Всеки иска да види Борисов като премиер, защото го е виждал като много добър премиер. Пеевски е дал заявка, че има тези желания, но това са въпроси към ДПС. Ние сме излъчили наш вицепремиер - Мария Га ...
Тайни срещи с Лукойл не съм имал, всичките ми срещи са в календар и са публични. Имало е срещи с премиера и представители на Лукойл, на която съм бил не само аз, но и други представители на кабинета, ...
Министър-председателят Николай Денков е против намесата на държавата в Лукойл Нефтохим Бургас чрез новосъздадената възможност особен търговски представител да поеме управлението на рафинерията при кри ...
Това, че сглобката търпи този човек (б.а. Делян Пеевски) да нарича излъчения от нея за министър-председател на България момченце и лицето, не означава, че всички сме длъжни да му мълчим. Това написа ...
Председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски разкритикува президента Румен Радев за критиките му по повод планираната конституционна реформа. Според Пеевски Радев иска да обърка евроатл ...
Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов заминава утре за Словения, където ще вземе участие в министерската конференция на държавите от Залцбургския форум, организирана в рамките на Словенското п ...
Мен ме притеснява, че парламент с критично ниско гражданско представителство и с още по-ниско обществено доверие изобщо посяга към Конституцията. Това коментира президентът Румен Радев по повид приет ...
Важно е какво върши и какво има да свърши правителството, коментира народният представител от ПП-ДБ Настимир Ананиев по бТВ. По думите му човешкият фактор е ключов и не бива да бъде подценяван. "Ако ...
Дошъл е моментът за истинска коалиция в управлението. Сега правим коалиция, която наричаме некоалиция, скриваме от избирателя си - и трите партии го правят - действителното положение и се опитваме да ...
Председателят на СОС трябва да бъде избран след разговори и обединителна програма. Работим по документ с ПП-ДБ-СС, но няма да подкрепим Борис Бонев за председател на общинския съвет. Няма как да водим ...
Разбрахме, че координацията между ГЕРБ и ДПС е толкова сериозна, че те действат почти като една структура. Това е наистина факт. Тук въпросът не е защо ние решаваме да поканим ДПС да бъде част от това ...
Във връзка с разпространявания в социалните мрежи клип, който злоупотребява с образа и гласа на държавния глава в мнима реклама на "Лукойл" за измамата са информирани компетентните институции, съобщих ...
Всяко следващо решение на сглобката е по-лошо от предишното. Toва коментира пред журналисти в Стара Загора лидерът на БСП Корнелия Нинова преди срещата си с новоизбраните от името на партията кметове ...
Във връзка с разпространявания в социалните мрежи клип, който злоупотребява с образа и гласа на държавния глава в мнима реклама на "Лукойл" за измамата са информирани компетентните институции, съобщих ...
На ГЕРБ няма за какво да съм обиден. Няма ГЕРБ, аз бях един от последните. Това сега са едни млади хора, от които през 2009 г., когато създавахме партията, нямаше нито един. Не съм обиден, партията си ...
ГЕРБ ще настоява за оценка на всеки министър от правителството на Николай Денков, преди Мария Габриел да го смени на поста. Това ще стане след анализ за свършеното и онова, което не е успял да направи ...
Здравният министър Христо Хинков обяви кога би си подал оставката - ако данните в доклада за спешната болница Пирогов са измислени от експертите, които са го писали. От думите му се разбра, че ще пит ...
България да предостави стари зенитно-ракетни комплекси и зенитни ракети от различен тип на Украйна, които да се използват за подсилване на противовъздушната ѝ отбрана, приеха депутатите на първо четен ...
България да предостави стари зенитно-ракетни комплекси и зенитни ракети от различен тип на Украйна, които да се използват за подсилване на противовъздушната ѝ отбрана, приеха депутатите на първо четен ...
Бившият главен прокурор Иван Гешев и граждански организации обявяват политически проект, съобщи във фейсбук Самоков 365. От съобщението се разбира, че по покана на сдружение Бъдеще за ромската общнос ...
Депутатите отхвърлиха ветото на президента Румен Радев върху Закона за ратифициране на споразумението, с което България предоставя безвъзмездно БТР-и на Украйна. Държавният глава върна закона за ново ...
Депутати от парламентарната група на Възраждане отново се скараха с Манол Пейков по време на дебатите за ветото на президента Румен Радев за изпращане на бронетранспортьори за Украйна. Напрежението з ...
В социалните мрежи се завъртя дийпфейк* (фалшифицирано) видео с президента Румен Радев, в който той кани българските граждани да инвестират в проекти на Лукойл срещу солиден пасивен месечен доход. За ...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов смекчи тона си към политическия си опонент Румен Радев след днешното гласуване по предложените конституционни промени, като обяви, че Конституцията може да се промени так ...
Промените в Конституцията бяха приети днес на първо четене. Очаквано за гласуваха управляващите, които този път събраха 164 гласа, а против бяха 66 депутати от опозицията. През октомври промените в Ко ...
Председателят на Комисията за защита на потребителите Стоил Алипиев е изпратил писмо в Министерството на икономиката и индустрията, в което казал, че в тази Комисия липсва експертен състав и тя не би ...
Министър-председателят акад. Николай Денков ще отговаря на въпроси във Фейсбук във вторник, 12 декември, съобщават от кабинета му. Поводът е навършването на първите шест месеца от управлението на пра ...
Независимият общински съветник Иван Алексиев, който напусна Възраждане, е бил нападнат и пребит вчера по обяд пред блока си. Прегледът в Медицинска академия е установил, че има контузии по лицето и ...
Промените в Конституцията влизат отново в пленарна зала. Управляващите предвиждат те да бъдат приети окончателно на 3 четения преди Коледа. Сред текстовете, които ще бъдат обсъждани до последно са р ...
Днес министърът на здравеопазването беше бламиран от ресорната парламентарна комисия. Оттук нататък не виждам какво друго му остава, освен да си подаде оставката, защото не го подкрепиха дори тези, ко ...