Броят на загиналите при ракетния удар по афганистанската столица Кабул в неделя от САЩ нарасна до девет души. Това съобщи Си Ен ЕН. По-рано беше съобщено за шестима убити, включително четири деца, как ...
Това, което съм постигнал в своята кариера, е изцяло и единствено благодарение на моите лични усилия, заявява Ивайло Кожухаров от ПП "Има такъв народ" в съобщение, получено в БТА. Кожухаров беше предл ...
Заявеното от Татяна Дончева, че Маджо стои зад мен и затова съм бил предложен за министър на туризма, е пореден жалък опит за дискредитация, обяви в неделя вечерта депутатът от Има такъв народ Ивайло ...
САЩ, напускайки Афганистан, оставят там оръжия и военна техника на стойност 85 милиарда долара, написа синът на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп -младши в "Туитър". "За в бъдеще ... военна техника ...
Американските сили в неделя удариха с дрон, унищожавайки кола с експлозиви в Кабул, с помощта на която бойците от ДАЕШ (Ислямска държава - Хорасан), имаха за цел извърши терористична атака, се казва в ...
Истината е, че Слави Трифонов не може да дойде в парламента. Ако забележите интервюто в Le Monde и интервюто на Бойко Василев - начина, по който изглеждаше студиото в 4 ч. следобед, с премрежени прозо ...
Нова експлозия в Кабул, дни след атентата на летището, съобщава "Гардиън". Екссплозията е на около 5 км северозападно от летището, изглежда е причинена от ракетен удар. Двама души са убити и трима са ...
Правителство на всяка цена не е решение. Това заяви Мая Манолова в началото на срещата между БСП и ИБГНИ за съставяне на правителство с третия мандат. След изявлението на Слави Трифонов онази вечер е ...
Оказа се, че най-големият проблем не беше, че аз съм разкрил какво се е правило досега. Има още по-голям: когато сложихме таван от 5 милиона лева за максималния заем, който ББР може да даде, ние реалн ...
Всеки вход на България трябва да изглежда като ГКПП - Рудозем - Ксанти, заяви президентът Румен Радев на среща собщественици и интелектуалци в Региона... ...
Естонският президент Керсти Калюлайд коментира пред националната медия Diplomaatia, че Европейският съюз трябва да финансира системи за ПВО със среден обсег за Естония, Латвия и Литва, съобщава "Спутн ...
Само половин час продължи първата среща за сформиране на правителство с третия мандат между БСП и "Изправи се БГ! Ние идваме" в Народното събрание. Началният й час бе обявен за 14 ч., но лидерът на фо ...
Боксьорът Кубрат Пулев заяви в Бургас, че засега отлага политическите си намерения за създаването на партия. "Не бързаме. Аз лично не съм изкушен от някакви неща, и ако ще направим нещо - то това ще е ...
Правим тази среща като последен опит да търсим съгласие за формиране на мнозинство за промяна в 46-ото Народно събрание, мнозинство, което да посрещне... ...
Започнаха разговорите с парламентарно представените политически сили за формиране на правителство, инициирани от БСП, след като партията получи от президента Румен Радев третия и последен мандат за съ ...
Правим тази среща като последен опит да търсим съгласие за формиране на мнозинство за промяна в 46-ото Народно събрание, мнозинство, което да посрещне... ...
Започнаха разговорите с парламентарно представените политически сили за формиране на правителство, инициирани от БСП, след като партията получи от президента Румен Радев третия и последен мандат за съ ...
Бившият премиер Бойко Борисов закри националното общо събрание на Младежкия ГЕРБ. Освен приветствие към младите кадри в партията си, той не пропусна да отправи и критики към управляващото служебно пра ...
Политиците на всички нива трябва да се вслушат в гласа на народа. Това заяви президентът Румен Радев на дискусия в смолянския музей с представители на институциите и общественици. "Аз затова съм тук, ...
Стигна се до парадокса партията, която върви надолу, БСП, да държи мандата. След като всички им отказаха те продължават да държат мандата. Щели да водят разговори? С кого? Или искат да разиграят нов п ...
Не само законите за концесиите, но договорите, които сме сключили, превърнаха концесия в мръсна дума в България, посочи президентът Румен Радев на среща с жители, кметове и депутати в Смолян, цитиран ...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов смята, че правителство не може да бъде съставено, докато Румен Радев не бъде преизбран за президент. "Май месец още предупредих, че няма да има правителства, докато дикта ...
Ако разговорите с другите политически сили не дадат резултат и не се споразумеем за правителство, БСП ще върне мандата към 10-15 септември. Това обяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на брифинг в парла ...
Ако разговорите с другите политически сили не дадат резултат и не се споразумеем за правителство, БСП ще върне мандата към 10-15 септември. Това обяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на брифинг в парла ...
В отговор на въпроси Бойко Борисов коментира, че мандатът затова е даден на Корнелия Нинова, за да го държи до 15.09. Заяви, че това е несериозно и не... ...
За избор на правителство трябват 121 гласа в парламентарна зала. Ние разбираме своята тежест и че имаме само 36, че не можем сами и трябва да търсим с... ...
Имаме избор - или веднага да върнем мандата, ако днес чуем, че нямаме подкрепа или да проявим отговорност и да го задържим. Ние избираме второто. Но ако днес се потвърди, че нямаме подкрепа, няма да г ...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви днес, че вижда обозрим срок за връщане на получения мандат за формиране на правителство 10-15 септември, ако на разговорите с останали партии не бъде постигнато съ ...
За избор на правителство трябват 121 гласа в парламентарна зала. Ние разбираме своята тежест и че имаме само 36, че не можем сами и трябва да търсим с... ...