Собственици на заведения излязоха на протест в Пловдив. Те се събраха пред сградата на РЗИ, за да изразят своето несъгласие със затварянето на ресторантите от понеделник, съобщи БНТ. Тук сме, защото е ...
Болнични легла в София все още има. Според директора на столичната здравна инспекция проблем ще има в друга посока. "Аз съм много притеснен, не от броя на леглата. Легла има и те винаги могат да бъдат ...
"Обезверена съм от новото затваряне, което се готви. На ръба на оцеляването съм. Но не само аз. Всеки приятел и познат с бизнес се пита какво ще прави. Започнах работа в цех за сандвичи при мои прияте ...
Андре Токев подхвана ново начинание, след като пандемията затвори заведенията му. Той се насочил към онлайн търговията и продава напитки, шоколад и най-различни продукти, свързани с кухнята. В сайта н ...
Заради пандемията от COVID-19, легендите от Helloween трябваше за втори път да отложат турнето си. Днес бяха обявени новите дати, както и новото име на турнето, към което се включват и Hammerfall. Uni ...
Джо Байдън на няколко пъти се препъна, докато се качваше по стълбите към президентския самолет Air Force One. Държавният глава трябваше да излети за Атланта за среща с лидери на местната азиатска общн ...
В условията на усложняване на международната обстановка са очевидни "непрестанни" опити да се забие клин в руско-българския диалог и за пореден път да се демонизира нашата страна". Това се заявява в п ...
"Обезверена съм от новото затваряне, което се готви. На ръба на оцеляването съм. Но не само аз. Всеки приятел и познат с бизнес се пита какво ще прави. Започнах работа в цех за сандвичи при мои прияте ...
Тежка катастрофа е станала в Кресненското дефиле, информират от МВР. Инцидентът е станал малко преди 16:45 часа, съобщиха от Областната дирекция на МВР /ОДМВР/ в Благоевград. По първоначална информаци ...
Андре Токев подхвана ново начинание, след като пандемията затвори заведенията му. Той се насочил към онлайн търговията и продава напитки, шоколад и най-различни продукти, свързани с кухнята. В сайта н ...
С отпуснатите от правителството 60 000 лева и със собствени средства спешно се ремонтират съоръженията при каптажа на водопровода при 103-градусовия минерален гейзер в Сапарева баня, каза кметът на ку ...
Заради пандемията от COVID-19, легендите от Helloween трябваше за втори път да отложат турнето си. Днес бяха обявени новите дати, както и новото име на турнето, към което се включват и Hammerfall. Uni ...
През последното денонощие в област Търговище броят потвърдените случаи на коронавирус е 29, съобщават от Областния кризисен щаб. В болници са настанени десет от новозаболелите, а останалите са поставе ...
Болнични легла в София все още има. Според директора на столичната здравна инспекция проблем ще има в друга посока. "Аз съм много притеснен, не от броя на леглата. Легла има и те винаги могат да бъдат ...
39-годишната Павлина Миткова ще бъде изправена на съд в италианския град Мачерата за убийство на шестгодишната ѝ дъщеря Дженифър. Така решиха магистратите от града, намиращ се в област Марке. Според ...
Тежка катастрофа е станала в Кресненското дефиле, информират от МВР. Инцидентът е станал малко преди 16:45 часа, съобщиха от Областната дирекция на МВР /ОДМВР/ в Благоевград. По първоначална информаци ...
Джо Байдън на няколко пъти се препъна, докато се качваше по стълбите към президентския самолет Air Force One. Държавният глава трябваше да излети за Атланта за среща с лидери на местната азиатска общн ...
В условията на усложняване на международната обстановка са очевидни "непрестанни" опити да се забие клин в руско-българския диалог и за пореден път да се демонизира нашата страна". Това се заявява в п ...
Държавно предприятие "Пристанищна инфраструктура" (ДППИ) подготвя инфраструктурата за захранване на корабите с електроенергия от брега с цел намаляване на замърсяването, генерирано от плавателни съдов ...
Причината за ограничението е пътен инцидент, за който сигнала е получен в 16.45 часа. По първоначална информация е самокатастрофирал лек автомобил, който се е преобърнал по таван на пътното платно. То ...
От началото на обявеното извънредно положение до края на 2020 г., в Окръжен съд Бургас са проведени 56 онлайн съдебни заседания по наказателни и граждански дела. По този начин съдът използва ефективно ...
В събота, 20 март, от 5:00 ч . сутринта се възстановява движението между станциите "Театрална" и "Хаджи Димитър" от третата линия на столичното метрото. Движението до последната метростанция в район " ...
За периода 12.03.2021г. - 18.03.2021г. регистрираната в РЗИ - Варна остра заразна заболeваемост се движи както следва: Броят на регистрираните чревни инфекции е 13 случая срещу 15 от предходната седми ...
Зелена България, Зелен Пловдив - това ще бъде важна цел в работата на народните представители от коалиция ГЕРБ-СДС, които градът ще изпрати в 45-то Народно събрание. Чист въздух, чиста вода и природа ...
Държавно предприятие "Пристанищна инфраструктура" (ДППИ) подготвя инфраструктурата за захранване на корабите с електроенергия от брега с цел намаляване на замърсяването, генерирано от плавателни съдов ...
Възстановено е движението между Пещера и Батак, съобщиха от Агенцията "Пътна инфраструктура". По-рано днес движението при км 156-ти на пътя беше в една лента поради паднала скална маса. ...
"Членовете на групата, обвинена в шпионаж, са събирали основно информация за проектите за модернизация на българската армия", това каза днес във Варна министърът на отбраната Красимир Каракачанов, цит ...
"Всичко, което трябваше да бъде оповестено пред обществото за скандала, го направи прокуратурата и лично главния прокурор. Само мога да кажа, че става дума за добре организирана група, която е под наб ...
Информационна среща "Програмите на ЕС - стъпка към успешна реализация на младите хора" с участието на еврокомисар Мария Габриел се състоя на 19.03.2021 г. Форумът, който се проведе виртуално, бе орган ...
Само в рамките на няколко часа днес три влака бяха обект на нападение с камъни в участъка между гарите Захарна фабрика и Горна баня, съобщиха от БДЖ. При вандалските прояви няма пострадали хора, но им ...