Имунизацията срещу COVID-19 се подновява в цяла София. В Александровска болница ваксинирането започна в 8:30 ч. сутринта във фургона пред бариерата на болницата. Използва се препарата на AstraZeneca. ...
Премиерът Бойко Борисов инспектира напредъка по разширението на газопреносната ни система край Пирдоп. Заедно с него беше и изпълнителният директор на "Булгартрансгаз" ЕАД Владимир Малинов. По време н ...
Със 174 нови платформи за обезопасяване на гнезда разположени на стълбове от електроразпределителната мрежа ще посрещне щъркелите тази година "Електроразпределение Юг" (част от EVN). С платформите дру ...
Пловдивски криминалисти откриха домашна лаборатория за отглеждане на канабис. Марихуана, кокаин, електронна везна и празни пликчета, подготвени за опаковане на дози са иззети от два апартамента, обита ...
Седем пациенти с коронавирус са починали през последните 24 часа, съобщават от РЗИ. Новите случаи на заразени са 299 - всички те от различни възрастови групи, в семейни огнища и с дифузно разпростране ...
"Фалшива новина е, че БСП иска отлагане на изборите. Правителството на Борисов усили кризата със своите некомпетентни и хаотични решения. Сега търси компенсация за провала си с всяване на страх и пани ...
Служители на Столичния инспекторат са съставили акт на "ЧЕЗ Разпределение" за установени нарушения след извършване на аварийни работи по ектропреносната мрежа в район "Изгрев" на бул. "Драган Цанков". ...
Премиерът Бойко Борисов инспектира напредъка по разширението на газопреносната ни система край Пирдоп. Заедно с него беше и изпълнителният директор на "Булгартрансгаз" ЕАД Владимир Малинов. По време н ...
Основните приоритети на ПП ГЕРБ са доходи, икономика с висока добавена стойност, образование, здравеопазване и електронно управление. Тези бяха и основните теми, които обсъдиха с граждани кандидатите ...
"Аз съм ром и съм гей. И изобщо не ме интересува какво мислят другите за това. Нито трябва да се извинявам, нито да доказвам нещо пред някого". За Уилям Била тази настройка към света върви ръка за рък ...
10-дневен локдаун в цялата страна, заради третата вълна на коронавируса, предлагат здравните власти. По-строгите мерки ще влязат в сила в понеделник. Затворени ще бъдат ресторанти, молове, училища и д ...
Съдийската комисия към БФС изразява своето възмущение и загриженост относно зачестилите прояви на насилие над съдиите, обслужващи първенствата в аматьорския футбол. Категорично се противопоставяме на ...
Общинската МБАЛ "Свети Пантелеймон" в Пловдив отново набира доброволци за COVID отделението си, които да помогнат в третата вълна на пандемията. Това съобщи управителят на здравното заведение д-р Конс ...
10-дневен локдаун в цялата страна, заради третата вълна на коронавируса, предлагат здравните власти. По-строгите мерки ще влязат в сила в понеделник. Затворени ще бъдат ресторанти, молове, училища и д ...
Екологичната инициатива за почистване на брега на Марица ще се проведе на 20.03.2021 г. /събота/, сборният пункт е Въжения мост на Гребната база, 13.45 часа. На всеки, присъединил се към почистването, ...
Около 12 часа днес се очаква да бъде пуснато движението в тунел "Витиня" на автомагистрала "Хемус" съобщават от Пътната агенция. Ремонтът на съоръжението започна през 2017 година, след като е установе ...
Общинската МБАЛ "Свети Пантелеймон" в Пловдив отново набира доброволци за COVID отделението си, които да помогнат в третата вълна на пандемията. Това съобщи управителят на здравното заведение д-р Конс ...
Аз съм ром и съм гей. И изобщо не ме интересува какво мислят другите за това. Нито трябва да се извинявам, нито да доказвам нещо пред някого". За Уилям Била тази настройка към света върви ръка за ръка ...
В ход е изграждането на тротоари в "Тракия" като част от капиталовата програма на района за 2021 г. В момента нова инфраструктура се строи пред блок 106. "Пред три от входовете тротоарите вече са гото ...
На 18 март, около 15:30 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Горун, обл. Добрич. Установено е, че за времето от 16 март до 17 март т.г., неизвестен извърши ...
Община Варна осигурява възможност за посещения на детска градина и ясла за децата на медиците, заради въведените ограничителни мерки срещу разпространението на COVID-19, съобщават от дирекция "Образов ...
Производителите на Странджански манов мед ще получат подпомагане от държавата, реши Фонд "Земеделие". Този мед е една от малкото български храни със защитено наименование за произход, вписана в Европе ...
На 18 март, около 15:30 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Горун, обл. Добрич. Установено е, че за времето от 16 март до 17 март т.г., неизвестен извърши ...
Поставен под карантина мъж бил установен да шофира в село Браничево. Около 14:15 часа вчера полицейски екип от Каолиново, които осигурявал безопасността на движението спрял за проверка в селото водач ...
Проблемът с персонала за COVID отделението на МБАЛ "Свети Пантелеймон" не е решен и от лечебното заведение отново търсят доброволци, които да помогнат в третата вълна на пандемията. Това съобщи управи ...
Общинските съветници Йордан Иванов, Веселина Александрова, Веселка Христамян и Добромира Костова са внесли в деловодството на ОбС - Пловдив предложение за преименуване на площад "Централен" на "Димитъ ...
Огнището на COVID-19 в Дома за стари хора в Харманли се разраства . През последното денонощие в социалното заведение са установени нови 10 потребители и 3-ма души персонал с инфекцията, съобщи Областн ...
Напрежението между Москва и Вашингтон нараства. Руският президент Владимир Путин отговори на вчерашните изявления на американския му колега Джо Байдън по негов адрес с пожелания за здраве, предаде ТАС ...
Днес се пуска движението и в тръбата за София на тунел "Витиня". Тя е с нова облицовка, хидроизолация, отводнителна и дренажна система, асфалтова настилка, система за видеонаблюдение, пожароизвестяван ...
Днес се пуска движението и в тръбата за София на тунел "Витиня". Тя е с нова облицовка, хидроизолация, отводнителна и дренажна система, асфалтова настилка, система за видеонаблюдение, пожароизвестяван ...