Верижна катастрофа с голф количка и две "Ауди"-та стана в района на хотелски комплекс в местността Бетоловото, в землището на Разлог, където е единственият в Югозапада голф комплекс.. Лек автомобил "А ...
Експерти от Министерството на здравеопазването ще извършат проверка на мястото на трагичния инцидент в близост до болница "Св. Иван Рилски", при който 16-годишно дете от София почина вследствие на ток ...
Вече е ясно кога е следващият мач на Григор Димитров от Откритото първенство на Австралия в Мелбърн. Най-добрият български тенисист се изправя срещу руснака Аслан Карацев в 1/4-финална битка. Двубоят ...
Бащата на Ники Минаж е бил убит при пътен инцидент, а виновникът избягал от местопроизшествието. Полицията в Ню Йорк съобщава, че 64-годишният мъж е бил пометен от автомобил на улицата към 18 часа в п ...
Мъж е открит починал под моста до градския плаж в Кюстендил , съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР - Кюстендил. При извършения оглед на място от дежурна полицейска група следи от насили ...
560 машини са обработвали пътищата от републиканската пътна мрежа през нощта. Настилките и съоръженията се третират срещу заледяване и хлъзгавост, за да се осигури безопасно пътуване на шофьорите. Сне ...
Необходимо е шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост в тунел "Железница" по пътя Благоевград - Симитли, поради авария в електропреносната мрежа, съобщиха от Агенция "Пътна инфр ...
Вирусното разпространение на Ковид-19 многократно накара държавите да променят закони и подходи, но никои сякаш не предполагаше, включително представителите на изпълнителната и законодателната власт, ...
За неприятно изживяване в автобус от масовия градски транспорт съобщи редовна читателка на Plovdiv24.bg. Случката е станала тази сутрин около 7,00 часа по маршрута Катуница - Пловдив. От думите на жен ...
Днес на 15.02.21г. /понеделник/ от 14:00 часа Негово преосвещенство Белоградчишки епископ Поликарп - Викарий на Софийския Митрополит ще донесе мощите на Св. Стилиян Детепазител" в единствения в Българ ...
Зам.-председателят на Общинския съвет във Варна, Генади Атанасов, изпрати официална позиция до Varna24.bg относно публикувани по негов адрес фалшиви новини в медийното пространство. Медията ни публику ...
560 машини са обработвали пътищата от републиканската пътна мрежа през нощта. Настилките и съоръженията се третират срещу заледяване и хлъзгавост, за да се осигури безопасно пътуване на шофьорите. Сне ...
Създателят на "Майкрософт" Бил Гейтс заяви, че през следващите 5 години ще инвестира около 2 млрд. долара в борбата с измененията на климата. Средствата ще бъдат вложени в стартъп компании и други про ...
В сегашната пандемия от коронавирус има драстичен спад при другите инфекциозни заболявания в Германия, съобщиха от института "Роберт Кох", цитирани от "Deutsche Welle." В периода март - август 2020 бр ...
Най-вероятно стартът на българските европейски делегирани прокурори може да е на полето на обществените поръчки, каза пред БНР Биляна Гяурова-Вегертседер, председател на Българския институт за правни ...
"Нацията ни реагира трудно на новостите, но аз вярвам в здравия разум на хората"! Думите са д-р Рада Прокопова, началник на кардиологично отделение в болница "Св. Анна" в София. На 27 декември д-р Про ...
"Завръщам се през септември в телевизията! Не съм се отказала да съм работеща жена, макар че малкото ми дете още не е тръгнало на градина. Предстои да ми изтече майчинството и ще говоря с ръководствот ...
"Завръщам се през септември в телевизията! Не съм се отказала да съм работеща жена, макар че малкото ми дете още не е тръгнало на градина. Предстои да ми изтече майчинството и ще говоря с ръководствот ...
Наводнени помещения, студ, мокри тавани и рушащи се стени - така изглежда сградата на действащата поликлиника в Русе. Въпреки условията в кабинетите лекари има и преглеждат пациенти. "Трябва да има ку ...
Министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов, със своя заповед, определи комисия от експерти на Министерството на здравеопазването, която да извърши оглед на мястото на трагичния инцидент, пр ...
Екстремно ниска температура беше измерена рано тази сутрин в град Трън, съобщи за Nova наблюдателят на НИМХ Кирил Михайлов. Термометърът е регистрирал минус 25.5 градуса по Целзий. В София беше минус ...
В сегашната пандемия от коронавирус има драстичен спад при другите инфекциозни заболявания в Германия, съобщиха от института "Роберт Кох", цитирани от "Deutsche Welle." В периода март - август 2020 бр ...
Победителката от последния сезон на "Фермата" - Ваня Илиева, която се прочу с псевдонима си Хепи Ванче, изненада последователите си онлайн със зимното си хоби. След като навън снегът натрупа, риалити ...
"Нацията ни реагира трудно на новостите, но аз вярвам в здравия разум на хората"! Думите са д-р Рада Прокопова, началник на кардиологично отделение в болница "Св. Анна" в София. На 27 декември д-р Про ...
Да танцуваш с Рита Ора между панелните блокове в пернишкия квартал "Тева"! Британската звезда снима най-новия си клип, облечена в носия - в Перник и на Бузлуджа. Само за няколко дни песента й взриви м ...
Анкетно проучване на общественото мнение за работата на Окръжен съд - Кюстендил започна от днес. В сградата на Съдебната палата, пред Служба "Регистратура" и пред залите на Окръжен съд - Кюстендил /на ...
Поради авария в електропреносната мрежа е необходимо шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост в тунел "Железница" по път I-1 Благоевград - Симитли, съобщиха от Агенция "Пътна ин ...
Снегопочистването в Пловдив продължава, като до 3 часа през нощта са обработвани централните и основните улици - съобщиха от фирма "Чистота". Срещу заледявания се обработват допълнително и мостовете н ...
27-годишен мъж от Сопот е със счупен крак след сбиване между две компании в Пампорово. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - Смолян. На 13 февруари 2021 г. около 00:30 часа на тел.112 в РУ-Чепеларе ...
Наводнени помещения, студ, мокри тавани и рушащи се стени - така изглежда сградата на действащата поликлиника в Русе. Въпреки условията в кабинетите лекари има и преглеждат пациенти. "Трябва да има ку ...