"Времето на площадните герои е дотук. Нямам предвид просто протестиращите, а въобще на идеолозите, на партийците, тези, които искат непременно да се очертаят тези граници". Това заяви журналистът Иван ...
Космическото наблюдение на дупките по пътищата в България не е шега. Това е проект, за който два пъти се одобрява обществена поръчка. Аз съм я прекъснала за втори път. Компания твърди че има специални ...
Над 90% от политиките на БСП и Има такъв народ се припокриват. Бях част от преговорните екипи, от ИТН дойдоха много подготвени и обсъдихме детайли. Това заяви Явор Божанков от БСП по БНТ. По думите ...
Нямаше сценарий при връчването на мандата. Трябваше да се спази една конституционна процедура и така и стана. Така доскорошният сценарист на Шоуто на Слави, сега депутат от ИТН, коментира в интервю з ...
44-годишният Пламен Николов е роден в Горна Оряховица, но е отраснал в Шумен. Отгледан е в семейство на учители, които се местят в Шумен през 80-те. Там в училище "Йоан Екзарх Български" завършва сред ...
ГЕРБ планира да не се регистрира в деня, в който ще се гласува в Народното събрание правителството, предложено от "Има такъв народ". Това се разбра от изказване на лидера на партията Бойко Борисов при ...
"Не съм виждал номинирания за премиер от страна на "Има такъв народ". До вчера не знаех кой е. Трябваше да го видя в интернет, за да разбера кой е". Това заяви в предаването "Карай направо" по Нова тв ...
Външнополитическият анализатор и експерт по сигурност Боян Чуков коментира емоционално снощните думи на кандидата за премиер на ИТН Пламен Николов в "Панорама", който се обяви за ревизия на договора с ...
Дневник" следи на живо политическата ситуация в страната. Ключови моменти 17:54 Шансът за съставяне на правителство с първия мандат се увеличава, коментира пред Би Ти Ви Наталия Киселова, преподавател ...
С представянето на кандидатурата на г-н Пламен Николов имаме съвсем нова ситуация и формула за следващия кабинет", каза вицепрезидентът Илияна Йотова по повод номинацията на Има такъв народ за министъ ...
Вие питате кой ни атакува. КОЙ ни атакува! Той не е една личност, всички тези пари, течове, не са една личност. Те са система от хора, на която е позволено в последните години наред да се развива и да ...
Дневник" следи на живо политическата ситуация в страната. Ключови моменти 15:04 Йордан Цонев определи ДПС като зрител в съставянето на правителство Като зрители на процеса по съставяне на правителство ...
В представянето на кандидатурата на Пламен Николов имаме съвсем нова ситуация и формула за следващия кабинет - каза вицепрезидентът Илияна Йотова. Тя изрази надежда, че в следващите 7 дни "емоциите ще ...
ДПС още не е решило дали би подкрепило проектокабинета на Има такъв народ. Решението ще бъде взето след като станат ясни имената на министрите. Подкрепа е по-слабо вероятна, но партията не изключва да ...
Pfizer обяви, че скоро започва да тества своята ваксина на бебета, съобщи Ройтерс. Фармацевтичната компания, заедно с германския си партньор, създатели на първата ваксина срещу COVID-19, ще тестват 4 ...
"Имам само една забележка - трябваше да е Слави Трифонов. По добре да поработи 6 месеца, да ги подреди и да продължи друг. Това беше първият коментар на бившия премиер Бойко Борисов за номинацията на ...
"Има хора от служебния кабинет, които са грандомани и сноби. Икономическият екип на правителството е от икономическото крило на кръга "Капитал". Става въпрос за сериозна машина със свой начин на влиян ...
В първи коментар за кандидата за премиер на "Има такъв народ" Пламен Николов лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че този пост е трябвало да бъде зает от Слави Трифонов, за да може "да озапти" партиит ...
Към номинацията на "Има такъв народ" за премиер имам само една забележка - трябваше да е Слави Трифонов. Защото коварството на Румен Радев го видяхте всички. Когато не стана неговото, толкова уж толко ...
"Гледам с надежда на кандидатурата на Пламен Николов и му пожелавам успех". Това заяви пред медиите в село Попови ливади вицепрезидентът Илияна Йотова, която участва в честването на 118-годишнината от ...
Дневник" следи на живо политическата ситуация в страната. Ключови моменти 11:43 Стефан Янев: Личността на предложения за премиер в тази ситуация е ключова "Не познавам Пламен Николов, нямал съм честта ...
Ако се спазват тези "червени линии", съвместната комисия България - Република Северна Македония, създадена с Договора за добросъседски отношения през 2017 г., просто не може да функционира. Това посоч ...
"По-логично е гласовете да дойдат от БСП. Другите две партии, за които се твърди, че са на протеста, се надявам поне едната да си застане зад думите и да гласува за приоритетите, които заедно уточнихм ...
БСП няма да предлагат министри в новия кабинет. Това заяви на връх Бузлуджа лидерът на социалистите Корнелия Нинова. Според нея все по вероятно е, че България върви към съставянето на редовен кабинет. ...
"Пламен Николов е изключително образован, просто човекът има качества. Ако стане министър-председател и изпълнява служебните си отношения, няма да берем срам в ЕС", заяви заместник-председателят на "И ...
"Отчитайки какво свършихме дотук, все по- вероятно ми се струва, че ще има редовен кабинет. Разбира се, не на всяка цена, както знаете остават още важни решения - за състава на Министерския съвет и фо ...
БСП ще покани във вторник предложения за премиер от "Има такъв народ" Пламен Николов на общо събрание на парламентарната група и на коалиционните партньори. Това заяви в подножието на връх Бузлуджа, к ...
"Моите очаквания са такива, каквито съм ги изразявал вече няколко пъти. Народните представители в парламента да намерят в себе си и помежду си онази необходима сила и мъдрост да направят и подкрепят н ...
"Моите очаквания са такива, каквито съм ги изразявал вече няколко пъти. Народните представители в парламента да намерят в себе си и помежду си онази необходима сила и мъдрост да направят и подкрепят н ...
Председателят на парламентарната група на "Има такъв народ" Тошко Йорданов определи номинирания за премиер Пламен Николов като "изключителен специалист", с който може да се води диалог. В интервю за Н ...