Джамбулат Хатохов, който на 3,5-годишна възраст беше вписан в Книгата на рекордите на Гинес като най-едрото и силно дете на света, е починал на 21 години, предаде ТАСС. Причината за смъртта на рекордь ...
Най-посещаваният исторически обект в страната, крепостта Царевец във Велико Търново, отново ще посреща туристи в първия ден на новата година. Архитектурно-музейният резерват ще е отворен за посещения ...
Китайската компания Синофарм (Sinopharm) обяви днес, че една от нейните ваксини срещу КОВИД-19 е ефективна в 79 на сто от случаите, предаде Франс прес. Агенцията отбелязва, че този процент е по-нисък, ...
На един регистриран случай на заразен има още трима души, които са заразени, но не са се тествали, за да влязат в системата". Това заяви в ефира на "Здравей, България" математикът на Националния опера ...
На един регистриран случай на заразен има още трима души, които са заразени, но не са се тествали, за да влязат в системата". Това заяви в ефира на "Здравей, България" математикът на Националния опера ...
"Безнаказаността в България" - така читателка на Plovdiv24.bg озаглави сигнала си, изпратен до нас. Нека узнаем сега за какво по-точно става въпрос: "Здравейте! Да ви разкажа как се решават проблемите ...
Разбира се, че ще се ваксинирам. Аз съм се записал първи в списъка на НЦЗПБ и чакам да дойде съобщението на РЗИ, за да ми каже кога това ще се случи. Това е неотменно. Мисля, че всеки българин трябва ...
Имаше момент, в който изглеждаше, че Румен Радев можеше да е водач на народен бунт, след което се прибра в по-институционалната си позиция на критик на управлението. От гледна точка благополучието на ...
Считано от 30.12.2020 г. се възстановява обслужването на автобусна линия 31 А по утвърдения ѝ маршрут, с начален час от ЖП Гара в 06:04 и от Виница 06:48, научи Varna24.bg от съобщение на фирма "Традс ...
"Безнаказаността в България" - така читателка на Plovdiv24.bg озаглави сигнала си, изпратен до нас. Нека узнаем сега за какво по-точно става въпрос: "Здравейте! Да ви разкажа как се решават проблемите ...
25 медици от "Спешна помощ" в София ще бъдат ваксинирани днес, предаде Нова тв. В центъра са получени 50 ваксини. По-масово ваксинацията на медиците ще бъде извършена във РЗИ. В "Спешна помощ" работят ...
Дневен хороскоп за 30.12,сряда, изготвен от Светлана Тилкова - Алена ОВЕН Началото на нови занимания ви носи признание. Успехът ви спохожда и в материално отношение. Късметът е на ваша страна. Среща с ...
Вторичните трусове от вторник следобед продължават. До момента са регистрирани над 16. Те са с магнитуд над 3 по Рихтер. Само минути преди разговора ни беше усетен трус с магнитуд 4,9. Това заяви в пр ...
За 16-а поредна година кметът на чепеларското село Забърдо Валентин Черпоков ще раздаде традиционния курбан против катастрофи по пътищата на медици и полицаи. "Не само във време във време на пандемия, ...
Възрастен мъж пострада при пожар в Айтос. Сигнал за инцидента е подаден вчера около 08.20 часа в Районно управление - Айтос. Огънят е възникнал в приземно помещение на айтоската улица "Панайот Волов" ...
Младежите от доброволческата организация PTPI Делфините от Варна събраха и дариха близо 17 000 лв. за центъра "Живот под дъгата", научи Varna24.bg. "Тази година нашето чудо се изразява в 16 663,57лв. ...
Вторичните трусове от вторник следобед продължават. До момента са регистрирани над 16. Те са с магнитуд над 3 по Рихтер. Само минути преди разговора ни беше усетен трус с магнитуд 4,9. Това заяви в пр ...
Възрастен мъж пострада при пожар в Айтос. Сигнал за инцидента е подаден вчера около 08.20 часа в Районно управление - Айтос. Огънят е възникнал в приземно помещение на айтоската улица "Панайот Волов" ...
Дневен хороскоп за 30.12,сряда, изготвен от Светлана Тилкова - Алена ОВЕН Началото на нови занимания ви носи признание. Успехът ви спохожда и в материално отношение. Късметът е на ваша страна. Среща с ...
Разбира се, че ще се ваксинирам. Аз съм се записал първи в списъка на НЦЗПБ и чакам да дойде съобщението на РЗИ, за да ми каже кога това ще се случи. Това е неотменно. Мисля, че всеки българин трябва ...
Китайската компания Синофарм (Sinopharm) обяви днес, че една от нейните ваксини срещу КОВИД-19 е ефективна в 79 на сто от случаите, предаде Франс прес. Агенцията отбелязва, че този процент е по-нисък, ...
Община Пловдив има готовност да посрещне евентуалното влошаване на времето. В базата на "Чистота" са доставени близо 1600 тона сол за зимното поддържане на уличната мрежа, съобщи директорът на общинск ...
На кратка церемония във Варненския апелативен съд Галатея Ханджиева встъпи във втория си мандат като председател на Окръжния съд в Добрич. Тя подписа акта за встъпване в длъжност пред председателя на ...
Комисията за енергийно и водно регулиране ще определи новите цени на водата и ВиК услугите за по-голямата част от страната. Предложенията на регулатора се движат от поскъпване с 6 на сто до поевтинява ...
България е сред шест държави, предоставили тази година хранителна помощ на Северна Корея, съобщи южнокорейската национална информационна агенция Йонхап, като се позова на данни на ООН. Помощта, изпрат ...
България е сред шест държави, предоставили тази година хранителна помощ на Северна Корея, съобщи южнокорейската национална информационна агенция Йонхап, като се позова на данни на ООН. Помощта, изпрат ...
Комисията за енергийно и водно регулиране ще определи новите цени на водата и ВиК услугите за по-голямата част от страната. Предложенията на регулатора се движат от поскъпване с 6 на сто до поевтинява ...
За днес - 30.12.2020 г., от 10:30 часа е насрочено заседание на Общински съвет - Варна, съобщиха от пресслужбата на институцията. Заседанието има две точки в дневния си ред. Съветниците трябва да взем ...
1438 са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица през изминалите 24 часа. Това е с 1101 повече от вчера. За последното денонощие са направени общо 8084 PCR теста. Това показват данните в На ...