Болницата в Гоце Делчев е подложена на огромен натиск (ВИДЕО)

Болницата в Гоце Делчев е подложена на огромен натиск, тъй като приема заразени с коронавирус от няколко общини , предава ...
dariknews.bg(преди 4 години)

4 дежурни градини в Пловдив за деца на медици на първа линия

От днес, 24.03.2021 г., в Пловдив ще бъдат сформирани дежурни групи в четири общински детски градини и една яслена група за посещение от децата на медицински работници от болнични заведения, медицинск ...
plovdiv24.bg(преди 4 години)

Заразени с поставена Covid ваксина в Дома за възрастни с деменция в с. Опанец

Всяка втора проба за коронавирусна инфекция в област Добрич е положителна. Заразените в областта вече достигат 398 на 100 000 жители. Това сочат данните на РЗИ за последната седмица. Един от заразенит ...
bnr.bg(преди 4 години)

Спечелете конкурса "Гората в моя живот", за да участвате в горско фотосафари

Фотоконкурс на тема "Гората в моя живот" организира Държавното горско стопанство "Кюстендил" по повод Седмицата на гората, която ще бъде отбелязана онлайн. В конкурса могат да участват ученици и младе ...
bnr.bg(преди 4 години)

Ученически конкурс "Чистата ми съвест е по-важна от всички присъди"

Окръжният съд във Велико Търново обяви ученически конкурс за есе и компютърна презентация на тема "Чистата ми съвест е по-важна от всички присъди". Конкурсът е за учениците от 8 до 12 клас. Младите хо ...
bnr.bg(преди 4 години)

Близо 13 000 туристи са посетили Дяволския мост през Ардино за 2020 г.

Близо 13 000 туристи са посетили Дяволския мост край Ардино през миналата година. Само в почивните дни се регистрират между 80 и 100 души, които заплащат по 2 лева входна такса. "От София, от Пловдив, ...
bnr.bg(преди 4 години)

200 литра алкохол и 9 хил. кутии с цигари задържаха митничарите на Дунав мост

Близо 200 литра алкохол и около 9 хиляди кутии с цигари задържаха митничарите на Дунав мост. Шофьорът, който превозвал стоката, обяснил, че тя е предназначена за сватба в Германия. Малко след след пол ...
24chasa.bg(преди 4 години)

Нора Шопова се фука с возило за 130 бона

Джип за 130 бона подкара Нора Шопова. Водещата яхна мощен баварец с екологичен двигател. Моделът на джипа е от миналата година, а мощността му е почти 300 коня. Въпреки, че е на ток, колата може да из ...

Правят парк в памет на Атанас Скатов

Близки, приятели и симпатизанти на загиналия под К2 алпинист-веган Атанас Скатов започнаха кампания за събиране на средства с цел изграждане на парк в негова памет. Проектът, наречен "Малка гора", вкл ...
varna24.bg(преди 4 години)

Наум Шопов стигна до болница заради COVID-19

Наум Шопов е стигнал до болница заради коронавируса. Актьорът сподели това с последователите си в Instagram. Преди седмица актьорът от "Откраднат живот" призна, че е пипнал заразата. Оказва се, че не ...

Путин се ваксинира

Руският президент Владимир Путин се ваксинира срещу COVID-19. Държавният глава се чувства добре след манипулацията, заяви прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от БНТ. От пресслужбата на пр ...

Правят парк в памет на Атанас Скатов

Близки, приятели и симпатизанти на загиналия под К2 алпинист-веган Атанас Скатов започнаха кампания за събиране на средства с цел изграждане на парк в негова памет. Проектът, наречен "Малка гора", вкл ...

Цирк в "Референдум"! Подадоха маска на Мангъров. Той: Това е безсмислено, една страхотна заблуда

Голям скандал се развихри в ефира на "Референдум" по БНТ. В основата му бяха доц. Атанас Мангъров от листата на АБВ и Антоанета Цонева от "Демократична България". Двамата влязоха в лют спор, като запо ...

Борисов проведе важен разговор с Лео Варадкар

Министър-председателят Бойко Борисов проведе телефонен разговор с ирландския вицепремиер Лео Варадкар. Двамата обсъдиха ситуацията с разпространението на COVID-19 в България и в Ирландия, както и пред ...

Цирк в "Референдум"! Подадоха маска на Мангъров. Той: Това е безсмислено, една страхотна заблуда

Голям скандал се развихри в ефира на "Референдум" по БНТ. В основата му бяха доц. Атанас Мангъров от листата на АБВ и Антоанета Цонева от "Демократична България". Двамата влязоха в лют спор, като запо ...

Наум Шопов стигна до болница заради COVID-19

Наум Шопов е стигнал до болница заради коронавируса. Актьорът сподели това с последователите си в Instagram. Преди седмица актьорът от "Откраднат живот" призна, че е пипнал заразата. Оказва се, че не ...

Путин се ваксинира

Руският президент Владимир Путин се ваксинира срещу COVID-19. Държавният глава се чувства добре след манипулацията, заяви прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от БНТ. От пресслужбата на пр ...

Проф. Христова: Положението е много, много сериозно, този мек локдаун няма да има ефект

"Положението е много, много сериозно и не съм убедена, че този мек локдаун ще има нужния ефект". Това каза пред БНР проф. Ива Христова, зам.-директор на Националния център по заразни и паразитни болес ...

Блатечки: Най-много шамари съм ял от Стефан Данаилов, правех му се на Ален Делон

"Най-много шамари съм ял от Стефан Данаилов. С него съм имал най-големите си пререкания. Той ми се караше за какво ли не, дори помня, че на една репетиция ми удари 15 шамара, ама беше за мое добро. Се ...

Историк от Скопие: Преди 1945 г. слявяните в Македония се определяха като българи

"Всички документи са еднозначни: До 1945 г. славянското население по тези места се е самоопределяло като българско. Самият Кръсте Петко Мисирков /наричан от властите в Скопие баща на македонския език, ...

Зетят на Георги Парцалев отнесе наследството му в гроба

Зетят на Георги Парцалев и наследник на имуществото му - арх. Георги Натов, се е споминал, съобщават от родата на актьора. Той бе съпруг на неговата сестра Теодосия. Именно на негово име бил апартамен ...

Зетят на Георги Парцалев отнесе наследството му в гроба

Зетят на Георги Парцалев и наследник на имуществото му - арх. Георги Натов, се е споминал, съобщават от родата на актьора. Той бе съпруг на неговата сестра Теодосия. Именно на негово име бил апартамен ...

Проф. Христова: Положението е много, много сериозно, този мек локдаун няма да има ефект

"Положението е много, много сериозно и не съм убедена, че този мек локдаун ще има нужния ефект". Това каза пред БНР проф. Ива Христова, зам.-директор на Националния център по заразни и паразитни болес ...

11 от кандидат-депутатите в Пловдив са свързани с ДС и разузнавателните служби

Направена проверка от Комисията по досиетата за агенти на Държавна сигурност (ДС) в кандидат-депутатските листи на партиите, допуснати до участие в предстоящите парламентарни избори, оказва, че "Демок ...

11 от кандидат-депутатите в Пловдив са свързани с ДС и разузнавателните служби

Направена проверка от Комисията по досиетата за агенти на Държавна сигурност (ДС) в кандидат-депутатските листи на партиите, допуснати до участие в предстоящите парламентарни избори, оказва, че "Демок ...

Готвят се нови протести за освобождаването на Алексей Навални

Сподвижници на руския опозиционен лидер Алексей Навални призоваха за нови масови протести в цялата страна с искане за освобождаването му от затвора, предаде Асошиейтед прес, цитирани от БТА. В изявлен ...

Мнение: Министърът би управлявал много по-добре кризата, ако не му пречеше премиерът

"Правилното решение е да се ваксинират възможно най-бързо повече хора, като се тръгне от най-уязвимите групи. Колкото по-бързо това бъде направено, толкова по-рано могат да се отменят локдауните. Това ...

Блатечки: Най-много шамари съм ял от Стефан Данаилов, правех му се на Ален Делон

"Най-много шамари съм ял от Стефан Данаилов. С него съм имал най-големите си пререкания. Той ми се караше за какво ли не, дори помня, че на една репетиция ми удари 15 шамара, ама беше за мое добро. Се ...

Божана Апостолова сподели много лична история за Татяна Лолова

Поетесата и издател от Пловдив Божана Апостолова сподели много лична история с участието на голямата ни актриса Татяна Лолова. Става дума за това, че Лолова е имала нужда от пари, за да се грижи за бо ...

Откриха 73-годишен пловдивчанин мъртъв в река Първенецка

Възрастен жител на пловдивския квартал "Прослав" е бил намерен днес следобед мъртъв. Минувач забелязал трупа му в река Първенецка. "Няма данни за насилствена смърт. 73-годишният мъж страда от деменция ...
24chasa.bg(преди 4 години)