Депутатите почти стигнаха до бой в пленарна зала заради ареста на лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Председателят на парламента Никиола Минчев даде 20 минути почивка, за успокояване на страстите. Напреже ...
Секретарят по отбраната на САЩ Лойд Дж. Остин, което е еквивалент на министър на отбраната. пристига днес, 18 март, на двудневно работно посещение в нашата страна по покана на министъра на отбраната Д ...
Депутатите почти стигнаха до бой в пленарна зала заради ареста на лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Председателят на парламента Никиола Минчев даде 20 минути почивка, за успокояване на страстите. Напреже ...
Депутати, бивши министри и симпатизанти на ГЕРБ се събраха на протест пред Министерския съвет. Те протестират срещу задържането на лидера Бойко Борисов и другите знакови кадри на партията. Бул. "Цар О ...
Още от рано сутринта, преди да започне пленарното заседание на НС, имаше множество коментари на служебни вход на парламента след ареста на Бойко Борис... ...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов обвърза ареста на бившия премиер Бойко Борисов с предстоящото посещение на американския министър на отбранат... ...
От днес ПГ на ГЕРБ ще работи за предизвикване на предсрочни парламентарни избори. Това каза народният представител от ПГ на ГЕРБ - СДС Даниел Митов в... ...
Действията на МВР вчера показват, че никой не е над закона в България. Самият аз бях разпитван и дадох своите показания. В момента текат проверки от Е... ...
Сериозно се покачи напрежението в НС след спор между управляващи и опозиция заради ареста на Борисов. Чуха се реплики от парламентарната трибуна от Ге... ...
Гледам ги колко са изплашени и са отишли снощи в Банкя. Страхуват се, защото ако техният главатар бъде осъден, каква е тяхната съдба? Бих се изненадал, ако прокуратурата задържи Бойко Борисов за пост ...
Действията на МВР вчера показват, че никой не е над закона в България. Самият аз бях разпитван и дадох своите показания. Това заяви министър-председателят Кирил Петков по повод вчерашната мащабна опер ...
Италианското правителство е готово да възстанови театъра в украинския град Мариупол, който беше разрушен от бомбена атака. Това заяви след заседание на кабинета в четвъртък министърът на културата Дар ...
Напрежението в Народното събрание се повиши - почти се стига до бой преди трибуната в пленарна зала. След като лидера на парламентарната група на Продължаваме промяната Андрей Гюров каза първите си ...
По време на обиските в дома на пиарката на Бойко Борисов Севделина Арнаудова, която също е арестувана, полицията е търсила доказателства за връзката й с бившия финансов министър Владислав Горанов и с ...
Действията на МВР вчера показват, че никой не е над закона в България. Аз самият бях разпитван и дадох своите показания. Това заяви премиерът Кирил Петков във видео, излъчено на живо във фейсбук стран ...
Действията на МВР са знак, че в България никой не е над закона и вече има нулева толерантност към корупцията. Така председателят на Народното събрание Никола Минчев коментира пред bTV акцията, при коя ...
По време на обиските в дома на пиарката на Бойко Борисов Севделина Арнаудова, която също е арестувана, полицията е търсила доказателства за връзката й с бившия финансов министър Владислав Горанов и с ...
Гледам ги колко са изплашени и са отишли снощи в Банкя. Страхуват се, защото ако техният главатар бъде осъден, каква е тяхната съдба? Аз ви казах, че... ...
Чувството ни за справедливост толкова отдавна не беше похранвано с нещо подобно, че дори ни е трудно да се зарадваме. Това каза при пристигането си в... ...
Готвят се арести на бивши министри от правителството на ГЕРБ с разрешение на председателя на Народното събрание Никола Минчев, заяви бившият здравен минситър Костадин Ангелов в кулоарите на парламента ...
Депутати и симпатизанти на ГЕРБ се събират пред ГДНП в знак на протест след ареста на лидера на партията Бойко Борисов. Пиарът на ГЕРБ Никола Николов... ...
Депутати и симпатизанти на ГЕРБ се събират пред ГДНП в знак на протест след ареста на лидера на партията Бойко Борисов. Зам-председателят на ГЕРБ Томи... ...
Депутати и симпатизанти на ГЕРБ се събират пред ГДНП в знак на протест след ареста на лидера на партията Бойко Борисов. Делян Добрев заяви, че случващ... ...
Акцията на МВР срещу Бойко Борисов, Владислав Горанов, Севделина Арнаудова и Менда Стоянова изглежда като опит за спекулация с данните, изнесени при посещението на началника на Европейската прокуратур ...
Ако беше спазена рутинната, по-често срещаната в НК, процедура и се поиска предварително разрешение от Специализирания наказателен съд, тогава на първ... ...
Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова наистина са арестувани, Менда Стоянова не е. За мен въпросът е защо МВР свали съобщението си, което беше изпратило предварително. Там пише за хора, които са аре ...
Политолози свързаха ареста на Борисов със "свиване на ножицата между "Продължаваме промяната" и ГЕРБ" и обявения от ГЕРБ курс към предсрочни избори. Главният въпрос е как Иван Гешев ще се позиционира ...
Министър-председеталят Кирил Петков е разпитан като свидетел, часове преди да бъде арестуван бившият премиер Бойко Борисов. Това стана ясно от думите на Менко Менков - адвокат на лидера на ГЕРБ. Менк ...
В момента в България има румънски прокурор от Брюксел и корейски - в американското посолство. Това обяви в профила си във Фейсбук бившият конституционен съдия и бивш народен представител от СДС и от Г ...
Минути преди полунощ от ГЕРБ дадоха извънреден брифинг пред сградата на Главна дирекция Национална полиция, в която беше отведен лидерът на партията Бойко Борисов. Бившият здравен министър Костадин А ...