Счупването на Здравко Димитров е сериозно, паднал е днес в Бойково

Сериозно е счупването на рамото на кмета Здравко Димитров, причинено от падане днес преди обяд. В момента той е в операция в пловдивската болница "Пълмед". Откаран е по спешност, където е сформиран ек ...
24chasa.bg(преди 5 години)

Съдът в Перник остави в ареста обвиняем за държане на наркотици

Обвиняем за държане на наркотици е оставен в ареста, съобщиха от прокуратурата в Перник. 39-годишният А.В. е привлечен към наказателна отговорност за извършено от него престъпление.Той е бил задържан ...

Започнаха проучванията за метални изкопаеми край Болярово и Елхово

Започнаха сондажните проучвания за наличие на метални изкопаеми в находище "Иглика", намиращо се на територията на общините Болярово и Елхово. От фирмата уверяват, че проучванията няма да нарушат екор ...
bnr.bg(преди 5 години)

"Жената на годината": Драмата ми е голяма

"Драмата ми е голяма, защото косата ми е тънка и я боядисвам светла от години. Никога не съм носила екстеншъни, защото ме е страх от накъсване на и без това слабата ми коса". Така се оплака на феновет ...
varna24.bg(преди 5 години)

"Жената на годината": Драмата ми е голяма

"Драмата ми е голяма, защото косата ми е тънка и я боядисвам светла от години. Никога не съм носила екстеншъни, защото ме е страх от накъсване на и без това слабата ми коса". Така се оплака на феновет ...
plovdiv24.bg(преди 5 години)

Започва разваляне на времето, понижение на температурите и валежи

През нощта облачността ще се увеличи над цялата страна, но ще остане все още без валежи. Минимални температури между минус 2° и 3°. Утре ще бъде предимно облачно. След обяд и вечерта на отделни места ...

Детската кухня в Троян спря работа

Детската млечна кухня в Троян спря работа заради усложнената епидемиологична обстановка в общината и разпространението на коронавируса, а и заради затварянето на детската ясла в града. Решението за то ...
bnr.bg(преди 5 години)

Кметът на Пловдив приет отново по спешност в болница, оперират го

Кметът на Пловдив Здравко Димитров е бил приет по спешност в болница. Градоначалникът е със счупено рамо и трябва да му бъде направена операция, съобщи "Марица". Миналата седмица Димитров беше изписан ...

Започва разваляне на времето, понижение на температурите и валежи

През нощта облачността ще се увеличи над цялата страна, но ще остане все още без валежи. Минимални температури между минус 2° и 3°. Утре ще бъде предимно облачно. След обяд и вечерта на отделни места ...

Инфекционист от Пловдив: Не можем да помогнем на всички, много умират

"Пациентите, които постъпват в болница с коронавирус, са много тежки. Това са хора с много тежки придружаващи заболявания. За съжаление, тази инфекция извежда извън контрол хронични заболявания като д ...

Гадният вирус не спира да коси у нас, най-младата жертва е едва на 24 г.

3327 са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица у нас през последното денонощие. 9179 PCR теста са направени през изминалите 24 часа. Това показват данните в Националната информационна сис ...

Инфекционист от Пловдив: Не можем да помогнем на всички, много умират

"Пациентите, които постъпват в болница с коронавирус, са много тежки. Това са хора с много тежки придружаващи заболявания. За съжаление, тази инфекция извежда извън контрол хронични заболявания като д ...

Елитът на родните УНГ специалисти дискутира за качество въпреки рутината

Водещи български УНГ-специалисти участваха в XIV-я Национален конгрес по оториноларингология, който за пръв път се проведе във виртуален формат. Сред лекторите в научната програма беше председателят н ...

Елитът на родните УНГ специалисти дискутира за качество въпреки рутината (СНИМКИ)

Водещи български УНГ-специалисти участваха в XIV-я Национален конгрес по оториноларингология, който за пръв път се проведе във виртуален формат. Сред лекторите в научната програма беше председателят н ...

Ексклузивно: Зико спешно откаран в болница, оперират го!

За нов сериозен проблем със здравословното състояние на кмета на Пловдив научи ексклузивно Plovdiv24.bg. По спешност Здравко Димитров е бил откаран в лечебно заведение в града под тепетата. Причината ...

Гадният вирус не спира да коси у нас, най-младата жертва е едва на 24 г.

3327 са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица у нас през последното денонощие. 9179 PCR теста са направени през изминалите 24 часа. Това показват данните в Националната информационна сис ...

Вандализъм в Морската градина в Бургас

Пореден акт на вандализъм в Морската градина в Бургас. От Общината в морския град разпространиха видео, на което се вижда как през нощта младежи събарят цветарници и ги изхвърлят през перапета на едно ...
dariknews.bg(преди 5 години)

Започнаха сондажните проучвания в находище "Иглика"

Започнаха сондажните проучвания за наличие на метални изкопаеми в находище "Иглика", намиращо се на територията на общините Болярово и Елхово. От фирмата уверяват, че проучванията няма да нарушат екор ...
bnr.bg(преди 5 години)

Вълчев: Учениците няма да се минат, ако четат повече, матури ще има

В момента основният ни проблем е коронавирусът, образователните дефицити можем да ги компенсираме, но не можем да компенсираме живота на хората. Това заяви в "Денят започва с Георги Любенов" министъръ ...

Вълчев: Учениците няма да се минат, ако четат повече, матури ще има

В момента основният ни проблем е коронавирусът, образователните дефицити можем да ги компенсираме, но не можем да компенсираме живота на хората. Това заяви в "Денят започва с Георги Любенов" министъръ ...

Собственикът на ресторант "Фемили": Нямам нищо общо със зарите!

Никола Мисиров, собственик на ресторант "Фемили", се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg във връзка с материала "Пловдивчанин: Ето заради това се изнесох от града и повече няма да се върна!". Ето какв ...

Протест в Рупите срещу строителството на къщи за гости и СПА център

Пореден протест в местността Рупите срещу строителството на къщи за гости и СПА център в района. Според природозащитници от Петрич това са защитени зо... ...
bnt.bg(преди 5 години)

Детска градина във Велико Търново ще приема деца на медици въпреки случай на Covid-19

Установеният случай на коронавирусна инфекция при възпитател в детската градина "Райна Княгиня" във Велико Търново няма да попречи от понеделник тя да приеме децата на медиците и останалите служители, ...
bnr.bg(преди 5 години)

Вандализъм в Бургас: Събаряха саксии в Морската градина

Пореден акт на вандализъм в Морската градина в Бургас. От Общината в морския град разпространиха видео, на което се вижда как през нощта младежи събар... ...
bnt.bg(преди 5 години)

Полицията в Бургас не си поплюва

В резултат на проведена едноседмична специализирана полицейска операция от служители на ОДМВР - Бургас и районните управления в областта за притежание и разпространение на наркотици в районите около у ...

Полицията в Бургас не си поплюва

В резултат на проведена едноседмична специализирана полицейска операция от служители на ОДМВР - Бургас и районните управления в областта за притежание и разпространение на наркотици в районите около у ...

Отказ за секс довел до бруталното изнасилване в София, Нубар Мохамед полудял

Сериен изнасилвач - сириец се гаври с бившата си приятелка. след като го пуснаха от затвора и е в изпитателен срок. Гнусното посегателство 44-годишният Нубар Мохамед извършил в началото на седмицата в ...

Отказ за секс довел до бруталното изнасилване в София, Нубар Мохамед полудял

Сериен изнасилвач - сириец се гаври с бившата си приятелка. след като го пуснаха от затвора и е в изпитателен срок. Гнусното посегателство 44-годишният Нубар Мохамед извършил в началото на седмицата в ...

Адвокатка от Пловдив успокои за новата ваксина

Здравната система наистина е в криза, ситуацията е много тревожна, коментира в предаването "Тази събота" адвокат Мария Шаркова от Пловдив. Когато се работи с недостатъчен човешки ресурс в екстремни ус ...

23-годишно момче загуби живота си тази сутрин!

Съобщение от пресцентъра на ОД МВР Пловдив: "23-годишно момче е загубило живота си при пътен инцидент малко преди 9.30 часа тази сутрин на км 17 по път III-8602. Младият мъж, управлявал нерегистриран ...