"Капките" обещават ударно завръщане, макар и без участието на Рачков

Уникалното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" се завръща с девети сезон, любими звезди и много изненади. Тази пролет предаването отново ще завладее ефира с позитивни емоции, несравним ...
varna24.bg(преди 5 години)

Голямо количество нелегални цигари откриха полицаи в Хасково

Голямо количество нелегални цигари откриха служители на РУ-Хасково, съобщиха от пресцентъра на МВР. Общото количество на иззетата нередовна акцизна стока е 43 140 къса. Инспекциите са извършени през в ...
24chasa.bg(преди 5 години)

Търсят се 2.6 млн.лв. за довършване на болничен строеж във Велико Търново

Кметът на Велико Търново Даниел Панов и министърът на здравеопазването проф. д-р Костадин Ангелов посетиха Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания "Д-р Трейман" ...

Фонд "Култура" ще подкрепя и проекти за културен туризъм

Промени в насоките за кандидатстване по направленията на общински фонд "Култура", който ще разполага с бюджет от 1 млн. лв., предлагат от дирекция "Култура и духовно развитие" към Община Варна. Новите ...

Оплискаха с червена боя централата на БСП в Пловдив (ВИДЕО И СНИМКИ)

Централата на Българската социалистическа партия в Пловдив осъмна осквернена, видя Plovdiv24.bg. Неизвестен извършител е изцапал с червена боя паметната плоча на Димитър Благоев. Действието е извършен ...
plovdiv24.bg(преди 5 години)

COVID зоната във великотърновската болница се сви до 2 отделения и реанимация

Областната болница във Велико Търново се връща към нормален режим на работа след разрешаването на плановия прием и операции. 5 от 7-те COVID отделения, пълни с болни в пика на заразата в края 2020, ве ...

Причините за проблема с релсовия път по третия лъч на метрото са комплексни

Причините за деформацията на релсовия път по третата линия на метрото в София в участъка на метростанция "Хаджи Димитър" са комплексни. Това обясни пред БНР изпълнителен директор на столичния "Метропо ...
bnr.bg(преди 5 години)

Пикантни кадри орязани в последния момент от "Черешката"

Ирина Тенчева предизвика прецедент в "Черешката на тортата", като заслужи най-висока оценка не само от сътрапезниците си, но и шеф Иван Манчев и така взе 50 точки. За първи път шеф Манчев даде максима ...

Генералът: 7 пъти скачат заболеваемостта и смъртността у нас, ако се случи това

30% е заетостта на COVID отделенията. Има капацитет от 20% готовност. Това заяви на редовния седмичен брифинг председателят на Националния оперативен щаб ген. Венцислав Мутафчийски. "В момента заболев ...

Явор Божанков: Висока избирателна активност е универсалното лекарството срещу купения и контролиран вот

"Изборните промените се правят не в Изборния кодекс, а в Закона за мерките по време на извънредно положение. С тези действия управляващите гарантират, че дали ще има болни от COVID-19 или не, до избор ...

Генералът: 7 пъти скачат заболеваемостта и смъртността у нас, ако се случи това (ВИДЕО)

30% е заетостта на COVID отделенията. Има капацитет от 20% готовност. Това заяви на редовния седмичен брифинг председателят на Националния оперативен щаб ген. Венцислав Мутафчийски. "В момента заболев ...

Явор Божанков: Висока избирателна активност е универсалното лекарството срещу купения и контролиран вот

"Изборните промените се правят не в Изборния кодекс, а в Закона за мерките по време на извънредно положение. С тези действия управляващите гарантират, че дали ще има болни от COVID-19 или не, до избор ...

Пловдивска клиника по АГ отбелязва Деня на родилната помощ за първи път без тържествена програма

Клиниката по акушерство и гинекология на УМБАЛ "Свети Георги" отбелязва днес Деня на родилната помощ без традиционното тържество, ритуал и програма. За първи път няма да празнуваме както други години, ...

Откриха Емилия от Нови пазар при познати в Каварна

Преустановява се издирването на 17-годишната Емилия Жанетова Филева от Нови пазар. Снощи момичето е установено при нейни познати на адрес в град Каварна, съобщиха от пресцентъра на полицията в Шумен. ...

Обвиниха Борисов, че не спазва дистанция. Той: Какво да направя, че всички се втурват към мен?

"Глобиха ме два пъти досега. Нека пак да ме глобят. Пo принцип трябваше да глобят половината държава досега. Навсякъде съм с маска и спазвам дистанция. Какво да направя, че всички се втурват към мен", ...

Борисов: Навсякъде ходя с маска, но ако искат - да ме глобят

За пореден път премиерът Бойко Борисов се появи изненадващо на седмичния брифинг на правителството и НОЩ. "Сутринта водихме диалог под формата на спор. Новият щам се вихри със страшна сила във Великоб ...

Големи пътни ремонти предстоят в Пловдив и областта

Големи пътни ремонти предстоят в Пловдив и областта през 2021 година, научи Plovdiv24.bg. Общата сума възлиза на близо 85 милиона лева общо, като тук влиза и проектирането на някои участъци. Ще бъдат ...

Обвиниха Борисов, че не спазва дистанция. Той: Какво да направя, че всички се втурват към мен? (ВИДЕО)

"Глобиха ме два пъти досега. Нека пак да ме глобят. Пo принцип трябваше да глобят половината държава досега. Навсякъде съм с маска и спазвам дистанция. Какво да направя, че всички се втурват към мен", ...

Откриха Емилия от Нови пазар при познати в Каварна

Преустановява се издирването на 17-годишната Емилия Жанетова Филева от Нови пазар, която беше в неизвестност от 10 декември 2020 г. Снощи момичето е установено при нейни познати на адрес в град Каварн ...

Опасни ли са ваксините за пациенти с естетически корекции?

дин от производителите на ваксини предупреди за възможни странични ефекти при хората с филъри. У нас хиляди българки, а вече и българи, са преминали козметични процедури с инжектиране. Опасни ли са ва ...

Ясна е програмата на Черно море за старта на 2021 година

БФС пусна програмата за първите четири кръга в efbet Лига за 2021 година, както и двубоите от 1/8-финалите на турнира за Купата на България. "Моряците" подновяват шампионата с домакинство на Локо Пд н ...

Ясен Петров тръгва на оглед в Турция, помощниците му ще гледат контроли у нас

Селекционерът на националния ни отбор Ясен Петров планира да посети Турция до края на месеца. Както е известно, няколко родни отбора сега са там на подготовка - Лудогорец, Славия, Арда, ФК ЦСКА 1948, ...

Борисов: Навсякъде ходя с маска, но ако искат - да ме глобят (ВИДЕО)

За пореден път премиерът Бойко Борисов се появи изненадващо на седмичния брифинг на правителството и НОЩ. "Сутринта водихме диалог под формата на спор. Новият щам се вихри със страшна сила във Великоб ...

Новият вариант на COVID-19 вече е в България!

"Новият вариант на COVID-19 вече е в България. Това сочат данни от нашата вирусологична лаборатория", каза директорът на "Пирогов" проф. Асен Балтов. "Дадохме първите 4 проби от българи, дошли от Англ ...

"Топлофикация - Перник": Не е спирано парното в града

Перничани имат парно и парното не е прекъсвано. Вчера имаше аварийно спиране на участък от един квартал. Днес в 7:30 е възстановено топлоподаването. Т... ...
bnt.bg(преди 5 години)

100-годишната баба Милка от Цалапица се кани след десетилетие пак да празнува

С оптимизъм гледа напред 100-годишната баба Милка от Цалапица, която бе почетена наскоро от цялата управа на селото. "Още мога да се обслужвам и да си готвя сама", казва жената, която цял живот се е т ...

1/3 от магазините на търговска улица в Пловдив отидоха в историята

Една трета от магазините на оживената търговска улица "Христо Г. Данов" в Пловдив затвориха, показа репортерска проверка. Помещенията са опразнили 26 обекта от общо 75, разположени по трасето от Джума ...

Арести в Пловдив и София заради снимки със секс извращения с деца

Двама мъже са били задържани по време на специализирана операция за противодействие на онлайн сексуална експлоатация на деца, съобщиха от МВР. На адресите им в София и Пловдив са били намерени компютр ...

Новият вариант на COVID-19 вече е в България!

"Новият вариант на COVID-19 вече е в България. Това сочат данни от нашата вирусологична лаборатория", каза директорът на "Пирогов" проф. Асен Балтов. "Дадохме първите 4 проби от българи, дошли от Англ ...

Ангелов посочи положителната тенденция, доц. Кунчев обърна внимание на опасността

"Новият вариант на COVID-19 се развива бурно, 10 души заразяват 27". Това обяви главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев по време на редовния брифинг на здравните власти. "От чисто медици ...