Пак опашки пред кабинката в Банско, втори лифт ще реши проблема

От началото на ски сезон 2020-2021 служителите на концесионера "Юлен" пропускат на малки групи хора в закритите помещения на лифтовете и дават указания за спазване на дистанция както на закрито, така ...
24chasa.bg(преди 4 години)

Вижте хеликоптерната площадка на университетската болница в Пловдив (снимки)

Изронен бетон, проникнали във фугите бурени, мръсотия - така изглежда хеликоптерната площадка до хирургиите на УМБАЛ "Св. Георги". Някога медицинската авиация бе част от визитната картичка на пловдивс ...

Журналист: Ваксинирах се със "Спутник V", но се разболях

Едновременно с имунизационната кампания в Русия тече третата фаза на изпитания на ваксината "Спутник V". Сред доброволците е и журналистът от "Deutsche Welle". Сергей Сатановский, който през декември ...
plovdiv24.bg(преди 4 години)

5-годишно дете в болница, пиян го блъсна микробус в Разград

Петгодишно дете е пострадало при катастрофа с микробус в Разград, съобщиха от областната дирекция на МВР в Разград. Сигнал за настъпило пътно-транспортно произшествие в Разград е получен в 21.40 ч. на ...

От 2 февруари почва ремонта при връзката с АМ "Марица" и пътен възел "Чирпан - Изток"

От 2 февруари стартира ремонтът в двете платна на 16,5 км участък от автомагистрала "Тракия" /от 168-ми до 184-ти км/ между пътната връзка с АМ "Марица" и "Чирпан - Изток". Строителните дейности са ча ...

Два тира се сблъскаха на АМ "Тракия"

Движението по АМ "Тракия" в района на Пловдив е затруднено. Причината - два тира са катастрофирали на 135-я километър от магистралата, преди разклона за Трилистник. По пътя има и разпилян товар. От по ...
varna24.bg(преди 4 години)

Подробности за катастрофата с два тира на АМ "Тракия" в района на Пловдив

По-рано през деня два тира се предизвикаха смут на 135-я километър от АМ "Тракия". Това е малко преди разклона за Трилистник. По пътя имало и разпилян товар. Какво точно се е случило? Единият от тиров ...

Божков: Ще намерим партия мандатоносител и ще се явим на изборите

"Не съм давал подкупи, мен са ме рекетирали. Не съм си осигурявал спокойствие, а съм си осигурявал съществуване. Срещу бизнеса ми има тотално нарушаване на закона". Това каза пред БНР бизнесменът Васи ...

Гърневски: Борисов сбъдна мечтата на Стефан Стамболов

"Стефан Стамболов е построил цяла държава за пет години, във всички сфери на обществения живот и е дал тласък на България към Европа. Следват сто години застой, особено последните 70. Тогава идва Бойк ...

Затварят за ремонт кошмарния участък на АМ "Тракия" край Чирпан

От 2 февруари стартира ремонтът в двете платна на 16,5 км участък от автомагистрала "Тракия" /от 168-ми до 184-ти км/ между пътната връзка с АМ "Марица" и "Чирпан - Изток". Строителните дейности са ча ...

Подробности за катастрофата с два тира на АМ "Тракия" в района на Пловдив

По-рано през деня два тира се предизвикаха смут на 135-я километър от АМ "Тракия". Това е малко преди разклона за Трилистник. По пътя имало и разпилян товар. Какво точно се е случило? Единият от тиров ...

Затварят за ремонт кошмарния участък на АМ "Тракия" край Чирпан

Гърневски: Борисов сбъдна мечтата на Стефан Стамболов (ВИДЕО)

"Стефан Стамболов е построил цяла държава за пет години, във всички сфери на обществения живот и е дал тласък на България към Европа. Следват сто години застой, особено последните 70. Тогава идва Бойк ...

Оранжев код за силен вятър и валежи в 4 области

Оранжев предупредителен код за силен вятър, придружен с валежи е обявен за нощта срещу 1 февруари за областите Кърджали, Хасково, Ямбол и Бургас. Предупреждение за значителен валеж има и за област Смо ...
bnr.bg(преди 4 години)

Божков: Ще намерим партия мандатоносител и ще се явим на изборите

"Не съм давал подкупи, мен са ме рекетирали. Не съм си осигурявал спокойствие, а съм си осигурявал съществуване. Срещу бизнеса ми има тотално нарушаване на закона". Това каза пред БНР бизнесменът Васи ...

Два тира се сблъскаха на АМ "Тракия" в района на Пловдив

Движението по АМ "Тракия" в района на Пловдив е затруднено. Причината - два тира са катастрофирали на 135-я километър от магистралата, преди разклона за Трилистник. По пътя има и разпилян товар. От по ...

Пловдивчанин: Какво се крие на остров Адата?

Мистериозна купчина с пластмаса е изникнала под стълбището, което води до остров Адата. За това сигнализира читател на Plovdiv24.bg, който изпрати снимка на редакционната ни поща. Отпадъците са били с ...

Димитър Кузманов стартира с успех в Анталия

Пловдивчанинът Димитър Кузманов - Мико се класира за втория (финален) кръг на квалификациите на турнира от "Чалънджър" сериите на червени кортове в турския курорт Анталия. Рекордьорът на България по п ...

Страхотно начало за Цвети Пиронкова в Мелбърн

Цветана Пиронкова се класира за втория кръг на тенис турнира в Мелбърн, които е от WTA 500 категория. Спортист номер 1 на България за 2020 година разгроми с 6:2, 6:1 Людмила Самсонова (Русия), която е ...

Гърневски сравни Борисов със Стамболов, готов е пак да бъде депутат от ГЕРБ (снимки)

Аналогия между Стефан Стамболов и Бойко Борисов направи депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски. Това стана при отбелязването на 167 г. от рождението на големия държавник в Пловдив. По думите му най-дълго уп ...

Анализатор: Единствено БСП може да спре ГЕРБ

"Желание за промяна има и то е много по-сериозно, отколкото беше на предишните избори. Второ има един изчерпан модел, който няма потенциала да даде визия и хоризонт напред." Това заяви пред БНТ полити ...

Последните думи на Стефко, загиналият при газова експлозия в Испания

Българин се обажда на гаджето си, докато върви по улица "Толедо". Действието се разива миналия четвъртък в Мадрид, часовникът на телефона му показва 14:54 часа. "- Доставих вестниците и се прибирам. Т ...

Ресторантьорите се отказаха от протестното отваряне на заведенията

"След проведени юридически консултации от Българската асоциация на заведенията (БАЗ) и Сдружението на заведенията в България (СЗБ) стана ясно, че всички, които вземат участие в работата на отворено пр ...

Най-честият спътник на Борисов в джипката: В България строим най-евтино в Европа

Заместник-министърът на регионалното развитие Николай Нанков гостува в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ. Водещият започна с интересен въпрос към госта си. "Това ли ви е първата неделя, в която ...

Варненци спасяват дърво, паднало от бурята (Снимки)

Жители на кв. "Вл. Варненчик" във Варна с общи сили се опитаха да изправят паднало от скорошните бурни ветрове до бл. 70 в квартала. Сговорната дружина успя да вдигне паднало дърво и публикува снимки ...

Гъркиня би шута на влюбения Юксел Кадриев

На водещия на новините по Би Ти Ви Юксел Кадриев никак не му върви в любовта. 47-годишният новинар е потънал в любовна депресия и дори не може да се зарадва на уволнението на бившия си шеф Венелин Пет ...

Хората ще падат по улиците, без да са боледували: Предсказанието на Ванга за пандемията

Това е една история от пресечната точка на други светове. В навечерието на честването на 110 години от рождението на петричката пророчица - 31 януари 1911 г., за нея разказва Красимира Стоянова - плем ...

Хората ще падат по улиците, без да са боледували: Предсказанието на Ванга за пандемията

Това е една история от пресечната точка на други светове. В навечерието на честването на 110 години от рождението на петричката пророчица - 31 януари 1911 г., за нея разказва Красимира Стоянова - плем ...

Най-красивата сватбена снимка в света за миналата година е българска

Най-красивата сватбена снимка в света за миналата година е българска. Автор на кадъра, за който гласуват трима от четирима души жури, е Любомир Жипонов. За това се похвали самият той в социалните мреж ...

Гъркиня би шута на влюбения Юксел Кадриев

На водещия на новините по Би Ти Ви Юксел Кадриев никак не му върви в любовта. 47-годишният новинар е потънал в любовна депресия и дори не може да се зарадва на уволнението на бившия си шеф Венелин Пет ...