"Ауди", управлявано 37-годишен мъж, блокира път край Пловдив, след като се удари в дърво, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Рано тази сутрин шофьорът от Куртово Конаре се движил към Пловдив с автомоби ...
Община Тервел е в готовност да подпомогне многопофилната болница в Добрич с медицински сестри. Здравното заведение отправи апел към Министерството на здравеопазването, директора на РЗИ Добрич, кметове ...
МБАЛ "Св. Пантелеймон" подава ръка на другата общинска болница в Пловдив като част от средствата на лечебното заведение ще бъдат прехвърлени на МБАЛ "Св. Мина". Това стана ясно от писмено заявление на ...
Във връзка с продължаващата епидемична обстановка в страната Регионалната инспекция по околната среда и водите-Пловдив въведе административни промени, осигуряващи възможност за изцяло безхартиен (елек ...
Жител на Китай, който на 27 юни духна сто свещички, отдава дълголетието си на алкохола и цигарите, пише изданието "Индия", цитирани от БТА. Чжан Кемин никога не се лишавал и от вредни храни, стига да ...
Почина един от доайените на белодробните заболявания в Русе - д-р Николай Колев. Ето какво написа по този повод д-р Светослав Дачев, управител на СБАЛПФЗ "Д-р Димитър Граматиков" - Русе: "Семейството ...
Днес, 1 декември, от 17,30 часа символично ще бъдат запалени светлините на коледната елха на площад "Стефан Стамболов" пред сградата на община Пловдив. Традиционно с наближаване на празниците на Рожде ...
От Монтана обявиха кой ще бъде новият старши треньор, който ще наследи на поста починалия миналия понеделник Никола Спасов. Това ще е 51-годишният Атанас Атанасов - Орела. За него това ще бъде четвърт ...
Три каруци, натоварени с 12,50 пространствени кубически метра дърва за огрев, задържаха през последната седмица на ноември служители на ДГС-Варна. На нарушителите, които са добили дървесината незаконн ...
От днес трябва да заработи системата, която позволява на личните лекари да издават електронни направления за безплатни PCR тестове на своите пациенти. Няма да бъдат издавани направления на контактни, ...
Доброволци от проект "За доброто" създадоха фонд за децата на медици и учители, загубили родителите си в битката с COVID-19. Целта на кампанията е да съберат средства, от които децата да получават мес ...
От днес трябва да заработи системата, която позволява на личните лекари да издават електронни направления за безплатни PCR тестове на своите пациенти. Няма да бъдат издавани направления на контактни, ...
341 дoгoвoра общо за около 3 млн. лева ca cĸлючeни в Kюcтeндилска област пo пpoцeдypaта "Πoдĸpeпa зa миĸpo и мaлĸи пpeдпpиятия зa пpeoдoлявaнe нa пocлeдcтвиятa oт пaндeмиятa oт СОVІD-19". Пoдпoмaгaнeт ...
Даяна Ханджиева унизи Данчо във "Фермата". Отношенията им тотално рухнаха, след като фокусникът, който стана фермер на седмицата, предпочете за своя помощничка стюардесата Ваня, вместо сърдечното си у ...
Жена е починала при пожар в апартамент, намиращ се в Пазарджик. Сигнал за случилото се бил подаден тази нощ около 01.45 ч. в РСПБЗН. Към мястото незабавно бил насочен един противопожарен автомобил с д ...
Даяна Ханджиева унизи Данчо във "Фермата". Отношенията им тотално рухнаха, след като фокусникът, който стана фермер на седмицата, предпочете за своя помощничка стюардесата Ваня, вместо сърдечното си у ...
В УМБАЛ "Света Марина", със Заповед на Изпълнителния директор, към момента са разкрити 332 легла за пациенти с доказан КОВИД или съмнителни такива, от които 37 за интензивно лечение на пациенти с КОВИ ...
Трима позитивни на COVID-19 са починали в областната болница в Смолян. Те са на възраст от 70 до 81 г. и са жители на община Смолян. Тридесет и осем са новите регистрирани със заразата в областта за п ...
Жител на Китай, който на 27 юни духна сто свещички, отдава дълголетието си на алкохола и цигарите, пише изданието "Индия", цитирани от БТА. Чжан Кемин никога не се лишавал и от вредни храни, стига да ...
Огромен скандал гръмна в Испания по време на женски приятелски мач между Виахес Интериас и Депортиво Абанка, когато една от футболистките на терена Пола Дапена демонстративно наруши минутата мълчание ...
2814 са новодиагностицираните с COVID-19 лица у нас за изминалите 24 часа. Направените PCR тестове през последното денонощие са 6825. Това сочат данните в Националната информационна система. Разпредел ...
Във връзка с продължаващата епидемична обстановка на територията на Република България Регионалната инспекция по околната среда и водите - Пловдив (РИОСВ - Пловдив) въведе административни промени, оси ...
2814 са новодиагностицираните с COVID-19 лица у нас за изминалите 24 часа. Направените PCR тестове през последното денонощие са 6825. Това сочат данните в Националната информационна система. Разпредел ...
Огромен скандал гръмна в Испания по време на женски приятелски мач между Виахес Интериас и Депортиво Абанка, когато една от футболистките на терена Пола Дапена демонстративно наруши минутата мълчание ...
Цяла нощ 20 снегопочистващи машини са обработвали републиканската пътна мрежа в област Русе против заледяване, съобщиха от Областна администрация. Всички пътища в региона са проходими при зимни услови ...
Ненавиждам административната работа и никога не съм имал желание да се занимавам с политика, така че и да ме поканят не мисля, че ще приема да стана политик. Това каза още в интервю за "Истории от пре ...
Във Великобритания собственик на бар се опитва да го регистрира като храм, за да заобиколи карантината. Младият мъж публикува в социалните мрежи как пуска в пощата документите, с които подава необходи ...
Според това, което чувам от други хора, явно аз съм била със средни усложнения. Развигор дори не разбра, че е болен от COVID-19. За 2 дни вдигна една лека температура и след това нямаше нищо". Това ка ...
Ненавиждам административната работа и никога не съм имал желание да се занимавам с политика, така че и да ме поканят не мисля, че ще приема да стана политик. Това каза още в интервю за "Истории от пре ...
Общо 63 снегопочистващи машини са на терен и работят във всички райони на Столична община, информират от общината. Извършени са обработки срещу заледяване заради понижението на температурите по трасет ...