По време на среща във Варна председателят на ПП "Републиканци за България" Цветан Цветанов оповести номинациите на кандидатите от листата за варненския многомандатен избирателен район за предстоящите ...
Сдружението на заведенията в България дава 1000 лв. награда на първия човек, който им изпрати доказателства, че здравният министър проф. Костадин Ангелов или шефът на Националния оперативен щаб ген. В ...
През изминалата 2020 година 4 699 деца от Община Русе са били обследвани за гръбначни изкривявания. Резултатите показват, че 8,6% от прегледаните деца са с отклонения в правилната стойка, като най- уя ...
Миролюба Бенатова вся смут и меко казано раздразни министър Костадин Ангелов и ген. Мутафчийски. Ето какъв въпрос зададе към министъра: "Имате ли информация за проверка на Здравната каса по отношение ...
Тежковъоръжена охрана от барети, бронирани автомобили и специален трезор ще пазят Панагюрското златно съкровище при транспортирането му от София до Балчик, съобщават "България днес". Уникалната златна ...
Министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов, главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев, изпълнителният директор на Агенцията по лекарства Богдан Кирилов, председателят на Национа ...
"Главният архитект на район "Триадица" ще подаде оставка". Това каза на пресконференция във връзка с трагичния инцидент на бул. "Акад. Иван Евстатиев Гешов", при който загина 16-годишно момче, кметът ...
Сдружението на заведенията в България дава 1000 лв. награда на първия човек, който им изпрати доказателства, че здравният министър проф. Костадин Ангелов или шефът на Националния оперативен щаб ген. В ...
"Такова чудо никога не е било! Толкова съм развълнуван! Младите хора, изпълнителите след нашето поколение, ми се издигнаха в очите. Те са направили инициативен комитет и са предложили нас, по-възрастн ...
Окръжен съд - Русе определи първоначална мярка за неотклонение "задържане под стража" на 31-годишния А. А., обвиняем за две кражби при опасен рецидив и за ползване на чужд платежен инструмент без съгл ...
Окръжен съд - Русе определи първоначална мярка за неотклонение "задържане под стража" на 31-годишния А. А., обвиняем за две кражби при опасен рецидив и за ползване на чужд платежен инструмент без съгл ...
Днес, в Окръжен съд - Варна ще разглежда делото за определяне на мерките за неотклонение на двете лица обвинени в контрабанда на над 400 кг хероин, съобщиха от пресслужбата на съда. Искането на прокур ...
Алекс Сърчеджиева репетира, разхождайки се по зимните улици в София, разкриха "България днес". Тя обикаля край столичните театри с папка в ръка, от която заучава сцени и реплики за новата пиеса, в коя ...
"Такова чудо никога не е било! Толкова съм развълнуван! Младите хора, изпълнителите след нашето поколение, ми се издигнаха в очите. Те са направили инициативен комитет и са предложили нас, по-възрастн ...
Още на 30 ноември аз заявих, че партия "Има такъв народ" ще се яви самостоятелно на изборите. Аз съм последователен човек и правя това, което съм казал. Това написа Слави Трифонов в страницата си във ...
Алекс Сърчеджиева репетира, разхождайки се по зимните улици в София, разкриха "България днес". Тя обикаля край столичните театри с папка в ръка, от която заучава сцени и реплики за новата пиеса, в коя ...
През изминалата 2020 година 4 699 деца от Община Русе са били обследвани за гръбначни изкривявания. Дейностите са обхванали всички ученици от I-ви до IV-ти клас в учебните заведения в града и малките ...
Миролюба Бенатова вся смут и меко казано раздразни министър Костадин Ангелов и ген. Мутафчийски. Ето какъв въпрос зададе към министъра: "Имате ли информация за проверка на Здравната каса по отношение ...
Министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов, главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев, изпълнителният директор на Агенцията по лекарства Богдан Кирилов, председателят на Национа ...
Тежковъоръжена охрана от барети, бронирани автомобили и специален трезор ще пазят Панагюрското златно съкровище при транспортирането му от София до Балчик, съобщават "България днес". Уникалната златна ...
Ралица Иванова стана майка за втори път. Блондинката издаде щастливата вест с фото, публикувано в Инстаграм. Този път тя дари съпруга си Джамел Томпсън с момиче. Бебето е проплакало в началото на февр ...
8325 души вече се ваксинираха срещу коронавирус в Пловдивско, информираха от Единния информационен портал. През изминалото денонощие това сториха 339 човека. Втора инжекция досега са си сложили 2365 ж ...
От спешен ремонт за 2,5 млн. лева се нуждае Спортният диспансер в Пловдив. Повече от 20 г. там не е правено обновяване, обяви управителят д-р Влатко Глигоров. Парите ще се търсят по европейски програм ...
Ралица Иванова стана майка за втори път. Блондинката издаде щастливата вест с фото, публикувано в Инстаграм. Този път тя дари съпруга си Джамел Томпсън с момиче. Бебето е проплакало в началото на февр ...
"Главният архитект на район "Триадица" ще подаде оставка". Това каза на пресконференция във връзка с трагичния инцидент на бул. "Акад. Иван Евстатиев Гешов", при който загина 16-годишно момче, кметът ...
Шофьорите могат да проверят онлайн имат ли фишове за неплатени пътни такси на сайта на www.bgtoll.bg. Това съобщи Агенция "Пътна инфраструктура". Справката може да са направи по регистрационния номер ...
Федерална агенция по здравеопазване на Русия съобщи в четвъртък, че ваксината EpiVacCorona стимулира имунната система да произвежда коронавирусни антитела при доброволците на възраст 18-60 години, кои ...
До 17.00 ч. днес движението по пътя Чепеларе - Рожен, от изхода на Чепеларе до Роженския проход, ще се осъществява поетапно, в една лента. Причината е отстраняване на паднали и опасни дървета, съобщих ...
Очаква се депутатите днес да приемат промените в Кодекса за социално осигуряване, свързани с получаването на втората пенсия. Според последните промени ще се има няколко варианта за изплащането й. Нови ...
Спортният диспансер да се превърне в база за обучение не само на рехабилитаторите от Медицинския колеж, а и на лекарите по физикална и спортна медицина. Идеята е на директора на лечебното заведение д- ...