"Фитнесите са най-опасното място. Данните показваха, че за около 7 седмици сме постигнали върха в предишната втора К-19 вълна. Сега ние стигнахме най-ниското си ниво, но вече не сме на 90, а на 113 на ...
"Февруари и март са рискови месеци за вирусните заболявания. Няма как обаче да спрем да живеем, да учим и да се движим. Заради образованието си заслужава да предприемем премерен риск. Ако ситуацията с ...
"Фитнесите са най-опасното място. Данните показваха, че за около 7 седмици сме постигнали върха в предишната втора К-19 вълна. Сега ние стигнахме най-ниското си ниво, но вече не сме на 90, а на 113 на ...
"Македония е БЪЛГАРСКА! Смърт за предателите!" Получавам такива съобщения. Около 100." Това каза пред "168 часа" Люпчо Ангелески, който честити 40-ия рожден ден на футболната ни звезда Димитър Бербато ...
"Водачите на листите в Българската социалистическа партия се предлагат от Изпълнителното бюро на Националния съвет на партията и това е визията за водачите в цялата страна. Огромна част от тях са авто ...
Младата актриса Мария Бакалова, която стана първата българска с номинация за "Златен глобус", даде първото си интервю след номинацията за bTV. На 28 февруари тя ще се изправи в категорията за най-добр ...
Няма да свалим скоро маските, а и не трябва - в това е убеден акад. Богдан Петрунов, председател на Отделението за медицински науки към БАН. Според него предпазните средства и спазването на противоепи ...
Няма да свалим скоро маските, а и не трябва - в това е убеден акад. Богдан Петрунов, председател на Отделението за медицински науки към БАН. Според него предпазните средства и спазването на противоепи ...
Атмосферното налягане през деня слабо ще се повиши и ще бъде близко до средното за февруари. Днес още преди обяд вятърът от запад-северозапад ще се усили и мъглите бързо ще се разсеят. След обяд над ц ...
Оперната прима и солист на Метрополитън Опера в Ню Йорк Соня Йончева да бъде удостоена със званието "Почетен гражданин на Пловдив". Това предложение е внесъл кметът на Пловдив Здравко Димитров в Общин ...
"Окръжният съвет на Българският червен кръст в Плевен ще подготви водни спасители за басейните, открити водни площи и за морето . Приемът ще бъде с изпит, а подготовката ще започне през април". Това с ...
19-ото издание на София филм фест на брега стартира на 18 март в Бургас с прожекция на българо-френския филм "Февруари" на режисьора Камен Калев. Четвъртият пълнометражен филм на Калев бе представен в ...
"Водачите на листите в Българската социалистическа партия се предлагат от Изпълнителното бюро на Националния съвет на партията и това е визията за водачите в цялата страна. Огромна част от тях са авто ...
Както Burgas24.bg съобщи непълнолетни младежи са задържани след жесток побой над 14-годишно момче в Бургаско. Инцидентът се случва на пътя между Гълъбец и Страцин. На видео от инцидента, заснето от тр ...
Нивото на река Дунав се повишава в българския участък, но опасност за заливане няма. Причината за високите водни нива от последните дни е топлото време и падналите дъждове в горната част на р. Дунав, ...
Училищата се готвят да посрещнат в класните стаи учениците от 7-ми, 8-ми и 12-ти клас. След два месеца на онлайн обучение първи в училище от четвъртък за две седмици се връщат именно те, съобщи bTV. П ...
"Македония е БЪЛГАРСКА! Смърт за предателите!" Получавам такива съобщения. Около 100." Това каза пред "168 часа" Люпчо Ангелески, който честити 40-ия рожден ден на футболната ни звезда Димитър Бербато ...
Както Burgas24.bg съобщи непълнолетни младежи са задържани след жесток побой над 14-годишно момче в Бургаско. Инцидентът се случва на пътя между Гълъбец и Страцин. На видео от инцидента, заснето от тр ...
Нивото на река Дунав се повишава в българския участък, но опасност за заливане няма. Причината за високите водни нива от последните дни е топлото време и падналите дъждове в горната част на р. Дунав, ...
С прегръдки, смях весела глъчка започна първият истински учебен ден в Сценични кадри в Пловдив. Днес сутринта в училището влязоха учениците от 8-ми и 12-ти клас. "Много ми беше мъчно за теб. Откога не ...
99-годишна жена от София пребори COVID-19. Стана Стефанова побеждава заразата в домашни условия за три седмици. Тя се заразява с коронавируса в края на декември. Тогава дава положителен резултат от PC ...
Училищата се готвят да посрещнат в класните стаи учениците от 7-ми, 8-ми и 12-ти клас. След два месеца на онлайн обучение първи в училище от четвъртък за две седмици се връщат именно те, съобщи bTV. П ...
99-годишна жена от София пребори COVID-19. Стана Стефанова побеждава заразата в домашни условия за три седмици. Тя се заразява с коронавируса в края на декември. Тогава дава положителен резултат от PC ...
Популярният в цял свят спектакъл "Царевград Търнов - звук и светлина" ще бъде излъчен безплатно пет пъти през февруари. Инициативата е на Общинската агенция по туризъм "Царевград Търнов" и е подкрепен ...
Днес, 4 февруари, е Световен ден за борба с рака. През 2019 година Съюзът за международен контрол на рака стартира тригодишна кампания с темата: "Аз съм и ще бъда". Тя призовава за личен ангажимент за ...
Ракът на гърдата вече е най-често срещана онкологична диагноза 4 февруари е Световен ден за борба с рака, броят на заболелите и починалите от болестта расте, отчитат от Специализираната болница за акт ...
"Напивах се като куче." Това откровение направи рапърът Лъчо от група "СкандаУ". Дуетната половинка на Тото разкри, че е посягал към чашката и е приемал алкохол в огромни количества, съобщава "Българи ...
"Напивах се като куче." Това откровение направи рапърът Лъчо от група "СкандаУ". Дуетната половинка на Тото разкри, че е посягал към чашката и е приемал алкохол в огромни количества, съобщава "Българи ...
Роднините на 47-годишния българин, който загина при взрив на сграда в Мадрид, все още не могат да приберат останките му у нас. Експлозията, която отне живота му, беше причинена от изтичане на газ. Ока ...
"Дали ще бъда с качулка, или не зависи от времето, но аз ходя по местата за настаняване и изхранване като таен клиент. Мога да ви уверя, че бизнесът спазва мерките. Аз правя внезапни посещения, за да ...