Националният отбор на България по волейбол за жени допусна загуба в Лигата на нациите срещу Бразилия в Чиба, Япония. "Лъвиците" отстъпиха с 1:3 гейма (21:25, 29:27, 10:25, 19:25). Те показаха борбен д ...
Пирин (Благоевград) победи дублиращия тим на ЦСКА с 5:0 в приятелска среща, която се проведе на стадион "Христо Ботев" в Благоевград. Първата добра възможност за отбелязване на гол бе в десетата минут ...
"Мисля, че шансовете на Алкарас и Синер са равни - 50 на 50. Видяхме го в Париж - мачът се реши с няколко точки. Очаквам същото и сега", коментира треньорът на световния номер 1 Яник Синер - Симоне Ва ...
Полузащитниците на ЦСКА Джейсън Локило и Зюмюр Бютучи няма да вземат участие в приятелската среща с Раднички Ниш, която ще бъде официално представяне на отбора преди началото на новия сезон в Първа ли ...
Отборът на Пирин (Благоевград) победи дублиращия тим на ЦСКА с 5:0 в приятелска среща, която се проведе на стадион "Христо Ботев" в Благоевград. Първата добра възможност за отбелязване на гол бе в дес ...
В навечерието на финалния мач от Световното клубно първенство беше публикувана класация на основните претенденти за "Златната топка" за 2025 година. Начело в списъка е нападателят на ПСЖ Усман Дембеле ...
Бившият мениджър на Ливърпул Юрген Клоп призна в петък, че все още е в шок повече седмица след трагичния инцидент, при който загина играчът на клуба Диого Жота, предаде ДПА. "Не знам как ще продължат ...
Привържениците на Левски напълниха до краен предел стадион "Георги Аспарухов" за мача с Апоел Беер Шева (0:0). Срещата от първия квалификационен кръг на Лига Европа се игра пред 18 хиляди души, което ...
Професионалният боксьор Джервонта "Танк" Дейвис беше арестуван рано сутринта в петък в Южна Флорида по обвинение в домашно насилие. 30-годишният състезател е бил задържан малко след полунощ близо до р ...
Швейцарският Цюрих представи крилото на ЦСКА Матиас Фаетон като ново попълнение. Националът на Гваделупа ще играе в Швейцария под наем през новия сезон, като има клауза за откупуване на играча. "Матиа ...
"Ракът вече не ме притеснява", каза Луис Ван Гаал. "Преди две години претърпях няколко операции и първоначално беше много трудно, но постепенно всичко се оправи и сега се справям добре. Ходя на прегле ...
В ложите на стадион "Георги Аспарухов" имаше редица мениджъри, които следяха за изявите на няколко футболисти на "сините" срещу Апоел Беер Шева. В момента най-конвертируемите в състава на Хулио Веласк ...
"Най-много се радвам на децата, с които се снимам, защото и аз бях като тях. Да срещна любимия си футболист, като малък правеше деня ми, а сега аз правя техния ден", сподели българският национал Илия ...
Ювентус е поставил Маркъс Рашфорд на върха на списъка с летни трансферни цели. Италианският клуб възнамерява да ускори действията си за привличането на 27-годишното крило на Манчестър Юнайтед, особено ...
"В момента съм една година под наем от Лудогорец и ще подпиша за три години", обясни за завръщането си в Ботев Пловдив Тодор Неделев. "Мисля, че можеше да ми се даде и повече шанс. Така са се стекли о ...
Диего Рапосо е осмото ново попълнение на Локомотив София през това лято. 28-годишният бразилец подписа договор с клуба до края на сезон 2025/26. Универсалният халф идва от отбора на Ал Дафра в Обедине ...
Марко Асенсио е много близо до трансфер в турския гранд Фенербахче, съобщава Фабрицио Романо. "Фенерите" са постигнали договорка с настоящия му отбор Пари Сен Жермен и ще платят 15 млн. евро за услуги ...
"Вярвам, че всеки има свой собствен път и днес не виждам никакви червени флагове в поведението на Ламин Ямал. Вярвам, че отношението му към футбола, към живота, го прави играча, който е. Това е като с ...
Бившият български национал Едисон Йорданов ще продължи да играе в Белгия. 32-годишният халф напусна като свободен агент Вестерло и подписа за един сезон с изпадналия от елита Беершот. Йорданов, който ...
"Започнах да играя с Новак, когато бях още много малък. Опитваш се да натрупаш опит и да преминеш през процеса на учене... Това, което получаваш в един мач, не може да се възпроизведе в тренировка", к ...
Вратарят на Пари Сен Жермен Джанлуиджи Донарума може да премине в Челси още това лято. Бъдещето на 25-годишния италианец зависи от това дали ще приеме да поднови договора си с парижкия клуб, тъй като ...
Състезателят на Вихрен - Петър Мицин спечели с лекота финала в коронната си дисциплина 400 метра свободен стил на Държавното първенство по плуване, което се проведе на басейн "Диана" в София. Той завъ ...
От Ливърпул официално обявиха, че фланелката с №20 ще бъде извадена от употреба. За последно този номер бе носен от трагично загиналия Диого Жота. Промяната ще бъде в сила ъв всеки един отбор на мърси ...
Ботев Пловдив привлече 23-годишния дефанзивен халф Енрике Жоку. Роденият в Гвинея Бисау футболист се превърна в седмото ново попълнение на клуба. Играчът е юноша на Бенфика и има португалско гражданст ...
Матиас Фаетон отправи любопитно послание при новината за преминаването си в швейцарския Цюрих. Крилото от Гваделупа сподели остри думи към онези фенове, които са го обиждали на расистка основа. Същевр ...
Играчите и персоналът на Ливърпул отдадоха почит на Диого Жота и неговия брат Андре Силва на "Анфийлд", заедно с членове на семействата на двамата. Мърсисайдци се събраха на трогателното мемориално мя ...
Отборът на Спартак Плевен победи с 1:0 като гост Монтана в приятелска среща на стадион "Огоста". Единственото попадение в мача бе дело на новото попълнение Мартин Трифонов в началните минути на контро ...
Старши треньорът на ЦСКА - Душан Керкез, едва ли е очарован от новината за преотстъпването на Матиас Фаетон. В петък следобед стана ясно, че националът на Гваделупе преминава в швейцарския Цюрих. Зюмю ...
Световният №1 Яник Синер се класира за първи път в кариерата си за финала на Уимбъдън. Италианецът направи това след като надигра с 6:3, 6:3, 6:4 рекордьора по титли от Големия шлем Новак Джокович. Та ...
Отборът на Севлиево обяви седмото си ново попълнение през лятната пауза. Това е полузащитникът Роман Родопски, който е племенник на бившия капитан на ЦСКА и Пирин Благоевград - Борис Галчев. Той идва ...