Щом има червени линии от страна на ПП-ДБ, то ще има избори две в едно, заедно с европейските, поне да не харчим излишни 300-400 млн.лв., заяви лидерът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов. Той добави, че бил въз ...
Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков е изпратил снощи на есемес съобщение на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, като го питал дали си държи на мъжката дума и ще подкрепи окончателната заб ...
Председателите на парламентарните групи на ГЕРБ и ДПС Бойко Борисов и Делян Пеевски и съпредседателят на ПП-ДБ Атанас Атанасов внасят предложение за създаване на временна комисия за руска схема за пол ...
Обвинения в лобизъм срещу финансовия министър Асен Василев прозвучаха в пленарната зала на парламента по повод промени в Закона за хазарта и по-специално - начина на облагане на хазартната дейност на ...
Не знам от къде точно съм изключен - дали от партията, или от парламентарната група. Аз съм организационен секретар на партия Възраждане и днес на извънредна оперативка бях изключен, съобщи коментира ...
Не знам от къде точно съм изключен - дали от партията, или от парламентарната група. Аз съм организационен секретар на партия Възраждане и днес на извънредна оперативка бях изключен, съобщи коментира ...
Борбата с дезинформацията и манипулираното и подвеждащо съдържание обсъдиха на среща във Вашингтон вчера финансовият министър Асен Василев, министърът на икономиката и индустрията Богдан Богданов и ръ ...
Обвинения в лобизъм срещу финансовия министър Асен Василев прозвучаха в пленарната зала на парламента по повод промени в Закона за хазарта и по-специално - начина на облагане на хазартната дейност на ...
БСП организира колективен иск през Федерацията на потребителите във връзка с нелоялните практики на мобилните оператори. Подготвили са типова жалба и всеки може да я попълни и изпрати на федерацията. ...
Щом има червени линии от страна на ПП-ДБ, то ще има избори две в едно, заедно с европейските, поне да не харчим излишни 300-400 млн.лв., заяви лидерът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов. Той добави, че бил въз ...
Възраждане изключи трима депутати от парламентарната си група заради вчерашния скандал в Столичния общински съвет (СОС). Това са Николай Дренчев, който бе и заместник-председател на партията, Александ ...
Пореден ден на протести на земеделци в цялата страна в очакване на нови преговори с правителството. Недоволните фермери отново ще блокират ключови пътища, днес от 10 до 15 часа. След обяд предстои ср ...
Осмият опит да се определи председател на Столичния общински съвет се оказа печеливш. След избора на Цветомир Петров за председател на СОС бяха излъчени и петима негови заместници. След подновяване ...
Коя е Лена Бориславова? Аз не мисля, че за лица, които нямат качество, можем да разсъждаваме върху казаното. Аз не мисля, че лица, които не участват в срещи и формати, включително и аз, могат да правя ...
Аз не искам поста на външен министър. Това, което искам, е гласът на ПП-ДБ да бъде достатъчно силен така, че да се чува в чужбина. Ние все още преговаряме. Така министър-председателят Николай Денков к ...
Задържаният полицай от ГДБОП, който бе арестуван заради шпионаж в полза на Русия, е работил в сектор Международно сътрудничество и проекти. Той е имал достъп до лимитирана и контролирана информация. ...
До няколко месеца камерите на Тол системите ще почнат да мерят средна скорост, съобщи вътрешният министър Калин Стоянов по време на изслушване в ресорната парламентарна комисия. От 2019 г. България ...
Арх. Любо Георгиев вече няма да е съветник на кмета Васил Терзиев, обяви той във фейсбук. Очакваше се, че Георгиев ще е бъдещият зам.-кмет на София за градската среда и благоустройството. Минаха три ...
Групата на партия Възраждане в Столичния общински съвет се разпадна след вота за председател на градския парламент. Красимир Гълъбов, който беше кандидат за председател на СОС от Възраждане на минал ...
Работещите във водноелектрически централи и помпено-акумулиращи водноелекрически централи ще имат по-гъвкаво работно време. Те ще могат да работят на смени с максимална продължителност 12 часа. Това ...
Министърът на икономиката и индустрията Богдан Богданов и министърът на финансите Асен Василев поканиха американски компании да инвестират в България по време на посещението си в САЩ. Двамата минист ...
БСП предлага регламентиране на доброволческия труд, обяви лидерът на партията Корнелия Нинова на брифинг в Народното събрание. Законопроектът ще бъде внесен още днес. Целта на закона е да отговори на ...
Общинските съветници от всички политически групи ще подкрепят Цветомир Петров от Продължаваме промяната - Демократична България за временен представен на Столичния общински съвет за срок до шест месец ...
Ние в този кабинет имаме само едно министерство - на външните работи. Ако не искат Мария Габриел да остане премиер и външен министър, ние ще излъчим друг министър на външните работи, заяви лидерът на ...
Общинските съветници от всички политически групи ще подкрепят Цветомир Петков от Продължаваме промяната - Демократична България за временен представен на Столичния общински съвет за срок до шест месец ...
Парламентът прие на първо четене промени в Кодекса на труда, с които се улеснява работата от разстояние и се създава възможност за използване на автоматизирана система за отчитане на работното време. ...
Публичното вайкане на ГЕРБ има две тълкувания: първото - да се вкара държавата в избори, второто - апетитът идва с яденето. Знам, че има различни имена, които се слагат на масата, включително техни яр ...
Интервюто на американския журналист Тъкър Карлсън с руския президент Владимир Путин ще бъде излъчено днес в 1 ч. след полунощ българско време, става ясно от анонса за интервюто. Вчера от Кремъл потвър ...
Със сигурност има политици, които са напрегнати след убийството на Мартин Божанов - Нотариуса, заяви депутатът от ПП-ДБ Настимир Ананиев по БНТ. Има много въпроси които чакат отговор, след като имам ...
Министър-председателят Николай Денков ще се срещне днес с премиера на Нидерландия Марк Рюте в рамките на еднодневно посещение в Хага, съобщиха от пресслужбата на кабинета. Двамата ще обсъдят въпроси ...