Хитовият сериал "Съни бийч" се завръща в ефира на bTV. Преди почти една година той неочаквано беше спрян само след 4 епизода. Причината беше пандемията от COVID-19, която спря работата по всички филми ...
Хитовият сериал "Съни бийч" се завръща в ефира на bTV. Преди почти една година той неочаквано беше спрян само след 4 епизода. Причината беше пандемията от COVID-19, която спря работата по всички филми ...
Четири автомобила са изгорели в частен имот в близкото до Кюстендил село Коняво. Нанесени са щети и на други 2 автомобила, съобщиха от областната дирекция на полицията. Отнеборците, изпратени на място ...
От Демократична България-Варна изпратиха открито писмо до министъра на образованието и Община Варна във връзка с плановете за преместване на ОУ "Св. Иван Рилски" и събарянето на сградата му. Ето какво ...
Учители от цялата страна призоваха за незабавно преустановяване на присъствените учебни занятия, след като пореден преподавател загуби битката с Ковид-19. Това написаха от "Учители за безопасно образо ...
В навечерието на отварянето и възобновяването на работата на заведенията за обществено хранене - от понеделник, във Варна вече правят резервации за трети и осми март. Според Павлин Косев - председател ...
Тази сутрин бе последният ефир на Антон Хекимян като водещ на предаването "Тази сутрин". Ето какво каза по този повод журналистът: "Скъпи зрители, това е един много специален момент за мен. Седем годи ...
Хората, които ще получават минимална или максимална пенсия, е по-изгодно да не прехвърлят партидата си от частния пенсионен фонд към държавното обществено осигуряване, заяви бившият социален министър ...
Преди 160 години на този ден във Виена се ражда Фердинанд Сакскобургготски /1861-1948 г./, който обявява независимостта на България през 1908 г. и допринася много за нейната модернизация и европеизаци ...
Иван Иванов, бивш областен координатор в Плевен на "Има такъв народ" смята, че е сменен, защото не се харесвал на сестрата на Трифонов. Toй смята, че в партията в Плевн е превзета от най- големите наг ...
Иван Иванов, бивш областен координатор в Плевен на "Има такъв народ" смята, че е сменен, защото не се харесвал на сестрата на Трифонов. Toй смята, че в партията в Плевн е превзета от най- големите наг ...
Специализираната прокуратура внесе в Специализирания наказателен съд обвинителен акт срещу бившия началник на отдел "Наркотици" в ГДБОП Ц.П. и бившия началник сектор в същия отдел К.В. Те са предадени ...
Гръцките медицински власти започнаха да правят бързи тестове за COVID-19 на всички влизащи в страната водачи на товарни автомобили. Тестването се извършва на на ГКПП "Кулата-Промахон". Всеки товарен а ...
Ръст на новозаразените с Ковид-19 и изчерпване на леглата в някои болници. Заради липса на ваксини временно бяха спрени и "зелените коридори" на ключови места в столицата. На този фон здравните власти ...
Отказаха да ваксинират здравно неосигурен мъж и половинката му в "Св.Панталеймон - Плевен", съобщиха от "Нова". Лекар от кабинет за имунизация в частна болница върнал мъжа, който се е прибрал от чужби ...
Убеден съм, че ентусиазмът на хората няма да се охлади, колкото по-рано човек се ваксинира, толкова по-добре, за да достигнем колективен имунитет. Това заяви в сутрешния блок на БНТ главният държавен ...
45-годишен мъж е арестуван за закана за убийство на майка си в село Дрянка, община Баните. Той е задържан за едно денонощие и срещу него е образувано бързо производство, съобщи полицията в Смолян. Син ...
26 февруари е Международният ден на бавните обороти или празник на спокойствието. Какво губим, когато бързаме? Темата коментира в "Нашият ден" по БНР психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова: "Всеки човек ...
Венцислава Тафкова е на 21 години, от Пловдив. Наскоро тя стана победителка в конкурса за красота "Мис България". Учи туризъм в Нов български университет. Занимавала се е професионално с модерен балет ...
Кристиана завърши успешно медицина. Двоен повод за радост има половинката на Джино Бианкалана - Кристиана Канева. Сексапилната брюнетка преди дни официално се дипломира в Медицинския университет. За н ...
"Споделям много от вижданията на ВМРО. Аз съм по-консервативен човек и се надявам, че това все още не е престъпление. Андрей също е близък с тези хора. Мястото в листата си го пожелах аз. Смятам, че и ...
Отказаха да ваксинират семейство без осигуровки в "Св.Панталеймон" Плевен, информира NOVA. Лекар от кабинет за имунизация в частнатa болница върнал мъжа, който се е прибрал от чужбина и е отказал да з ...
Кристиана завърши успешно медицина. Двоен повод за радост има половинката на Джино Бианкалана - Кристиана Канева. Сексапилната брюнетка преди дни официално се дипломира в Медицинския университет. За н ...
Хората, които ще получават минимална или максимална пенсия, е по-изгодно да не прехвърлят партидата си от частния пенсионен фонд към държавното обществено осигуряване, заяви бившият социален министър ...
"Споделям много от вижданията на ВМРО. Аз съм по-консервативен човек и се надявам, че това все още не е престъпление. Андрей също е близък с тези хора. Мястото в листата си го пожелах аз. Смятам, че и ...
Тази сутрин бе последният ефир на Антон Хекимян като водещ на предаването "Тази сутрин". Ето какво каза по този повод журналистът: "Скъпи зрители, това е един много специален момент за мен. Седем годи ...
Министърът на здравеопазването Костадин Ангелов назначи проверки в две здравни заведения: Центъра за спешна медицинска помощ в Благоевград и болница "Свети Пантелеймон" в Плевен. Причината за проверка ...
17-годишно момче е загинало, а негов връстник е тежко ранен при катастрофа в района на гарата в Панагюрище, съобщи говорителят на полицията Мирослав Стоянов. Сигналът за пътния инцидент е бил подаден ...
Пловдивската полиция започва проверка срещу родители за неполагане на грижи за малолетни деца, с което животът им е бил застрашен. Както вече съобщи 24plovdiv.bg, пожар е избухнал вчера около 12, 30 ч ...
Община Пловдив ще продължи да инвестира средства в по-нататъшното развитие на материално-техническата база на ОП "Чистота". Това заяви кметът Здравко Димитров при срещата си с екипа на общинското пред ...