Труп на удавен мъж е намерен във водите на язовир"Въча". Той е открит тази сутрин. "Не е известна към момента самоличността на удавения човек. На място има изпратени водолази, които да извадят тялото, ...
2 431 лева е най-голямата месечна работна заплата у нас, може би няма да познаете в коя община я взимат? Най-високата средна брутна месечна заплата в България взимат в община Челопеч (2 431 лв.). На в ...
Размерът има значение, независимо дали си водещ на ново шоу и се казваш Димитър Рачков. Симпатичният комик се отдаде на мечти в Инстаграм профила си, където показа снимка с един от гостите в "Забранен ...
Размерът има значение, независимо дали си водещ на ново шоу и се казваш Димитър Рачков. Симпатичният комик се отдаде на мечти в Инстаграм профила си, където показа снимка с един от гостите в "Забранен ...
Шокиращо признание направи шеф Силвена Роу в MasterChef. Топ готвачката, която се кълне в постните манджи, обяви, че все пак слага и мръвка в устата си. "Аз съм 70-80 процента веган, но готвя месо. По ...
Италия няма да може да разчита на трима важни играчи за гостуването си на България от световните квалификации в група "С". Селекционерът Роберто Манчини остана без защитника Джорджо Киелини и нападате ...
Шокиращо признание направи шеф Силвена Роу в MasterChef. Топ готвачката, която се кълне в постните манджи, обяви, че все пак слага и мръвка в устата си. "Аз съм 70-80 процента веган, но готвя месо. По ...
През нощта ще преобладава ясно време и ще духа слаб южен вятър. Минималните температури ще са между 0° и 5°. Утре вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще се усили и ще бъде умерен до силен. О ...
Наказателният съдия Христо Крачолов от Апелативен съд - Пловдив изнесе лекция за професията на магистрата пред студенти от най-голямата студентска организация ЕЛСА - България и колегите им от ЕЛСА - П ...
През нощта ще преобладава ясно време и ще духа слаб южен вятър. Минималните температури ще са между 0° и 5°. Утре вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще се усили и ще бъде умерен до силен. О ...
Част от Морската градина осъмна с изпотрошени пейки и контейнери за смет, обърнати в красивия "Фонтан на сирените" - едно от най-емблематичните места за морската столица, дело на варненския скулптор К ...
Астронавтите на Международната космическа станция (МКС) не успяха да ремонтират американската система за получаване на кислород "по руския метод" - с помощта на чук, както им е било препоръчано от наз ...
Кметът на район "Тракия" Костадин Димитров проведе срещи с жители на блок 100 и блок 106 във връзка с облагородяване на пространствата пред домовете им. И тази година в капиталовата програма на района ...
Аз съм преодолял най-тежката финансова криза, когато се сринаха световните финансови пазари. Това каза премиерът Бойко Борисов, който е и водач на листите на коалиция ГЕРБ-СДС в 25 МИР София-град и 16 ...
Астронавтите на Международната космическа станция (МКС) не успяха да ремонтират американската система за получаване на кислород "по руския метод" - с помощта на чук, както им е било препоръчано от наз ...
Половин година трябваше да чака ресторантьор от Сандански преди да открие заведението си. Разбира се причина за дългото забавяне през цялото време е COVID-19. В крайна сметка ресторантът заработил, но ...
Аз съм преодолял най-тежката финансова криза, когато се сринаха световните финансови пазари. Това каза премиерът Бойко Борисов, който е и водач на листите на коалиция ГЕРБ-СДС в 25 МИР София-град и 16 ...
Председателят и зам.-председателят на ПП "Републиканци за България", с кандидатите за народни представители от Русе откриха офиси на партията в Борово и Сливо поле. По-късно в Две могили проведоха сре ...
Знаете ли какво е общото между крайдунавското село Байкал и Института по астронавтика на Хавайските острови, НАСА, остров Ла Палма и още точки по света. Знаете ли как един учител показа това българско ...
Политическият психолог проф. Антоанета Христова се е почувствала много зле и има висока температура, след като са й били втора доза ваксина срещу коронавирус. Поради тази причина експертът няма да уча ...
Въведените заради COVID-19 противоепидемични мерки у нас и неяснотата кога отново ще отворят ресторантите местят абитуриентски балове зад граница. По-заможните родители на зрелостниците масово броят п ...
Въведените заради COVID-19 противоепидемични мерки у нас и неяснотата кога отново ще отворят ресторантите местят абитуриентски балове зад граница. По-заможните родители на зрелостниците масово броят п ...
84 са новите случаи на позитивни за коронавирус в област Велико Търново през последните 24 часа. Отчетена е 14-дневна заболяемост от 457,93 на 100 хил. души население (код на заболяемост червен), отчи ...
Макар в момента да се отдадете на пътешествие е трудно, ние от ОИ "Старинен Пловдив" имаме любопитна покана към всички за пътуване във времето. На 3-ти април, по повод 52-рия ни рожден ден, ще Ви пода ...
Политическият психолог проф. Антоанета Христова се е почувствала много зле и има висока температура, след като са й били втора доза ваксина срещу коронавирус. Поради тази причина експертът няма да уча ...
Тежка трагедия бележи живота на новия водещ на сутрешния блок по Би Ти Ви - Златимир Йочев. Заместникът на Антон Хекимян остава без баща в ученическите си години и е отгледан от своите майка и сестра. ...
Тежка трагедия бележи живота на новия водещ на сутрешния блок по Би Ти Ви - Златимир Йочев. Заместникът на Антон Хекимян остава без баща в ученическите си години и е отгледан от своите майка и сестра. ...
"Загубата от Швейцария е сблъсък с реалността. От много време си говорим, че футболът ни е ударил дъното и след това се оказва, че сме затънали още по-дълбоко. В този мач почти всичко хубаво го направ ...
Велико Търново отново ще се включи в глобалната екологична инициатива "Часът на Земята". В 20,30 ч. тази вечер за един час ще бъде изгасено художественото осветление на символите на Старата столица - ...
Премиерът Бойко Борисов днес отново е на инспекция заедно със заместник-министъра на регионалното развитие Николай Нанков. "Събота, неделя. Извънреден труд. Става прекрасно", констатира премиерът на а ...