Порто срази Мидтиланд в Лига Европа

Порто победи лесно с 2:0 датския Мидтиланд в мач от основната фаза на турнира Лига Европа. Двубоят се игра на "Ещадио до Драгао". Резултатът в срещата откри Дани Намасо, който се разписа в 30-ата мину ...
topsport.bg(преди 1 година)

Бодьо/Глимт съкруши Бешикташ в Норвегия

Норвежкият шампион Бодьо/Глимт обърна от 0:1 на 2:1 турския гранд Бешикташ в среща от основната фаза на турнира Лига Европа. Двубоят се игра на стадион "Аспмира" в Бодьо, който е най-северният град на ...

Лион удари Айнтрахт в голов екшън

Лион победи с 3:1 Айнтрахт Франкфурт в мач от шестия кръг на Лига Европа. Двубоят се игра на "Олимпийски парк" в Лион. Гостите откриха резултата в 18' с гол на Ансгар Кнауф след центриране на Юго Екет ...

Реал Сосиедад надигра категорично Динамо Киев

Реал Сосиедад постигна класическа победа с 3:0 срещу Динамо Киев на "Реале Арена" в мач от шестия кръг от основната фаза на Лига Европа. По този начин украинците остават последни като това е единствен ...

Глазгоу Рейнджърс и Тотнъм не се победиха

Отборите на Глазгоу Рейнджърс и Тотнъм завършиха 1:1 в мач от 6-ия кръг на основната фаза на Лига Европа. Срещата се игра на "Айброкс" и въпреки по-добрата игра на домакините, двата тима взеха по точк ...

Лацио напляска Аякс насред Амстердам и излезе на върха в Лига Европа

Лацио победи с 2:1 Аякс в мач от шестия кръг на Лига Европа. Двубоят се игра на "Йохан Кройф Арена" в Амстердам. Гостите излязоха напред в резултата в 12-тата минута с попадение на Лум Чауна след фант ...

Лудогорец напира за 18-годишен от Беларус

Лудогорец е набелязал беларуски национал, който е на 18 години и играе като нападател. Става дума за футболиста на Динамо (Минск) Трофим Мелниченко, пише "Пресбол". Футболистът игра за мъжкия национал ...

Халф на Севиля ще пропусне мачовете до края на годината

Халфът на Севиля Джибрил Соу се е контузил по време на тренировката на тима днес, като след направените медицински тестове станало ясно, че швейцарският национал ще бъде аут поне до края на 2024 годин ...

Обявиха кога ще се играе отложеното дерби между Евертън и Ливърпул

Мърсисайдското дерби между Евертън и Ливърпул ще бъде изиграно на 11-и февруари, твърди The Mirror. Последният сблъсък между тези два тима на "Гудисън Парк" трябваше да бъде миналата събота на 7-и дек ...

"Влиянието на Арне Слот в Ливърпул е перфектно за клуба"

Мениджърът на Фулъм Марко Силва оцени положително влиянието на Арне Слот върху представянето на лидера във Висшата лига Ливърпул преди пътуването им до "Анфийлд" в събота. Нидерландецът Слот, който за ...

7:0! Фиорентина с впечатляваща победа в Лигата на конференциите

Фиорентина изнесе шоу на "Артемио Франки" и разгроми австрийския ЛАСК със 7:0 в петия кръг на Лигата на конференциите. С този резултат "виолетовите" се изкачиха на второ място в общото класиране с 12 ...

Мечката с много важен гол за победа на АПОЕЛ в Лигата на конференциите

АПОЕЛ Никозия спечели с 3:1 при гостуването си на арменския Ноа в мач от петия кръг на Лигата на конференциите. С тази победа АПОЕЛ събра актив от 10 точки и е близо до топ 8, което ще позволи на кипъ ...

Рома прегази Брага в Лига Европа

Рома постигна категорична победа с 3:0 срещу Брага в шестия кръг на основната фаза на Лига Европа, което изкачи "вълците" на 14-о място с 9 точки. Португалците остават 22-ри със 7 пункта. Лоренцо Пеле ...

Манчестър Юнайтед се доближи до лидерите в ЛЕ след страхотен обрат над Виктория (Пилзен) в Чехия

Манчестър Юнайтед постигна драматична победа с 2:1 над Виктория Пилзен в Чехия в мач от 6-ия кръг на Лига Европа. Домакините поведоха чрез Матей Видра в началото на второто полувреме, но Расмус Хойлун ...

Лудогорец - АЗ Алкмаар 2:2 (Развой на срещата по минути)

Тази вечер от 19:45 часа Лудогорец посреща АЗ Алкмаар в мач от основната фаза на Лига Европа. За да се класират за плейофната фаза, разградчани се нуждаят от задължителна победа срещу нидерландците. П ...

Лудогорец бе близо до чудо срещу АЗ Алкмаар, но успя да спечели само точка

Лудогорец и АЗ Алкмаар не се победиха в мач от шестия кръг на основната фаза на Лига Европа. Двата тима си вкараха по два гола и така срещата завърши 2:2. "Орлите" изоставаха с 0:2, но в рамките на дв ...

Десподов влезе за 20 минути и развинти Ференцварош

ПАОК разгроми Ференцварош с 5:0 в двубой от 6-ия кръг на Лига Европа, записвайки втори успех в груповата фаза на турнира. Солунският тим наложи доминацията си още през първата част, когато Тайсън откр ...

Лудогорец - АЗ Алкмаар 2:2, два гола за "орлите" в рамките на две минути!

Тази вечер от 19:45 часа Лудогорец посреща АЗ Алкмаар в мач от основната фаза на Лига Европа. За да се класират за плейофната фаза, разградчани се нуждаят от задължителна победа срещу нидерландците. П ...

Диана Петкова: Много съм доволна, имам резерв и за финала

Диана Петкова ще направи дебют на финал на световно първенство по плуване. 24-годишната българка свали с повече от половин секунда националния рекорд на 100 м съчетано плуване, който тя постави в сутр ...

Лудогорец - АЗ Алкмаар 0:2

Петър Мицин завърши осми във финала на 400 м. свободен стил

Петър Мицин завърши на осмо място на финала на 400 м свободен стил на световното първенство по плуване в малък басейн в Будапеща. 19-годишният плувец даде време от 3:41.46 минути, което е на 2.52 секу ...

Лудогорец - АЗ Алкмаар 0:2, полувреме!

Страхотна Диана Петкова постави национален рекорд и е на финал на 100 метра съчетано плуване в Будапеща

Диана Петкова постави национален рекорд и се класира за финала на 100 метра съчетано на Световно първенство в малък басейн в Будапеща, Унгария. Българската състезателка даде седмо време в полуфиналнит ...

Страхотна Диана Петкова постави национален рекорд е на финал на 100 метра съчетано плуване в Будапеща

Диана Петкова постави национален рекорд и се класира за финала на 100 метра съчетано на Световно първенство в малък басейн в Будапеща, Унгария. Българската състезателка даде седмо време в полуфиналнит ...

-11 градуса: Челси се разправи с Астана в кучия студ в Казахстан

Челси постигна пета поредна победа в първата фаза на турнира Лига на конференциите. Хората на Мареска се наложиха с 3:1 като гост на Астана в Казахстан. Лондонските "сини" пътуваха почти 6000 км за ма ...

Лудогорец - АЗ Алкмаар 0:2, още един гол за гостите!

Добри новини в Ливърпул преди мача срещу Фулъм

Двама от офанзивните футболисти на Ливърпул - Федерико Киеза и Диого Жота, подновиха тренировки, след като се възстановиха от контузии. Италианецът получи травма преди повече от два месеца, но преди с ...

Лудогорец - АЗ Алкмаар 0:0

Капитанът на Манчестър Сити стана обект на онлайн тормоз

Капитанът на Манчестър Сити Кайл Уокър се оплака от онлайн тормоз след загубата с 0:2 от Ювентус в Торино в Шампионска лига. Ето какво написа Уокър в социалните си мрежи: "Никой никога не бива да бъде ...

"Влиянието на Арне Слот в Ливърпул перфектно за клуба"

Мениджърът на Фулъм Марко Силва оцени положително влиянието на Арне Слот върху представянето на лидера във Висшата лига Ливърпул преди пътуването им до "Анфийлд" в събота. Нидерландецът Слот, който за ...