Милен Велчев: Увеличим ли заплати с Бюджет 2025, влизаме в гръцки сценарий, но нас няма кой да ни спаси ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
''Бях в СДВР да ми предявят обвинение. Ласкаят ме - за разлика от Пепи Еврото съм от висок оперативен интерес'' ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...
Лена Бориславова: Днес бях в СДВР. Ласкаят ме - за разлика от Пепи Еврото съм обект на висок оперативен интерес ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...
Лена Бориславова: Днес бях в СДВР. Ласкаят ме - за разлика от Пепи Еврото съм обект на висок оперативен интерес ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...
Костадинов сложи хитлеров мустак на Лорер. Кирил Петков отговори: Срам! Баба му е спасена от лагер ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
Желязков определи като недопустимо пряката намеса на държавата на пазара на основните стоки от потребителската кошница ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Кристина Минчева ...
Пепи Еврото бил вписан в Адвокатска колегия-Видин през 2022. Изключен е в края на 2024, твърди ДПС-Доган ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...
Петкова за грешната прогноза за януари: МО е получило дарение, което не е обявено в срок ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Кристина Минчева ...