Сериозно е счупването на рамото на кмета Здравко Димитров, причинено от падане днес преди обяд. В момента той е в операция в пловдивската болница "Пълмед". Откаран е по спешност, където е сформиран ек ...
Обвиняем за държане на наркотици е оставен в ареста, съобщиха от прокуратурата в Перник. 39-годишният А.В. е привлечен към наказателна отговорност за извършено от него престъпление.Той е бил задържан ...
Започнаха сондажните проучвания за наличие на метални изкопаеми в находище "Иглика", намиращо се на територията на общините Болярово и Елхово. От фирмата уверяват, че проучванията няма да нарушат екор ...
"Драмата ми е голяма, защото косата ми е тънка и я боядисвам светла от години. Никога не съм носила екстеншъни, защото ме е страх от накъсване на и без това слабата ми коса". Така се оплака на феновет ...
"Драмата ми е голяма, защото косата ми е тънка и я боядисвам светла от години. Никога не съм носила екстеншъни, защото ме е страх от накъсване на и без това слабата ми коса". Така се оплака на феновет ...
През нощта облачността ще се увеличи над цялата страна, но ще остане все още без валежи. Минимални температури между минус 2° и 3°. Утре ще бъде предимно облачно. След обяд и вечерта на отделни места ...
Детската млечна кухня в Троян спря работа заради усложнената епидемиологична обстановка в общината и разпространението на коронавируса, а и заради затварянето на детската ясла в града. Решението за то ...
Кметът на Пловдив Здравко Димитров е бил приет по спешност в болница. Градоначалникът е със счупено рамо и трябва да му бъде направена операция, съобщи "Марица". Миналата седмица Димитров беше изписан ...
През нощта облачността ще се увеличи над цялата страна, но ще остане все още без валежи. Минимални температури между минус 2° и 3°. Утре ще бъде предимно облачно. След обяд и вечерта на отделни места ...
"Пациентите, които постъпват в болница с коронавирус, са много тежки. Това са хора с много тежки придружаващи заболявания. За съжаление, тази инфекция извежда извън контрол хронични заболявания като д ...
3327 са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица у нас през последното денонощие. 9179 PCR теста са направени през изминалите 24 часа. Това показват данните в Националната информационна сис ...
"Пациентите, които постъпват в болница с коронавирус, са много тежки. Това са хора с много тежки придружаващи заболявания. За съжаление, тази инфекция извежда извън контрол хронични заболявания като д ...
Водещи български УНГ-специалисти участваха в XIV-я Национален конгрес по оториноларингология, който за пръв път се проведе във виртуален формат. Сред лекторите в научната програма беше председателят н ...
Водещи български УНГ-специалисти участваха в XIV-я Национален конгрес по оториноларингология, който за пръв път се проведе във виртуален формат. Сред лекторите в научната програма беше председателят н ...
За нов сериозен проблем със здравословното състояние на кмета на Пловдив научи ексклузивно Plovdiv24.bg. По спешност Здравко Димитров е бил откаран в лечебно заведение в града под тепетата. Причината ...
3327 са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица у нас през последното денонощие. 9179 PCR теста са направени през изминалите 24 часа. Това показват данните в Националната информационна сис ...
Пореден акт на вандализъм в Морската градина в Бургас. От Общината в морския град разпространиха видео, на което се вижда как през нощта младежи събарят цветарници и ги изхвърлят през перапета на едно ...
Започнаха сондажните проучвания за наличие на метални изкопаеми в находище "Иглика", намиращо се на територията на общините Болярово и Елхово. От фирмата уверяват, че проучванията няма да нарушат екор ...
В момента основният ни проблем е коронавирусът, образователните дефицити можем да ги компенсираме, но не можем да компенсираме живота на хората. Това заяви в "Денят започва с Георги Любенов" министъръ ...
В момента основният ни проблем е коронавирусът, образователните дефицити можем да ги компенсираме, но не можем да компенсираме живота на хората. Това заяви в "Денят започва с Георги Любенов" министъръ ...
Никола Мисиров, собственик на ресторант "Фемили", се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg във връзка с материала "Пловдивчанин: Ето заради това се изнесох от града и повече няма да се върна!". Ето какв ...
Пореден протест в местността Рупите срещу строителството на къщи за гости и СПА център в района. Според природозащитници от Петрич това са защитени зо... ...
Установеният случай на коронавирусна инфекция при възпитател в детската градина "Райна Княгиня" във Велико Търново няма да попречи от понеделник тя да приеме децата на медиците и останалите служители, ...
Пореден акт на вандализъм в Морската градина в Бургас. От Общината в морския град разпространиха видео, на което се вижда как през нощта младежи събар... ...
В резултат на проведена едноседмична специализирана полицейска операция от служители на ОДМВР - Бургас и районните управления в областта за притежание и разпространение на наркотици в районите около у ...
В резултат на проведена едноседмична специализирана полицейска операция от служители на ОДМВР - Бургас и районните управления в областта за притежание и разпространение на наркотици в районите около у ...
Сериен изнасилвач - сириец се гаври с бившата си приятелка. след като го пуснаха от затвора и е в изпитателен срок. Гнусното посегателство 44-годишният Нубар Мохамед извършил в началото на седмицата в ...
Сериен изнасилвач - сириец се гаври с бившата си приятелка. след като го пуснаха от затвора и е в изпитателен срок. Гнусното посегателство 44-годишният Нубар Мохамед извършил в началото на седмицата в ...
Здравната система наистина е в криза, ситуацията е много тревожна, коментира в предаването "Тази събота" адвокат Мария Шаркова от Пловдив. Когато се работи с недостатъчен човешки ресурс в екстремни ус ...
Съобщение от пресцентъра на ОД МВР Пловдив: "23-годишно момче е загубило живота си при пътен инцидент малко преди 9.30 часа тази сутрин на км 17 по път III-8602. Младият мъж, управлявал нерегистриран ...