Няколко класа във Варна под карантина заради COVID-19

В 4 училища и 2 детски градини има карантинирани класове и групи - в ОУ "Иван Вазов" има заразен учител и ученик, в ОУ "Найден Геров" - има заразен ученик, в СУ "Димчо Дебелянов" също заразен ученик, ...
24chasa.bg(преди 4 години)

Виктория представи последната песен за Евровизия 2021, започваме да гласуваме

Талантливата певица Виктория разкри последния претендент за победа в българската селекция за Евровизия 2021. Това е "Growing Up is Getting Old", която е част от албума ѝ "a little dramatic". Първото E ...
varna24.bg(преди 4 години)

4Magic представят английска версия на парчето "Дай ми"

След като успешният им проект "Вселена" стана 2-рата най-излъчвана българска песен в радио и телевизионния ефир за 2020 г., а новият им сингъл "Дай ми" продължава да държи челни позиции в Топ 10 през ...

Ричард Алибегов: Чакаме заповед от министъра, нека видим какво ще стане

Българската асоциация на заведенията очаква до сряда министърът на здравеопазването да издаде нова заповед, с която да уточни условията, при които ресторантите ще отворят врати. Това заяви председател ...

Кметът Здравко Димитров свиква консултации за състава на СИК

Кметът на Пловдив Здравко Димитров свиква консултации за сформиране състава на секционните избирателни комисии (СИК) на територията на община Пловдив за изборите за народни представители на 4 април. Т ...
plovdiv24.bg(преди 4 години)

4Magic представят английска версия на парчето "Дай ми"

След като успешният им проект "Вселена" стана 2-рата най-излъчвана българска песен в радио и телевизионния ефир за 2020 г., а новият им сингъл "Дай ми" продължава да държи челни позиции в Топ 10 през ...

С бърз тест за коронавирус допускат българи в Швейцария

Българските граждани, пътуващи за Швейцария, ще могат да влизат в страната по въздушен път или чрез представяне на отрицателен резултат от PCR тест за Sars-CoV-2 направен до 72 ч. преди влизане, или с ...

Президентът на Хърватия: Бих купил ваксини и от чеченската мафия

Президентът на Хърватия Зоран Миланович заяви, че в случай на извънредна ситуация ще купува ваксини срещу коронавирус "и от чеченската мафия", пише белградската "Политика", цитирани от "Фокус". "Всичк ...

Президентът на Хърватия: Бих купил ваксини и от чеченската мафия

Президентът на Хърватия Зоран Миланович заяви, че в случай на извънредна ситуация ще купува ваксини срещу коронавирус "и от чеченската мафия", пише белградската "Политика", цитирани от "Фокус". "Всичк ...

С бърз тест за коронавирус допускат българи в Швейцария

Българските граждани, пътуващи за Швейцария, ще могат да влизат в страната по въздушен път или чрез представяне на отрицателен резултат от PCR тест за Sars-CoV-2 направен до 72 ч. преди влизане, или с ...

Присъда от 19 г. за убийство с нож в Кюстендил

Днес, 19.02.2021 г., съдът е признал за виновен подсъдимия А.Д. за извършено от него умишлено убийство и опит за убийство. Той е бил предаден на съд с обвинителен акт на Окръжна прокуратура-Кюстендил ...
dariknews.bg(преди 4 години)

Митинг за ваксини в Пловдив, разпри пред кабинетите (снимки, видео)

Десетки чакат за ваксина в РЗИ-Пловдив от сутринта, а пред 4-те имунизационни кабинети между пациентите прехвърчат искри. Днес в Пловдив трябва да бъдат ваксинирани 1000 души. Още от сутринта служител ...

Среднощен екшън край Варна: Полицаи гониха мъж без книжка

След оперативно-издирвателни действия е установен и задържан 22-годишен мъж от село Синдел, криминално проявен, съобщават от варненската полиция. На 15.02.2021 г., около 00:10 ч., в село Синдел е пред ...

Задържаха мъж, разбил стъкло на линейка в Плевен

34-годишен мъж е задържан, след като разби с юмруци задното стъкло на линейка пред болница в Плевен около 14,40 ч в четвъртък. Докато удрял, той сам се ранил от счупените стъкла. Оказана му е лекарска ...

Юлиян Вергов гост на фестивала "София филм фест на брега" в Бургас

Актьорът Юлиян Вергов и режисьорът Павел Г.Веснаков ще са гости на фестивала "София филм фест на брега" за представянето на копродукцията между България и Германия "Уроци по немски". 100-минутната лен ...

Стартираха пробите на ваксината на Pfizer върху бременни

В САЩ стартира проучване на ваксината "Пфайзер/Бионтех" върху бременни жени, а до края на годината се очакват и резултати от проучвания върху деца на различна възраст. В изследването ще бъдат включени ...

Плеймейтка: Бях на 20 г., а майка ми ме лъжеше, че гърдите ми сами ще пораснат

Горчиво съжалява за надутите си устни последната Мис Плеймейт Ева Славова. Подведена по тогавашната мода, преди десет години красавицата слага силикон в устните. Към днешна дата блондинката признава, ...

Ева Славова: Бях на 20 г., а майка ми ме лъжеше, че гърдите ми сами ще пораснат

Горчиво съжалява за надутите си устни последната Мис Плеймейт Ева Славова. Подведена по тогавашната мода, преди десет години красавицата слага силикон в устните. Към днешна дата блондинката признава, ...

5-годишно момиченце разчувства всички с трогателно послание за Апостола (ВИДЕО)

5-годишно момиче с трогателно послание в социалните мрежи. Малката принцеса по изключително артистичен начин разказа какво знае за Апостола на свободата - Васил Левски. След това рецитира детското сти ...

5-годишно момиченце разчувства всички с трогателно послание за Апостола

5-годишно момиче с трогателно послание в социалните мрежи. Малката принцеса по изключително артистичен начин разказа какво знае за Апостола на свободата - Васил Левски. След това рецитира детското сти ...

На първа инстанция дадоха 19 г. затвор за убийство в Кюстендил

Днес, 19.02.2021 г., съдът е признал за виновен подсъдимия А.Д. за извършено от него умишлено убийство и опит за убийство. Той е бил предаден на съд с обвинителен акт на Окръжна прокуратура-Кюстендил ...
dariknews.bg(преди 4 години)

Откриха обявеното за издирване 17-годишно момиче от Нови пазар

Намерена е 17-годишната Емилия Филева, обявена за издирване на 12 февруари, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Шумен. Момичето е открито при негови познати в Суворово. То ще бъде предадено в Центъра ...

Къкринското ханче и следите на Левски

От 11.00 ч. в двора на Къкринското ханче, където Васил Левски е заловен в края на 1872 г., се организира гражданско поклонение по повод 148-годишнина от гибелта на Апостола на свободата. Къкринското х ...
bnr.bg(преди 4 години)

Карантина във всички състави на ТЕЛК към УМБАЛ "Пловдив"

От РЗИ Пловдив е наложена 10-дневна карантина на всички състави на ТЕЛК към УМБАЛ "Пловдив" АД, считано от 16 февруари 2021 г. Лицата, които се нуждаят от освидетелстване за този период, са пренасочен ...

Стартираха пробите на ваксината на Pfizer върху бременни

В САЩ стартира проучване на ваксината "Пфайзер/Бионтех" върху бременни жени, а до края на годината се очакват и резултати от проучвания върху деца на различна възраст. В изследването ще бъдат включени ...

Пловдивски прокурори изнесоха открити уроци пред ученици (СНИМКИ)

Пловдивски прокурори изнесоха открити уроци пред учениците от 12 клас от Националната художествена гимназия "Цанко Лавренов" в Пловдив. При спазване на всички противоепидемични мерки, магистратите про ...

Варна почете паметта и подвига на Апостола

Поради епидемичните мерки без организирано честване, индивидуално варненци, представители на институциите в града, ученици и организации почетоха паметта и подвига на Апостола на свободата Васил Левск ...

Сигнал: Пред РЗИ Пловдив е страшно! (ВИДЕО)

Читател на Plovdiv24.bg се свърза с нашата медия, за да разкаже на какво е станал свидетел днес. Човекът уточни, че в момента на подаване на сигнала все още е в РЗИ Пловдив. Даваме му думата веднага: ...

В Израел дават безплатни напитки на ваксинираните срещу вируса

Бар в Израел предлага безплатни напитки на хора, които са се ваксинирали срещу коронавируса. Над 43% от 9-милионното население на страната е получило първа доза от ваксината на "Пфайзер". Властите оба ...

В Израел дават безплатни напитки на ваксинираните срещу вируса

Бар в Израел предлага безплатни напитки на хора, които са се ваксинирали срещу коронавируса. Над 43% от 9-милионното население на страната е получило първа доза от ваксината на "Пфайзер". Властите оба ...