Христо Господинов: Има странични фактори, които трети мач поред са в ущърб на Беласица

Треньорът на Беласица - Христо Господинов говори пред клубния сайт след равенството със Спартак Плевен. Петричани пропуснаха да спечелят първото си домакинство за новия сезон във Втора лига. Наставник ...
topsport.bg(преди 4 месецa)

ЦСКА тренира без почивка до мача в неделя

ЦСКА започна подготовка за следващия шампионатен мач от 6-ия кръг на Първа лига срещу ЦСКА 1948. До него "червените" ще тренират всеки ден едноразово на клубната си база в Панчарево, като в събота (23 ...

Швьонтек: Кортът вече е по-бавен и това ми помогна

"Кортът беше толкова бърз, че беше лудост. Беше почти невъзможно да се играе тенис. Някои хора го харесаха, но аз не. Сега е малко по-бавно и мисля, че ми помогна", каза Ига Швьонтек по повод пробива ...

Филип Кръстев: Левски трябва да вземе позитивен резултат в София

Бившият ас на Левски Филип Кръстев счита шансовете на "сините" срещу АЗ Алкмаар за добри, стига да се отговори на динамиката. Юношата на Славия изпрати силен сезон за Цволе и познава добре футбола в Н ...

Пьотровски дебютира за Удинезе при успех за Купата

Бившият капитан на Лудогорец - Якуб Пьотровски, направи официален дебют за Удинезе при победата с 2:0 над Карарезе за Купата на Италия. Полякът влезе в игра в 65-ата минута на мястото на словенеца Сан ...

Пьотровски дебютира за Удинезе пру успех за Купата

Бившият капитан на Лудогорец - Якуб Пьотровски, направи официален дебют за Удинезе при победата с 2:0 над Карарезе за Купата на Италия. Полякът влезе в игра в 65-ата минута на мястото на словенеца Сан ...

Ремонтни дейности на стадиона в "Надежда"

Започва ремонтът на лекоатлетическата писта на стадион "Локомотив" в София. Общият бюджет за ремонта е по линия на Програмата за финансово подпомагане на изграждането и обновяването на спортни обекти ...

Веласкес най-после дава почивен ден на футболистите

Левски ще има ден почивка преди плейофа в Лига на конференциите с АЗ Алкмаар. Играчите не бяха получавали ден за отдих отдавна, като през цялата минала седмица се готвиха на пълни обороти за Сабах (2: ...

ЦСКА разширява кампанията за абонаментни карти

От утре 19 август ЦСКА ще започне продажбата на абонаментни карти за настоящия сезон и в клубния фен магазин. Остава в сила възможността за закупуване и онлайн. "Армейци, От утре (19 август) абонамент ...

Работна виза бави нов в Левски

Левски няма да успее да картотекира последното попълнение Никола Серафимов за сблъсъците с АЗ Алкмаар в Лигата на конференциите, пише "Тема Спорт". Причината е, че северномакедонецът все още няма рабо ...

Лийдс излъга Евертън, Илия Груев дебютира във Висшата лига

Лийдс победи Евертън с 1:0 на "Елънд Роуд" в последния мач от първия кръг на Висшата лига. Единственият гол падна в 84-ата минута, когато Лукас Нмеча реализира дузпа. Българският национал Илия Груев с ...

Анчелоти оставя Винисиус извън състава на Бразилия за септемврийските квалификации

Старши треньорът на бразилския национален отбор Карло Анчелоти е взел решение да не включва Винисиус Жуниор в състава за предстоящите квалификационни мачове за Мондиал 2026. Селекционерът ще даде почи ...

Григор Димитров се срина в ранглистата заради неактивност

Отсъствието от корта на Григор Димитров доведе до спад с четири места в световната ранглиста до 25-о с 2045 точки. Първата ни ракета все още се възстановява от скъсан гръден мускул по време на 1/8-фин ...

Христов точен при дузпите и Специя изхвърли Сампдория за Купата на Италия

Специя и Петко Христов продължават във втория кръг за Купата на Италия след драматичен успех над Сампдория с дузпи в дербито на Лигурия. Редовното време завърши 1:1, а при изпълненията от бялата точка ...

Партизан с разгромна победа, Карабельов изигра пълни 90 минути

Партизан продължи победния си ход в сръбската Суперлига, след като се наложи с категоричното 5:1 над ИМТ Белград в мач от петия кръг на първенството. Българският халф Янис Карабельов започна като титу ...

Йоан Виса изтри всички снимки с Брендфорд от социалните мрежи

Нападателят на Брендфорд Йоан Виса предизвика сериозни съмнения относно бъдещето си в клуба, след като премахна всички снимки и публикации, свързани с "пчеличките", от профила си в Instagram. Решениет ...

Атанас Атанасов: Не създадохме нищо градивно

Треньорът на Добруджа - Атанас Атанасов остана разочаровн от играта на тима му при загубата от Септември София. Отборът от Добрич отстъпи с 1:2 в мач от петия кръг на Първа лига. "Влязохме трагично в ...

Стамен Белчев: Днес имаше добра реакция

Треньорът на Септември София - Стамен Белчев заяви, че тимът му е показал добра реакция на четирите си загуби. Днес столичани победиха Добруджа с 2:1 в мач от петия кръг на Първа лига. "Днес имаше доб ...

Вихрен Сандански надви дубъла на Лудогорец насред Разград

Вихрен Сандански победи дубъла на Лудогорец в двубой от четвъртия кръг на Втора лига, игран на стадион "Гнездо на орли" в Разград. Единственото попадение за отбора воден от Борислав Кьосев отбеляза Ле ...

Рома отхвърля "не"-то на Санчо и настоява за сделката

Рома не се е отказала от идеята да привлече Джейдън Санчо. Въпреки че крилото на Манчестър Юнайтед вече е отказал предложение на римляните, клубът продължава настойчиво да работи по трансфера, съобщав ...

Синът на Неймар подкрепи баща си след унижението от Васко

Неймар получи най-тежкото поражение в кариерата си - 0:6 със Сантос от Васко да Гама в бразилското първенство. След последния съдийски сигнал звездата не сдържа сълзите си, а кадрите с него на тревата ...

Манчестър Сити отказа да продава Савио и се отказа от Родриго

Манчестър Сити е взел решение да не се разделя с младото си бразилско крило Савио Морейра, съобщи журналистът Гилем Балаге. 21-годишният футболист бе спряган за трансфер в Тотнъм, но шампионите на Анг ...

Ювентус отказа 25 млн. евро за Локатели

Ювентус е отхвърлил оферта на Ал Ахли за Мануел Локатели на стойност 25 милиона евро, съобщи журналистът Фабрицио Романо. Саудитският клуб е отправил предложението миналата седмица, но торинци са отка ...
topsport.bg(преди 5 месецa)

Ромеро подписа нов договор с Тотнъм до 2029 г.

Кристиан Ромеро удължи договора си с Тотнъм и ще остане в клуба до лятото на 2029 година. Новината бе обявена официално от лондончани дни след като 27-годишният защитник получи капитанската лента. Мен ...

Наполи се насочи към Хойлунд за заместник на Лукаку

Наполи обмисля да привлече Расмус Хойлун дпод наем от Манчестър Юнайтед след контузията на Ромелу Лукаку, който може да отсъства повече от три месеца. По информация на Фабрицио Романо представители на ...

Шаби Алонсо сложи край на слуховете за Родриго

"Има много слухове през лятото. Всичко е наред с него. Разчитам на всички и искам да са отдадени на екипа и да дават 100%. Това е, което ме тревожи и занимава сега" - каза старши треньорът на Реал Мад ...

Реконструкцията на "А" сектор на "Армията" влиза в нова фаза

Реконструкцията на стадион "Българска армия" продължава с пълна сила, като вече бяха поставени първите седалкови панели в централния сектор "А". Той е единственият с монолитна стоманобетонна конструкц ...

Арсенал отказа колосална размяна в стил НБА с Реал Мадрид

Реал Мадрид удари на камък с опитите си да привлече звездния защитник на Арсенал Уилям Салиба. Грандът от Северен Лондон е отхвърлил предложение за размяна на бранителя с бразилския ас на "лос бланкос ...

Мустафа Сангаре няма да играе срещу АЗ Алкмаар

Левски ще трябва да се справя без Мустафа Сангаре в плейофа за попадане в същинската фаза на Лигата на конференциите срещу АЗ Алкмаар, съобщава "Тема Спорт". "Сините" посрещат нидерландците в четвъртъ ...

Забарни премина в ПСЖ, а със него и съпругата му Ангелина

Защитникът на Борнемут Илия Забарни подписа договор с Пари Сен Жермен и ще продължи кариерата си във Франция. Най-щастлива от трансфера му несъмнено е съпругата му Ангелина. Родена през 2002 г., тя е ...