Нямам нищо общо с капъкулета, депесета и ГЕРБ (видео)

Нямам нищо общо с капъкулета, депесета и ГЕРБ. Аз съм самостоятелен играч. Единствените хора, с които се съветвам, не са ми кукловоди, а са ми приятели, заяви лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов ...
offnews.bg(преди 3 години)

ИТН трябва да решат дали да бъдат лоялни към лидер, който е откъснат от действителността

С част от хората в ИТН има много нормален диалог. Тези министри и депутати трябва да преценят към кого искат да бъдат лоялни - дали на България и идеята да имаме една нормална държава, или на един лид ...

Депутатите и министрите от ИТН трябва да решат дали да бъдат лоялни към лидер, който е откъснат от действителността

С част от хората в ИТН има много нормален диалог. Тези министри и депутати трябва да преценят към кого искат да бъдат лоялни - дали на България и идеята да имаме една нормална държава, или на един лид ...

Възможно е да има ново правителство с други министри

БСП остава в управлението и ще направи всичко възможно да довърши докрая икономическия въпрос. Възможно е да има ново правителство с нови министри в рамките на същата коалиция с 4-те партии, може и ИТ ...

''Продължаваме промяната'' е готова за избори, но не иска да се стига до тях

Партия Продължаваме промяната е готова за нови избори, но ще направи всичко възможно да не се стига дотам. Ако не успеем да избегнем нови избори, ние сме готови. Това заяви началникът на кабинета Ле ...

Радан Кънев: Трифонов провали два парламента, сега се опитва да провали трети

Краят на коалицията е факт. Г-н Трифонов провали два парламента, сега се опитва да проваля трети. Вече няма парламентарно мнозинство. Това коментира по БНТ евродепутатът от Демократична България и зам ...

Йотова: Ако няма нова позиция на РСМ, заобикаляне на ветото означава да се заобиколи НС

Според вицепрезидента Илияна Йотова, ако няма нова позиция на Скопие или ново предложение на европейските партньори, заобикалянето на българското вето за начало на преговори на Северна Македония за чл ...

Нямам нищо общо с капъкулета, депесета и ГЕРБ. Аз съм самостоятелен играч

Нямам нищо общо с капъкулета, депесета и ГЕРБ. Аз съм самостоятелен играч. Единствените хора, с които се съветвам, не са ми кукловоди, а са ми приятели, заяви лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов ...

След съвета: БСП остава в коалицията и подкрепя бюджета

БСП остава в управляващата коалиция и подкрепя актуализацията на бюджета. Това се казва в позиция на Националния съвет на партията, приета на днешното заседание с 92 гласа за, 9 против и 5 въздържал с ...

''Поведението на ИТН е разбираемо - мафията губи държавата''

Законът за КПКОНПИ беше обсъждан на много широко ниво. Присъствах на дискусиите за този закон. Това, което се случваше, беше, че имаше организирани срещи на коалиционните партньори, на които да седнем ...

Александър Николов посочи три причини за напускането на министерския пост

Три причини за напускането на министерския си пост посочи Александър Николов. Министърът на енергетиката и тримата му колеги от ИТН бяха отзовани от лидера на ИТН Слави Трифонов в онлайн обръщение, с ...

Борисов: Година и половина е пустош. Една къщичка за птички няма!

Най-добрата актуализация на бюджета е оставката на правителството. Държавата е счупена. На мен ми е интересно какво ще става след това?, попита активисти на ГЕРБ във Велико Търново партийният лидер и ...

Татяна Дончева: На ПП им трябва мястото на вътрешен министър за Андрей Гюров

На Продължаваме промяната им трябва мястото на вътрешен министър за Андрей Гюров, заяви Татяна Дончева пред bTV, като уточни, че това е слух, но от достоверен източник, който я изненадал. Гюров е икон ...

Софиянски: Толкова се дразня, че съм напът да се върна в политиката

Натам вървят нещата. Вече почвам толкова да се дразня от тази ситуация! - отговори Стефан Софиянски на въпроса кога ще се върне в политиката в интервю за БНТ тази сутрин. Раздразнението му пораждало ...

Трябват ясни критерии за мотиноринг в преговорния процес между България и Македония

В отношенията между България и Северна Македония не става въпрос само за исторически спор, важно е и спазването на Копенхагенските критерии за членство в ЕС, ред които правата на човека и недискримина ...

И Генчовска ще подаде оставка в понеделник

Министърът на външните работи Теодора Генчовска ще подаде оставка в понеделник, потвърди самата тя при посещение в курорта Златни пясъци, където откри летния туристически сезон. Генчовска ще последва ...

Петър Витанов: В момента БСП прилича на БФС

В момента моята партия БСП прилича на БФС, загубила доверие и в безпътица. Не само в левицата, но и в страната липсва лидерство. Това каза Петър Витанов, ръководител на българските социалисти в ЕП и ч ...

Николов отговори на зам.-министъра си: Оставката ми е политическо решение, няма връзка с ''Газпром''

Министърът на енергетиката Александър Николов отговори на заместника си Пламен Данаилов, като обяви, че оставката му е политическо решение и няма връзка с договора с Газпром. В прессъобщение от енерг ...

Атанас Славов: Няма как правителство на малцинството да продължи дълго време

За да се случи правителство на малцинството, трябва да има плаващо мнозинство по ключовите приоритети. Важно е как се осигурява то - като разчитаме на отлюспени хора или ще поискаме открито подкрепа п ...

Президентът Румен Радев разговаря с Олаф Шолц

Президентът Румен Радев разговаря на четири очи с канцлера на Германия Олаф Шолц, който е на посещение у нас. След това започнаха пленарните разговори между двете делегации на Дондуков 2. В началото ...

Йордан Цонев: Най-сериозната антикризисна мярка е свалянето на кабинета

Най-сериозната антикризисна мярка е свалянето на кабинета. За мен нов кабинет в рамките на този е утопия. Може би е най-добре да се помисли дали да няма антикризисен кабинет със срок и с конкретни зад ...

Петков повтори условията ни към Македония пред Шолц, канцлерът настоя за съгласие за старт на преговорите

Министър-председателят Кирил Петков повтори пред канцлерът на Германия Олаф Шолц трите условия на България към Северна Македония. Настоятелно подкрепям постигането на съгласие за започването на прегов ...

''Думите на Рогозин за България показват, че отношението на Русия към нас е като на васал към страхливци''

Думите на Рогозин за България показват, че отношението на Русия към нас е като на васал към страхливци, заяви бившият министър на външните работи Надежда Нейнски пред Нова Нюз. Според нея не е толко ...

Йордан Цанев: Най-сериозната антикризисна мярка е свалянето на кабинета

Най-сериозната антикризисна мярка е свалянето на кабинета. За мен нов кабинет в рамките на този е утопия. Може би е най-добре да се помисли дали да няма антикризисен кабинет със срок и с конкретни зад ...

Петков повтори исканията на България към Македония пред Шолц, канцлерът настоя за съгласие за старт на преговорите

Министър-председателят Кирил Петков повтори пред канцлерът на Германия Олаф Шолц трите условия на България към Северна Македония. Настоятелно подкрепям постигането на съгласие за започването на прегов ...

Сигурността на България ще бъде застрашена, ако войната се разшири

Войната в Украйна може да засегне сериозно националната ни сигурност, ако се разшири южно от Одеса, в т.ч. и Приднестровието, посочи военният министър Драгомир Заков и предупреди, че политическата кла ...

Енергийният министър и заместниците му си тръгвали заради договора с Газпром

Министърът на енергетиката Александър Николов от квотата на Има такъв народ и неговите заместници ще подадат оставките си в понеделник, обяви зам. -министър Пламен Данаилов пред Euronews Bulgaria. По ...

Хазарта: Не може да извикаш на изслушване вицепремиер и да тропаш по масата, да грухтиш

Депутатът от Продължаваме промяната Христо Петров, известен с прякора си Ицо Хазарта, разбуни духовете тази седмица с отчета си във фейсбук за свършеното от него като депутат. Хазарта обясни, че е дал ...

Хазарта: Не може да извикаш на изслушване премиер и да тропаш по масата, да грухтиш

Депутатът от Продължаваме промяната Христо Петров, известен с прякора си Ицо Хазарта, разбуни духовете тази седмица с отчета си във фейсбук за свършеното от него като депутат. Хазарта обясни, че е дал ...

Шолц търси 'златното сечение' в спора между София и Скопие

Германският канцлер Олаф Шолц ще е гост на премиера Кирил Петков днес, с когото ще има разговор на четири очи. Той ще бъде последван от пленарно заседание на двете делегации. След това Шолц ще се сре ...