Стартира нова акция на "Пътна полиция". Този път фокус на проверките ще бъде наличието на обезопасителни колани и детски столчета в автомобилите. Над 1500 водачи-родители са си позволили да не обезопа ...
Режисьорът Стефан Командарев се сблъска с неприятности на столичен пазар. Автомобил, управляван от едър мъж, едва не го прегазил, докато избирал зеленчуци. След като бил издърпан от непознати, последв ...
Стартира нова акция на "Пътна полиция". Този път фокус на проверките ще бъде наличието на обезопасителни колани и детски столчета в автомобилите. Над 1500 водачи-родители са си позволили да не обезопа ...
29 дни е времето, с което разполагат кандидатите на регистрираните за предстоящите парламентарни избори политически сили, за да убедят българските граждани, че именно те заслужават да представляват ин ...
И от двете страни на жп прелеза при Скутаре е имало коли, които са станали свидетели на инцидента, при който автомобил бе пометен от мотриса. Това съобщи за Plovdiv24.bg кантонерът, който в момента е ...
И от двете страни на жп прелеза при Скутаре е имало коли, които са станали свидетели на инцидента, при който автомобил бе пометен от мотриса. Това съобщи за Plovdiv24.bg кантонерът, който в момента е ...
Мобилна автоматична станция измерва качеството на атмосферния въздух в пернишкия квартал "Църква". Населеното място е в непосредствена близост с индустриалната зона на Перник и местните жители се опла ...
29 дни е времето, с което разполагат кандидатите на регистрираните за предстоящите парламентарни избори политически сили, за да убедят българските граждани, че именно те заслужават да представляват ин ...
Режисьорът Стефан Командарев се сблъска с неприятности на столичен пазар. Автомобил, управляван от едър мъж, едва не го прегазил, докато избирал зеленчуци. След като бил издърпан от непознати, последв ...
Това е нова крачка за мен. Досега винаги съм бил с партньор в лицето на моя голям приятел Васил Василев-Зуека. За първи път съм сам. Никога не съм тръгвал с голямата кошница. Аз и продуцентите искаме ...
Окръжният съд в Кюстендил уважи по-голямата част от исканията за отнемане в полза на държавата на незаконно придобито от Пламен Галев, Ангел Христов и техните съпруги имущество, по делото, което Комис ...
МВР открива телефонна линия, на която да се подават сигнали за нарушения или евентуални престъпления, съотносими към отговорностите на министерството в изборния процес. Това съобщиха от вътрешното мин ...
До края на първата седмица на месец март 2021 г. в НЦЗПБ и Германия са успешно целогеномно секвенирани на апарат от ново поколение 413 проби на SARS-CoV-2 (новия пандемичен коронавирус) от пациенти в ...
До края на първата седмица на месец март 2021 г. в НЦЗПБ и Германия са успешно целогеномно секвенирани на апарат от ново поколение 413 проби на SARS-CoV-2 (новия пандемичен коронавирус) от пациенти в ...
Управляващият орган на Оперативната програма за храни стартира през март планирани проверки за изпълнението на проектите по Операция 3.1 "Топъл обяд в условията на пандемията от COVID-19". Това съобщи ...
Стотици пациенти с различни алергии вече са ваксинирани в Александровска болница. 30% от българите се предполага, че имат някаква алергия. Лекари всеки ден получават въпроси от пациенти дали въпреки т ...
"Честит празник, мила мамо! Ти не се умори през всичките тези години да обикаляш с мен всички възможни конкурси и подобни, вярвайки в мен и таланта ми. Ти не се отказа и тогава, когато затръшваха врат ...
Военномедицинска академия трогна лекарите от женски пол и ги поздрави по случай празника. Възхвали тяхното геройство по времем на пандемия и написа следните думи на своята страница във Фейсбук: На дне ...
В социалните мрежи се появи история за трагичните последици от ваксинацията срещу коронавирус на млад мъж от района на Брянск. В момента 19-годишният Кирил е парализиран и хоспитализиран. С каква конк ...
Военномедицинска академия трогна лекарите от женски пол и ги поздрави по случай празника. Възхвали тяхното геройство по времем на пандемия и написа следните думи на своята страница във Фейсбук: На дне ...
Задържан е извършителят на поредицата от кражби от вендинг машини в Добрич - съобщават от Областната дирекция на МВР. След проведени оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално-следствени действ ...
За голям пожар край Пловдив информираха преди минути редовни читатели на Plovdiv24.bg. Според тях огнената стихия вилнее в района между селата Войводиново и Труд. Хората твърдят, че най-вероятно става ...
"Честит празник, мила мамо! Ти не се умори през всичките тези години да обикаляш с мен всички възможни конкурси и подобни, вярвайки в мен и таланта ми. Ти не се отказа и тогава, когато затръшваха врат ...
До края на годината заплатите в Сърбия ще са по-високи от тези в България, която е член на Европейския съюз. Това увери министър-председателят на западната ни съседка Ана Бърнабич, предава белградскат ...
До края на годината заплатите в Сърбия ще са по-високи от тези в България, която е член на Европейския съюз. Това увери министър-председателят на западната ни съседка Ана Бърнабич, предава белградскат ...
Вътрешният ни министър Христо Терзийски трогна фейсбук с пожелание и лична история навръх 8 март: Млади и влюбени - вече повече от 30 години! Дошли сме на този свят в един и същ ден, в едно и също род ...
Вътрешният ни министър Христо Терзийски трогна фейсбук с пожелание и лична история навръх 8 март: Млади и влюбени - вече повече от 30 години! Дошли сме на този свят в един и същ ден, в едно и също род ...
Стотици пациенти с различни алергии вече са ваксинирани в Александровска болница. 30% от българите се предполага, че имат някаква алергия. Лекари всеки ден получават въпроси от пациенти дали въпреки т ...
Инициативата е на община Костинброд като закупиха стотици лалета за дамите в града, а Районно управление ще зарадват всички дами, преминали през Ломско шосе. Общински инспекторат - Костинброд също ще ...
Областният координатор на ПП ГЕРБ инж. Иван Тотев представи днес - 8.03.2021 г., партийната листа с кандидати за народни представители в 45-то Народно събрание от 16-ти МИР, предаде репортер на Plovdi ...