния мач от Световното клубно първенство беше публикувана класация на основните претенденти за "Златната топка" за 2025 година. Начело в списъка е нападателят на ПСЖ Усман Дембеле ...
topsport.bg(преди 2 дни)

Клоп за Жота: В шок съм, не знам как семейството му ще продължи напред

Бившият мениджър на Ливърпул Юрген Клоп призна в петък, че все още е в шок повече седмица след трагичния инцидент, при който загина играчът на клуба Диого Жота, предаде ДПА. "Не знам как ще продължат ...
topsport.bg(преди 2 дни)

Феновете на Левски оставиха цяла Европа зад гърба си

Привържениците на Левски напълниха до краен предел стадион "Георги Аспарухов" за мача с Апоел Беер Шева (0:0). Срещата от първия квалификационен кръг на Лига Европа се игра пред 18 хиляди души, което ...
topsport.bg(преди 2 дни)

Арестуваха боксьора Джервонта Дейвис за домашно насилие

Професионалният боксьор Джервонта "Танк" Дейвис беше арестуван рано сутринта в петък в Южна Флорида по обвинение в домашно насилие. 30-годишният състезател е бил задържан малко след полунощ близо до р ...
topsport.bg(преди 2 дни)

Приветстваха Фаетон със суперлативи в Швейцария

Швейцарският Цюрих представи крилото на ЦСКА Матиас Фаетон като ново попълнение. Националът на Гваделупа ще играе в Швейцария под наем през новия сезон, като има клауза за откупуване на играча. "Матиа ...
topsport.bg(преди 2 дни)

Луис Ван Гаал: Ракът вече не ме притеснява

"Ракът вече не ме притеснява", каза Луис Ван Гаал. "Преди две години претърпях няколко операции и първоначално беше много трудно, но постепенно всичко се оправи и сега се справям добре. Ходя на прегле ...
topsport.bg(преди 2 дни)

Емисари следиха изкъсо футболисти на Левски срещу Апоел

В ложите на стадион "Георги Аспарухов" имаше редица мениджъри, които следяха за изявите на няколко футболисти на "сините" срещу Апоел Беер Шева. В момента най-конвертируемите в състава на Хулио Веласк ...
topsport.bg(преди 2 дни)

Илия Груев: Ако не узрееш, ще бъдеш изяден

"Най-много се радвам на децата, с които се снимам, защото и аз бях като тях. Да срещна любимия си футболист, като малък правеше деня ми, а сега аз правя техния ден", сподели българският национал Илия ...
topsport.bg(преди 2 дни)

Край на драмата с Рашфорд?

Ювентус е поставил Маркъс Рашфорд на върха на списъка с летни трансферни цели. Италианският клуб възнамерява да ускори действията си за привличането на 27-годишното крило на Манчестър Юнайтед, особено ...
topsport.bg(преди 2 дни)

Неделев: Казваха ми, че ме харесват, а не играех

"В момента съм една година под наем от Лудогорец и ще подпиша за три години", обясни за завръщането си в Ботев Пловдив Тодор Неделев. "Мисля, че можеше да ми се даде и повече шанс. Така са се стекли о ...
topsport.bg(преди 2 дни)

Локомотив София привлече бразилеца Диего Рапосо

Диего Рапосо е осмото ново попълнение на Локомотив София през това лято. 28-годишният бразилец подписа договор с клуба до края на сезон 2025/26. Универсалният халф идва от отбора на Ал Дафра в Обедине ...
topsport.bg(преди 2 дни)

Марко Асенсио ще играе в Истанбул

Марко Асенсио е много близо до трансфер в турския гранд Фенербахче, съобщава Фабрицио Романо. "Фенерите" са постигнали договорка с настоящия му отбор Пари Сен Жермен и ще платят 15 млн. евро за услуги ...
topsport.bg(преди 2 дни)

Шчесни: Ямал има право да прави младежки грешки

"Вярвам, че всеки има свой собствен път и днес не виждам никакви червени флагове в поведението на Ламин Ямал. Вярвам, че отношението му към футбола, към живота, го прави играча, който е. Това е като с ...
topsport.bg(преди 2 дни)

Едисон Йорданов подписа с бивш отбор на Андрей Желязков

Бившият български национал Едисон Йорданов ще продължи да играе в Белгия. 32-годишният халф напусна като свободен агент Вестерло и подписа за един сезон с изпадналия от елита Беершот. Йорданов, който ...
topsport.bg(преди 2 дни)

Синер: Всеки мач срещу Новак е възможност да се уча

"Започнах да играя с Новак, когато бях още много малък. Опитваш се да натрупаш опит и да преминеш през процеса на учене... Това, което получаваш в един мач, не може да се възпроизведе в тренировка", к ...
topsport.bg(преди 2 дни)

Челси с интерес към Донарума

Вратарят на Пари Сен Жермен Джанлуиджи Донарума може да премине в Челси още това лято. Бъдещето на 25-годишния италианец зависи от това дали ще приеме да поднови договора си с парижкия клуб, тъй като ...
topsport.bg(преди 2 дни)

Петър Мицин с безпроблемна победа на 400 метра свободен стил

Състезателят на Вихрен - Петър Мицин спечели с лекота финала в коронната си дисциплина 400 метра свободен стил на Държавното първенство по плуване, което се проведе на басейн "Диана" в София. Той завъ ...
topsport.bg(преди 2 дни)

Официално: Ливърпул извади №20 от употреба в памет на Диого Жота

От Ливърпул официално обявиха, че фланелката с №20 ще бъде извадена от употреба. За последно този номер бе носен от трагично загиналия Диого Жота. Промяната ще бъде в сила ъв всеки един отбор на мърси ...
topsport.bg(преди 2 дни)

Ботев осъществи трансферен удар

Ботев Пловдив привлече 23-годишния дефанзивен халф Енрике Жоку. Роденият в Гвинея Бисау футболист се превърна в седмото ново попълнение на клуба. Играчът е юноша на Бенфика и има португалско гражданст ...
topsport.bg(преди 2 дни)

Фаетон ругае расистите на раздяла с ЦСКА

Матиас Фаетон отправи любопитно послание при новината за преминаването си в швейцарския Цюрих. Крилото от Гваделупа сподели остри думи към онези фенове, които са го обиждали на расистка основа. Същевр ...
topsport.bg(преди 3 дни)

Ливърпул отдаде почит на Диого Жота и брат му Андре

Играчите и персоналът на Ливърпул отдадоха почит на Диого Жота и неговия брат Андре Силва на "Анфийлд", заедно с членове на семействата на двамата. Мърсисайдци се събраха на трогателното мемориално мя ...
topsport.bg(преди 3 дни)

Спартак Плевен удари новак в Първа лига в контрола

Отборът на Спартак Плевен победи с 1:0 като гост Монтана в приятелска среща на стадион "Огоста". Единственото попадение в мача бе дело на новото попълнение Мартин Трифонов в началните минути на контро ...
topsport.bg(преди 3 дни)

Керкез остана без крила за Ботев

Старши треньорът на ЦСКА - Душан Керкез, едва ли е очарован от новината за преотстъпването на Матиас Фаетон. В петък следобед стана ясно, че националът на Гваделупе преминава в швейцарския Цюрих. Зюмю ...
topsport.bg(преди 3 дни)

Неудържимият Синер сломи Джокович и се класира за първия си финал на Уимбълдън

Световният №1 Яник Синер се класира за първи път в кариерата си за финала на Уимбъдън. Италианецът направи това след като надигра с 6:3, 6:3, 6:4 рекордьора по титли от Големия шлем Новак Джокович. Та ...
topsport.bg(преди 3 дни)

Новак във Втора лига взе племенника на Боби Галчев

Отборът на Севлиево обяви седмото си ново попълнение през лятната пауза. Това е полузащитникът Роман Родопски, който е племенник на бившия капитан на ЦСКА и Пирин Благоевград - Борис Галчев. Той идва ...
topsport.bg(преди 3 дни)