Борисов подкрепи Кирил Петков, че трябва да се разследва и ''Булгартабак'' за кредит от ББР

Борисов подкрепи Кирил Петков, че трябва да се разследва и ''Булгартабак'' за кредит от ББР ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...
offnews.bg(преди 10 месецa)

Авторът на сигнала за газохранилището в Чирен: Сигурен съм, че целта е била да се откраднат парите

Авторът на сигнала за газохранилището в Чирен: Сигурен съм, че целта е била да се откраднат парите ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

Авторът на сигнала за газохранилището в Чирен: Само Радостин Василев ни обърна внимание

Авторът на сигнала за газохранилището в Чирен: Сигурен съм, че целта е била да се откраднат парите ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

Новият служебен кабинет: Едни от сегашните министри остават, други се надяват

Новият служебен кабинет: Едни от сегашните министри остават, други се надяват ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Даниела Добрева ...

Зелено движение подава сигнал в прокуратурата срещу АПИ за предизвикани катастрофи с жертви в Кресненското дефиле

Зелено движение подава сигнал в прокуратурата срещу АПИ за предизвикани катастрофи с жертви в Кресненското дефиле ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

Райският газ няма да бъде включен в списъците с наркотични вещества

Райският газ няма да бъде включен в списъците с наркотични вещества ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Кристина Минчева ...

СИНПИ: Политическата нестабилност влияе негативно на демографските процеси

СИНПИ: Политическата нестабилност влияе негативно на демографските процеси ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

Кирил Петков: Чадърът над Вълка се вдигна и реши да стане бухалка заради Пеевски

Кирил Петков: Чадърът над Вълка се вдигна и реши да стане бухалка заради Пеевски ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...

БСП призова президентът да подпише спорните промени в образователния закон

БСП призова президентът да подпише спорните промени в образователния закон ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Кристина Минчева ...

Бойко Борисов се ядоса на прекъсващ го репортер в парламента и си отиде

Бойко Борисов се ядоса на прекъсващ го репортер в парламента и си отиде ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...

Освободиха зам.-шефа на КФН Владимир Савов, отива да развива пазара в Казахстан

Освободиха зам.-шефа на КФН Владимир Савов, отива да развива пазара в Казахстан ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...

Отхвърлиха идеята на БСП за един учебник по един предмет в клас

Отхвърлиха идеята на БСП за един учебник по един предмет в клас ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...

Парламентът отхвърли идеята на БСП за един учебник по един предмет в клас

Отхвърлиха идеята на БСП за един учебник по един предмет в клас ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...

ПП-ДБ иска изслушване на енергийния министър заради разследването в ''Булгартрансгаз''

ПП-ДБ иска изслушване на енергийния министър заради разследването в ''Булгартрансгаз'' ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

Чакъров опитал да прехвърли марката ''ДПС'' на Ахмед Доган под носа на Делян Пеевски

Чакъров опитал да прехвърли марката ''ДПС'' на Ахмед Доган под носа на Делян Пеевски ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

Кожарева връща стари кадри на Гълъб Донев в МВнР: Иван Кондов ще е новият служебен външен министър

Кожарева връща стари кадри на Гълъб Донев в МВнР: Иван Кондов ще е новият служебен външен министър ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

Иван Кондов ще е новият служебен външен министър

Кожарева връща избора на Гълъб Донев начело на МВнР: Иван Кондов ще е новият служебен външен министър ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

Илиана Иванова: За следващия еврокомисар трябва да има национален консенсус

Илиана Иванова: За следващия еврокомисар трябва да има национален консенсус ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

ГЕРБ и ДПС премахват двуинстанционното производство по дела, свързани с ОВОС и екологична оценка

ГЕРБ и ДПС премахват двуинстанционното производство по дела, свързани с ОВОС и екологична оценка ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

Никой няма право да е пожизнен министър, нито да протестира, за да остане в МВР, отсече ПП

Никой няма право да е пожизнен министър, нито да протестира, за да остане в МВР, отсече ПП ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...

Внасят искане за вето срещу забраната в училище да се говори за различна сексуална ориентация

Внасят искане за вето срещу забраната в училище да се говори за различна сексуална ориентация ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

Зафиров: Нинова не може да е кандидат-депутат заради ограниченията, които сама наложи

Зафиров: Нинова не може да е кандидат-депутат заради ограниченията, които сама наложи ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

Нинова: Момчета, какво не ви достига? Явно съм ви отгледала със заешки сърца

Нинова: Момчета, какво не ви достига? Явно съм ви отгледала със заешки сърца ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

Икона на Митрофанова с ''бебе'' Костадинов ще подари Божанков на ПП-ДБ в парламента

Икона на Митрофанова с ''бебе'' Костадинов ще подари Божанков на ПП-ДБ в парламента ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...

Скандал на пленума на БСП. Свиленски и Ченчев го обявиха за незаконен

Скандал на пленума на БСП. Свиленски и Ченчев го обявиха за незаконен ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

БСП се събира на пленум за вота, ще решава за общи листи на левицата

БСП се събира на пленум за вота, ще решава за общи листи на левицата ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

''Прецених, че е най-добре да си запазя доброто име'', каза Главчев за отказа му отново да е премиер

''Прецених, че е най-добре да си запазя доброто име'', каза Главчев за отказа му отново да е премиер ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

Пуснаха скандален запис на кмета на Доспат: ''Да ми дръпнеш едни 50-60 гласа. Щяхме да те опраскаме'' (аудио)

Пуснаха скандален запис на кмета на Доспат: ''Да ми дръпнеш едни 50-60 гласа. Щяхме да те опраскаме'' (аудио) ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...

''Прецених, че е най-добре да си запазя доброто име, което имам'', каза Главчев за отказа му отново да е премиер

''Прецених, че е най-добре да си запазя доброто име'', каза Главчев за отказа му отново да е премиер ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

ПП-ДБ пуснаха скандален запис на кмета на Доспат: ''Да ми дръпнеш едни 50-60 гласа. Щяхме да те опраскаме''

ПП-ДБ пуснаха скандален запис на кмета на Доспат: ''Да ми дръпнеш едни 50-60 гласа. Щяхме да те опраскаме'' ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...