Имунизацията с AstraZeneca в София е подновена

Имунизацията срещу COVID-19 се подновява в цяла София. В Александровска болница ваксинирането започна в 8:30 ч. сутринта във фургона пред бариерата на болницата. Използва се препарата на AstraZeneca. ...
dariknews.bg(преди 4 години)

Джентълменско: Борисов с жест към преводачка по време на инспекция на газопровода край Пирдоп

Премиерът Бойко Борисов инспектира напредъка по разширението на газопреносната ни система край Пирдоп. Заедно с него беше и изпълнителният директор на "Булгартрансгаз" ЕАД Владимир Малинов. По време н ...
varna24.bg(преди 4 години)

Щъркелите да идват! Монтираха 174 нови платформи за гнездата им на електрически стълбове у нас

Със 174 нови платформи за обезопасяване на гнезда разположени на стълбове от електроразпределителната мрежа ще посрещне щъркелите тази година "Електроразпределение Юг" (част от EVN). С платформите дру ...
plovdiv24.bg(преди 4 години)

Откриха домашна лаборатория за канабис в банята на жилище в Асеновград

Пловдивски криминалисти откриха домашна лаборатория за отглеждане на канабис. Марихуана, кокаин, електронна везна и празни пликчета, подготвени за опаковане на дози са иззети от два апартамента, обита ...

Седем жертви на COVID-19 за ден във Варна

Седем пациенти с коронавирус са починали през последните 24 часа, съобщават от РЗИ. Новите случаи на заразени са 299 - всички те от различни възрастови групи, в семейни огнища и с дифузно разпростране ...
24chasa.bg(преди 4 години)

Нинова: Фалшива новина е, че БСП иска отлагане на изборите

"Фалшива новина е, че БСП иска отлагане на изборите. Правителството на Борисов усили кризата със своите некомпетентни и хаотични решения. Сега търси компенсация за провала си с всяване на страх и пани ...

Столични инспектори съставиха актове на ЧЕЗ и Топлофикация-София

Служители на Столичния инспекторат са съставили акт на "ЧЕЗ Разпределение" за установени нарушения след извършване на аварийни работи по ектропреносната мрежа в район "Изгрев" на бул. "Драган Цанков". ...
bnr.bg(преди 4 години)

Джентълменско: Борисов с жест към преводачка по време на инспекция (ВИДЕО)

Премиерът Бойко Борисов инспектира напредъка по разширението на газопреносната ни система край Пирдоп. Заедно с него беше и изпълнителният директор на "Булгартрансгаз" ЕАД Владимир Малинов. По време н ...

Основните приоритети на ГЕРБ обсъдиха с граждани Спас Гърневски и Мирослав Тенев (СНИМКИ)

Основните приоритети на ПП ГЕРБ са доходи, икономика с висока добавена стойност, образование, здравеопазване и електронно управление. Тези бяха и основните теми, които обсъдиха с граждани кандидатите ...

Уилям Била: Аз съм ром и хомосексуалист и не съм длъжен да се извинявам за това!

"Аз съм ром и съм гей. И изобщо не ме интересува какво мислят другите за това. Нито трябва да се извинявам, нито да доказвам нещо пред някого". За Уилям Била тази настройка към света върви ръка за рък ...

Ресторантьорката, която няма да спазва мерките: Ще работя, докато не си получа парите

10-дневен локдаун в цялата страна, заради третата вълна на коронавируса, предлагат здравните власти. По-строгите мерки ще влязат в сила в понеделник. Затворени ще бъдат ресторанти, молове, училища и д ...

БФС излезе с позиция след инцидентите с бити рефери

Съдийската комисия към БФС изразява своето възмущение и загриженост относно зачестилите прояви на насилие над съдиите, обслужващи първенствата в аматьорския футбол. Категорично се противопоставяме на ...

Общинската болница "Свети Пантелеймон" в Пловдив търси доброволци за COVID отделението си

Общинската МБАЛ "Свети Пантелеймон" в Пловдив отново набира доброволци за COVID отделението си, които да помогнат в третата вълна на пандемията. Това съобщи управителят на здравното заведение д-р Конс ...

Ресторантьорката, която няма да спазва мерките: Ще работя, докато не си получа парите

10-дневен локдаун в цялата страна, заради третата вълна на коронавируса, предлагат здравните власти. По-строгите мерки ще влязат в сила в понеделник. Затворени ще бъдат ресторанти, молове, училища и д ...

Канят всички пловдивчани на почистване на брега на Марица в събота

Екологичната инициатива за почистване на брега на Марица ще се проведе на 20.03.2021 г. /събота/, сборният пункт е Въжения мост на Гребната база, 13.45 часа. На всеки, присъединил се към почистването, ...

Пускат движението в тунел "Витиня"

Около 12 часа днес се очаква да бъде пуснато движението в тунел "Витиня" на автомагистрала "Хемус" съобщават от Пътната агенция. Ремонтът на съоръжението започна през 2017 година, след като е установе ...
bnr.bg(преди 4 години)

Общинската болница "Свети Пантелеймон" в Пловив търси доброволци за COVID отделението си

Общинската МБАЛ "Свети Пантелеймон" в Пловдив отново набира доброволци за COVID отделението си, които да помогнат в третата вълна на пандемията. Това съобщи управителят на здравното заведение д-р Конс ...

Уилям Била: Аз съм ром и хомосексуалист и не съм длъжен да се извинявам за това

Аз съм ром и съм гей. И изобщо не ме интересува какво мислят другите за това. Нито трябва да се извинявам, нито да доказвам нещо пред някого". За Уилям Била тази настройка към света върви ръка за ръка ...

В "Тракия" изграждат нова инфраструктура

В ход е изграждането на тротоари в "Тракия" като част от капиталовата програма на района за 2021 г. В момента нова инфраструктура се строи пред блок 106. "Пред три от входовете тротоарите вече са гото ...

Задигнаха 7 агнета и овен от стопанска постройка в добричко село

На 18 март, около 15:30 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Горун, обл. Добрич. Установено е, че за времето от 16 март до 17 март т.г., неизвестен извърши ...

Община Варна осигурява градина и ясла за децата на медиците

Община Варна осигурява възможност за посещения на детска градина и ясла за децата на медиците, заради въведените ограничителни мерки срещу разпространението на COVID-19, съобщават от дирекция "Образов ...
24chasa.bg(преди 4 години)

Държавна помощ за производителите на Странджански манов мед

Производителите на Странджански манов мед ще получат подпомагане от държавата, реши Фонд "Земеделие". Този мед е една от малкото български храни със защитено наименование за произход, вписана в Европе ...
bnr.bg(преди 4 години)

Задигнаха 7 агнета и овен от стопанска постройка в добричко село

На 18 март, около 15:30 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Горун, обл. Добрич. Установено е, че за времето от 16 март до 17 март т.г., неизвестен извърши ...

Спипаха нарушител на карантината с варненски автомобил в шуменско село

Поставен под карантина мъж бил установен да шофира в село Браничево. Около 14:15 часа вчера полицейски екип от Каолиново, които осигурявал безопасността на движението спрял за проверка в селото водач ...

Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си

Проблемът с персонала за COVID отделението на МБАЛ "Свети Пантелеймон" не е решен и от лечебното заведение отново търсят доброволци, които да помогнат в третата вълна на пандемията. Това съобщи управи ...

Искат да сменят името на централния площад на Пловдив

Общинските съветници Йордан Иванов, Веселина Александрова, Веселка Христамян и Добромира Костова са внесли в деловодството на ОбС - Пловдив предложение за преименуване на площад "Централен" на "Димитъ ...

Нови случаи на COVID-19 са установени в Дома за стари хора в Харманли

Огнището на COVID-19 в Дома за стари хора в Харманли се разраства . През последното денонощие в социалното заведение са установени нови 10 потребители и 3-ма души персонал с инфекцията, съобщи Областн ...

Путин с коментар за обвиненията от Байдън, че е убиец

Напрежението между Москва и Вашингтон нараства. Руският президент Владимир Путин отговори на вчерашните изявления на американския му колега Джо Байдън по негов адрес с пожелания за здраве, предаде ТАС ...

Борисов: Днес пускаме движението на тунела "Витиня"

Днес се пуска движението и в тръбата за София на тунел "Витиня". Тя е с нова облицовка, хидроизолация, отводнителна и дренажна система, асфалтова настилка, система за видеонаблюдение, пожароизвестяван ...

Борисов: Днес пускаме движението в тунела "Витиня"

Днес се пуска движението и в тръбата за София на тунел "Витиня". Тя е с нова облицовка, хидроизолация, отводнителна и дренажна система, асфалтова настилка, система за видеонаблюдение, пожароизвестяван ...