Уникалното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" се завръща с девети сезон, любими звезди и много изненади. Тази пролет предаването отново ще завладее ефира с позитивни емоции, несравним ...
Голямо количество нелегални цигари откриха служители на РУ-Хасково, съобщиха от пресцентъра на МВР. Общото количество на иззетата нередовна акцизна стока е 43 140 къса. Инспекциите са извършени през в ...
Кметът на Велико Търново Даниел Панов и министърът на здравеопазването проф. д-р Костадин Ангелов посетиха Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания "Д-р Трейман" ...
Промени в насоките за кандидатстване по направленията на общински фонд "Култура", който ще разполага с бюджет от 1 млн. лв., предлагат от дирекция "Култура и духовно развитие" към Община Варна. Новите ...
Централата на Българската социалистическа партия в Пловдив осъмна осквернена, видя Plovdiv24.bg. Неизвестен извършител е изцапал с червена боя паметната плоча на Димитър Благоев. Действието е извършен ...
Областната болница във Велико Търново се връща към нормален режим на работа след разрешаването на плановия прием и операции. 5 от 7-те COVID отделения, пълни с болни в пика на заразата в края 2020, ве ...
Причините за деформацията на релсовия път по третата линия на метрото в София в участъка на метростанция "Хаджи Димитър" са комплексни. Това обясни пред БНР изпълнителен директор на столичния "Метропо ...
Ирина Тенчева предизвика прецедент в "Черешката на тортата", като заслужи най-висока оценка не само от сътрапезниците си, но и шеф Иван Манчев и така взе 50 точки. За първи път шеф Манчев даде максима ...
30% е заетостта на COVID отделенията. Има капацитет от 20% готовност. Това заяви на редовния седмичен брифинг председателят на Националния оперативен щаб ген. Венцислав Мутафчийски. "В момента заболев ...
"Изборните промените се правят не в Изборния кодекс, а в Закона за мерките по време на извънредно положение. С тези действия управляващите гарантират, че дали ще има болни от COVID-19 или не, до избор ...
30% е заетостта на COVID отделенията. Има капацитет от 20% готовност. Това заяви на редовния седмичен брифинг председателят на Националния оперативен щаб ген. Венцислав Мутафчийски. "В момента заболев ...
"Изборните промените се правят не в Изборния кодекс, а в Закона за мерките по време на извънредно положение. С тези действия управляващите гарантират, че дали ще има болни от COVID-19 или не, до избор ...
Клиниката по акушерство и гинекология на УМБАЛ "Свети Георги" отбелязва днес Деня на родилната помощ без традиционното тържество, ритуал и програма. За първи път няма да празнуваме както други години, ...
Преустановява се издирването на 17-годишната Емилия Жанетова Филева от Нови пазар. Снощи момичето е установено при нейни познати на адрес в град Каварна, съобщиха от пресцентъра на полицията в Шумен. ...
"Глобиха ме два пъти досега. Нека пак да ме глобят. Пo принцип трябваше да глобят половината държава досега. Навсякъде съм с маска и спазвам дистанция. Какво да направя, че всички се втурват към мен", ...
За пореден път премиерът Бойко Борисов се появи изненадващо на седмичния брифинг на правителството и НОЩ. "Сутринта водихме диалог под формата на спор. Новият щам се вихри със страшна сила във Великоб ...
Големи пътни ремонти предстоят в Пловдив и областта през 2021 година, научи Plovdiv24.bg. Общата сума възлиза на близо 85 милиона лева общо, като тук влиза и проектирането на някои участъци. Ще бъдат ...
"Глобиха ме два пъти досега. Нека пак да ме глобят. Пo принцип трябваше да глобят половината държава досега. Навсякъде съм с маска и спазвам дистанция. Какво да направя, че всички се втурват към мен", ...
Преустановява се издирването на 17-годишната Емилия Жанетова Филева от Нови пазар, която беше в неизвестност от 10 декември 2020 г. Снощи момичето е установено при нейни познати на адрес в град Каварн ...
дин от производителите на ваксини предупреди за възможни странични ефекти при хората с филъри. У нас хиляди българки, а вече и българи, са преминали козметични процедури с инжектиране. Опасни ли са ва ...
БФС пусна програмата за първите четири кръга в efbet Лига за 2021 година, както и двубоите от 1/8-финалите на турнира за Купата на България. "Моряците" подновяват шампионата с домакинство на Локо Пд н ...
Селекционерът на националния ни отбор Ясен Петров планира да посети Турция до края на месеца. Както е известно, няколко родни отбора сега са там на подготовка - Лудогорец, Славия, Арда, ФК ЦСКА 1948, ...
За пореден път премиерът Бойко Борисов се появи изненадващо на седмичния брифинг на правителството и НОЩ. "Сутринта водихме диалог под формата на спор. Новият щам се вихри със страшна сила във Великоб ...
"Новият вариант на COVID-19 вече е в България. Това сочат данни от нашата вирусологична лаборатория", каза директорът на "Пирогов" проф. Асен Балтов. "Дадохме първите 4 проби от българи, дошли от Англ ...
Перничани имат парно и парното не е прекъсвано. Вчера имаше аварийно спиране на участък от един квартал. Днес в 7:30 е възстановено топлоподаването. Т... ...
С оптимизъм гледа напред 100-годишната баба Милка от Цалапица, която бе почетена наскоро от цялата управа на селото. "Още мога да се обслужвам и да си готвя сама", казва жената, която цял живот се е т ...
Една трета от магазините на оживената търговска улица "Христо Г. Данов" в Пловдив затвориха, показа репортерска проверка. Помещенията са опразнили 26 обекта от общо 75, разположени по трасето от Джума ...
Двама мъже са били задържани по време на специализирана операция за противодействие на онлайн сексуална експлоатация на деца, съобщиха от МВР. На адресите им в София и Пловдив са били намерени компютр ...
"Новият вариант на COVID-19 вече е в България. Това сочат данни от нашата вирусологична лаборатория", каза директорът на "Пирогов" проф. Асен Балтов. "Дадохме първите 4 проби от българи, дошли от Англ ...
"Новият вариант на COVID-19 се развива бурно, 10 души заразяват 27". Това обяви главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев по време на редовния брифинг на здравните власти. "От чисто медици ...