Моят приятел и съмишленик от много години Фицо спечели изборите в Словакия. Поздравления, Роберт. Това написа във фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод победата на Роберт Фицо и неговата п ...
Моят приятел и съмишленик от много години Фицо спечели изборите в Словакия. Поздравления, Роберт. Това написа във фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод победата на Роберт Фицо и неговата п ...
За незабавно прилагане на европейската забрана за влизане в страната на автомобили с руска регистрация, се обяви депутатът от ДПС Делян Пеевски, в позиция, публикувана във фейсбук страницата на партия ...
Само петима са кандидатите за кмет на Община Хасково за местните избори на 29 октомври. В сравнение с изборите през 2019 г. мераклиите за поста са намалели наполовина - тогва бяха 10. Въпреки малкия ...
Местната коалиция "Продължаваме Промяната - Демократична България" (Спаси София) откри кампанията си за изборите на 29 октомври. Официалният старт на кампанията беше даден със специално събитие край Н ...
Налице са основателни съмнения, че приоритетът на управляващите са печалбите на приближени фирми, а не гарантирането на трудовата заетост във въглищните региони и устойчивостта на българската енергети ...
Искам да призова всички протестиращи да се вслушат в това, което ще кажа сега. Това, което правим, е най-доброто възможно и за тях, и за държавата като цяло. Голяма част от техните искания днес се осн ...
Искам да призова всички протестиращи да се вслушат в това, което ще кажа сега. Това, което правим, е най-доброто възможно и за тях, и за държавата като цяло. Голяма част от техните искания днес се осн ...
В Смолян на местните избори ще участват основно ветерани. След 12 години управление настоящият кмет на Смолян от ГЕРБ Николай Мелемов ще се бори за четвърти мандат. Кметът на Мадан Фахри Молайсенов ( ...
Нова редовна комисия ще наложи контрол върху управлението на средства от европейските фондове. Вчера ГЕРБ и ДПС обявиха решението си да създадат парламентарна комисия за контрол на еврофондовете, за ...
Да се забрани строителството в непосредствена близост до защитените морски плажове, да има по-високи глоби за неправилно поставени преместваеми обекти и разрушаване на дюни. Това предлагат Кирил Петк ...
Поделиха ли си ГЕРБ и ПП-ДБ София и Пловдив бе един от големите въпроси на местния вот. Номинациите и в двата лагера в Пловдив минаха през сериозни сътресения, като в крайна сметка излъчените кандидат ...
Както виждате всички важни решения не могат да се случат без ДПС. Това каза на традиционната си сутрешна сводка пред журналисти в парламента санкционираният по глобалния закон Магнитски депутат от ДПС ...
Явно, грубо казано, е било направено нещо като промоция е направено в крайна сметка за еврофондовете, заяви пред bTV съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов. Вчера ГЕРБ и ДПС създадо ...
В МВР ще работи денонощна телефонна линия 02/90 112 98 от 29 септември до 6 ноември, на която гражданите ще могат да сигнализират за забелязани от тях нарушения или престъпления по време на изборния п ...
Явно, грубо казано, е било направено нещо като промоция е направено в крайна сметка за еврофондовете, заяви пред bTV съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов. Вчера ГЕРБ и ДПС създадо ...
Днес започва 30-дневната кампания за местните избори, които ще се проведат на 29 октомври. На местата, където няма избрани кметове на първи, тур, ще има балотаж на 5 ноември, неделя. Кампанията прод ...
След скандала с финансираното от Национален фонд Култура (НФК) драг шоу шефът на фонда Сава Драгунчев е изпратил писмо с искане за възстановяване на цялата сума от събитието. По думите му то не е отго ...
"Съзнаваме, че ще има голяма нетърпимост към обещания, които са дадени, но не са изпълнени. Очакванията след 17 години управление на ГЕРБ ще са огромни, затова се готвим много бързо, за да може да раб ...
След скандала с финансираното от Национален фонд Култура (НФК) драг шоу шефът на фонда Сава Драгунчев е изпратил писмо с искане за възстановяване на цялата сума от събитието. По думите му то не е отго ...
Не разбирам с каква компетентност Делян Пеевски е основен говорител за промените в Конституцията. Моят братовчед Ангел Александров (бивш шеф на следствието), казваше, че той му е взел дипломата от Бла ...
Не разбирам с каква компетентност Делян Пеевски е основен говорител за промените в Конституцията. Моят братовчед Ангел Александров (бивш шеф на следствието), казваше, че той му е взел дипломата от Бла ...
България още не е осъзнала през специалните си служби, че е обект на хибридна агресия на Руската федерация. Службите нямат зад гърба си управляващото мнозинство, опора им е президентът Румен Радев, а ...
Първата регионална иновационна долина в България ще бъде открита в Пловдив през октомври. Тя ще работи в областта на биоикономиката и храните и ще бъде една от стоте такива структури в целия Европейск ...
За по-малко от час парламентът на два пъти прекрои Закона за съдебната власт (ЗСВ). Днес депутатите приеха президентското вето върху ЗСВ и окончателно решиха да не вадят следствието от прокуратурата. ...
Желанието на народните представители да работят извънредно и да приемат закони до последно изчезна за точно две седмици. Сглобката между ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и ДПС внесе проекторешение, с което отменя извъ ...
Вицепремиерът Мария Габриел събира утре в резиденция Бояна дипломатите ни от цял свят. Тя ще открие Годишната конференция на министъра на външните работи с ръководителите на задграничните представител ...
По време на депутатската ваканция и предизборната кампания ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ ще обсъждат отново въпроса за така и несключеното коалиционно споразумение. Това съобщи пред журналисти в парламента лидеръ ...
Отношенията ми с Бойко Борисов са чисто професионални. Аз съм човекът, който му е задавал най-неудобните въпроси, коментира журналистът Антон Хекимян, когото ГЕРБ издига за кмет на София. - Първото ми ...
Отношенията ми с Бойко Борисов са чисто професионални. Аз съм човекът, който му е задавал най-неудобните въпроси, коментира журналистът Антон Хекимян, когото ГЕРБ издига за кмет на София. - Първото ми ...