Собственици на заведения в Пловдив излязоха на протест

Собственици на заведения излязоха на протест в Пловдив. Те се събраха пред сградата на РЗИ, за да изразят своето несъгласие със затварянето на ресторантите от понеделник, съобщи БНТ. Тук сме, защото е ...
plovdiv24.bg(преди 4 години)

Британският щам все по-разпространен у нас

Болнични легла в София все още има. Според директора на столичната здравна инспекция проблем ще има в друга посока. "Аз съм много притеснен, не от броя на леглата. Легла има и те винаги могат да бъдат ...
varna24.bg(преди 4 години)

Поп фолк легенда изплака: На ръба на оцеляването съм!

"Обезверена съм от новото затваряне, което се готви. На ръба на оцеляването съм. Но не само аз. Всеки приятел и познат с бизнес се пита какво ще прави. Започнах работа в цех за сандвичи при мои прияте ...

Шеф Токев намери нов начин за печелене на пари

Андре Токев подхвана ново начинание, след като пандемията затвори заведенията му. Той се насочил към онлайн търговията и продава напитки, шоколад и най-различни продукти, свързани с кухнята. В сайта н ...

Легендите от Helloween обявиха нова дата за концерта си в България

Заради пандемията от COVID-19, легендите от Helloween трябваше за втори път да отложат турнето си. Днес бяха обявени новите дати, както и новото име на турнето, към което се включват и Hammerfall. Uni ...

Джо Байдън се спъна, качвайки се в президентския си самолет

Джо Байдън на няколко пъти се препъна, докато се качваше по стълбите към президентския самолет Air Force One. Държавният глава трябваше да излети за Атланта за среща с лидери на местната азиатска общн ...

Русия за шпионския скандал у нас: За пореден път ни демонизират

В условията на усложняване на международната обстановка са очевидни "непрестанни" опити да се забие клин в руско-българския диалог и за пореден път да се демонизира нашата страна". Това се заявява в п ...

Поп фолк легенда изплака: На ръба на оцеляването съм!

"Обезверена съм от новото затваряне, което се готви. На ръба на оцеляването съм. Но не само аз. Всеки приятел и познат с бизнес се пита какво ще прави. Започнах работа в цех за сандвичи при мои прияте ...

Тежка катастрофа затвори Кресненското дефиле

Тежка катастрофа е станала в Кресненското дефиле, информират от МВР. Инцидентът е станал малко преди 16:45 часа, съобщиха от Областната дирекция на МВР /ОДМВР/ в Благоевград. По първоначална информаци ...

Шеф Токев намери нов начин за печелене на пари

Андре Токев подхвана ново начинание, след като пандемията затвори заведенията му. Той се насочил към онлайн търговията и продава напитки, шоколад и най-различни продукти, свързани с кухнята. В сайта н ...

Спешен ремонт на каптажа на минералния гейзер в Сапарева баня

С отпуснатите от правителството 60 000 лева и със собствени средства спешно се ремонтират съоръженията при каптажа на водопровода при 103-градусовия минерален гейзер в Сапарева баня, каза кметът на ку ...
bnr.bg(преди 4 години)

Легендите от Helloween обявиха нова дата за концерта си в България

Заради пандемията от COVID-19, легендите от Helloween трябваше за втори път да отложат турнето си. Днес бяха обявени новите дати, както и новото име на турнето, към което се включват и Hammerfall. Uni ...

29 нови случая на коронавирус в област Търговище

През последното денонощие в област Търговище броят потвърдените случаи на коронавирус е 29, съобщават от Областния кризисен щаб. В болници са настанени десет от новозаболелите, а останалите са поставе ...
bnr.bg(преди 4 години)

Британският щам все по-разпространен у нас

Болнични легла в София все още има. Според директора на столичната здравна инспекция проблем ще има в друга посока. "Аз съм много притеснен, не от броя на леглата. Легла има и те винаги могат да бъдат ...

Българка удушила 6-годишната си дъщеря и прикрила следите с пожар

39-годишната Павлина Миткова ще бъде изправена на съд в италианския град Мачерата за убийство на шестгодишната ѝ дъщеря Дженифър. Така решиха магистратите от града, намиращ се в област Марке. Според ...
24chasa.bg(преди 4 години)

Тежка катастрофа затвори Кресненското дефиле

Тежка катастрофа е станала в Кресненското дефиле, информират от МВР. Инцидентът е станал малко преди 16:45 часа, съобщиха от Областната дирекция на МВР /ОДМВР/ в Благоевград. По първоначална информаци ...

Джо Байдън се спъна, качвайки се в президентския си самолет

Джо Байдън на няколко пъти се препъна, докато се качваше по стълбите към президентския самолет Air Force One. Държавният глава трябваше да излети за Атланта за среща с лидери на местната азиатска общн ...

Русия за шпионския скандал у нас: За пореден път ни демонизират

В условията на усложняване на международната обстановка са очевидни "непрестанни" опити да се забие клин в руско-българския диалог и за пореден път да се демонизира нашата страна". Това се заявява в п ...

Захранват корабите във Варна с електроенергия от брега, за да намалят замърсяването в пристанищата

Държавно предприятие "Пристанищна инфраструктура" (ДППИ) подготвя инфраструктурата за захранване на корабите с електроенергия от брега с цел намаляване на замърсяването, генерирано от плавателни съдов ...

Креснеското дефиле между Кресна и Симитли е затворено заради катастрофа

Причината за ограничението е пътен инцидент, за който сигнала е получен в 16.45 часа. По първоначална информация е самокатастрофирал лек автомобил, който се е преобърнал по таван на пътното платно. То ...

56 онлайн заседания в Бургаския окръжен съд заради пандемията

От началото на обявеното извънредно положение до края на 2020 г., в Окръжен съд Бургас са проведени 56 онлайн съдебни заседания по наказателни и граждански дела. По този начин съдът използва ефективно ...

Възстановяват движението между метростанциите "Театрална" и "Хаджи Димитър"

В събота, 20 март, от 5:00 ч . сутринта се възстановява движението между станциите "Театрална" и "Хаджи Димитър" от третата линия на столичното метрото. Движението до последната метростанция в район " ...
bnr.bg(преди 4 години)

За седмица: Сериозен скок на болните с коронавирус и лицата под карантина във Варна и областта

За периода 12.03.2021г. - 18.03.2021г. регистрираната в РЗИ - Варна остра заразна заболeваемост се движи както следва: Броят на регистрираните чревни инфекции е 13 случая срещу 15 от предходната седми ...

В Пловдив представиха приоритетите на ГЕРБ в образованието, науката и екологията

Зелена България, Зелен Пловдив - това ще бъде важна цел в работата на народните представители от коалиция ГЕРБ-СДС, които градът ще изпрати в 45-то Народно събрание. Чист въздух, чиста вода и природа ...

Захранват корабите във Варна с електроенергия от брега, за да намалят замърсяването в пристанищата

Държавно предприятие "Пристанищна инфраструктура" (ДППИ) подготвя инфраструктурата за захранване на корабите с електроенергия от брега с цел намаляване на замърсяването, генерирано от плавателни съдов ...

Възстановено е движението между Пещера и Батак

Възстановено е движението между Пещера и Батак, съобщиха от Агенцията "Пътна инфраструктура". По-рано днес движението при км 156-ти на пътя беше в една лента поради паднала скална маса. ...

Каракачанов назова целта на заловените шпиони

"Членовете на групата, обвинена в шпионаж, са събирали основно информация за проектите за модернизация на българската армия", това каза днес във Варна министърът на отбраната Красимир Каракачанов, цит ...

Каракачанов от Варна за шпионския скандал: Следим организирана престъпна група от 6 месеца

"Всичко, което трябваше да бъде оповестено пред обществото за скандала, го направи прокуратурата и лично главния прокурор. Само мога да кажа, че става дума за добре организирана група, която е под наб ...

Еврокомисар Мария Габриел се включи дистанционно във важна среща в ИУ-Варна

Информационна среща "Програмите на ЕС - стъпка към успешна реализация на младите хора" с участието на еврокомисар Мария Габриел се състоя на 19.03.2021 г. Форумът, който се проведе виртуално, бе орган ...

Безобразието продължава! Вандали атакуваха 3 влака само днес!

Само в рамките на няколко часа днес три влака бяха обект на нападение с камъни в участъка между гарите Захарна фабрика и Горна баня, съобщиха от БДЖ. При вандалските прояви няма пострадали хора, но им ...