Дончев: До 2027 г. България може да разполага с 30 млрд. евро от ЕС

Вицепремиерът Томислав Дончев определи като впечатляващи числата, които се коментират по отношение на свежите допълнителни средства, с които страните-членки на Европейския съюз ще могат да разполагат ...
offnews.bg(преди 5 години)

Нов скок: 117 заразени с коронавирус за денонощие

Новите случаи на заразени с коронавирус в България бележат нов сериозен скок и вече са 117. Данните са на Единния информационен портал и показват, че има покачване с 36 случая повече от регистрираните ...
clubz.bg(преди 5 години)

Каракачанов за снимките от спалнята:"Няма никакво съмнение, че става въпрос за добре организиран компромат"

Министър-председателят Бойко Борисов е обект на "активно мероприятие", което цели неговото компрометиране и сваляне от власт, каза днес вицепремиерът Красимир Каракачанов. "Наближават изборите и някои ...
clubz.bg(преди 5 години)

Каракачанов: НСО е излишна структура, има служебни автомобили

"Наближават изборите и някои политически сили или кръгове, които имат интерес правителството да не изкара мандата си, организират компромати. От начина, по който се използват тези неща, няма никакво с ...
dir.bg(преди 5 години)

Обвинението иска от 3 до 10 г. затвор за Дянков, Прокопиев и Трайков

Обвинението поиска днес от 3 до 10 години лишаване от свобода за бившите министри Симеон Дянков и Трайчо Трайков и за бизнесмена и издателя Иво Прокопиев в заседанието с финалните пледоарии по делото ...
clubz.bg(преди 5 години)

Георги Гергов е новият председател на БСП-Пловдив

БСП-Пловдив избра за председател лидера на областната организация Георги Гергов. Той е и сред кандидатите да оглави партията. "Лявата идея е идея на много хора, на голяма група хора, които на базата н ...
dir.bg(преди 5 години)

Байдън: Тръмп не успя да спре пандемията от COVID-19

Бившият вицепрезидент на САЩ и предполагаемият кандидат на демократите за вота през ноември за Белия дом - Джо Байдън, атакува американския президент Доналд Тръмп, като заяви, че не успява да реши въп ...
news.bg(преди 5 години)

Прокуратурата иска от 3 до 10 г. затвор за Дянков, Прокопиев и Трайков

Обвинението поиска днес от 3 до 10 години лишаване от свобода за бившите министри Симеон Дянков и Трайчо Трайков и за бизнесмена и издателя Иво Прокопиев в заседанието с финалните пледоарии по делото ...
clubz.bg(преди 5 години)

Дончев: До 2027 България може да разполага с 30 млрд. евро от ЕС

Вицепремиерът Томислав Дончев определи като впечатляващи числата, които се коментират по отношение на свежите допълнителни средства, с които страните-членки на Европейския съюз ще могат да разполагат ...

Борисов след компроматите: В отлична форма съм!

Два дни след баража от компромати против него и правителството му и след напускането на бившата му дясна ръка Цветан Цветанов от ГЕРБ, министър-председателят Бойко Борисов е на обиколка в страната. Тя ...
clubz.bg(преди 5 години)

"Поръчкови прокурори правят шеметна кариера", казва Михаил Екимджиев

Прокуратурата е длъжна да провери дали серията твърдения на издирвания бизнесмен Васил Божков за корупция на най-високо ниво в правителството са верни. Приписваният на Борисов аудиозапис с неласкави б ...
clubz.bg(преди 5 години)

Федерален съдия пусна книгата на Болтън

Бившият съветник по националната сигурност Джон Болтън може да продължи със следващата стъпка по публикуването на своята книга пряко усилията на администрацията на Тръмп да блокира процеса. Това е пос ...
news.bg(преди 5 години)

Знакови съветници от ГЕРБ напуснаха Общинския съвет във Враца

Двама знакови съветници от ГЕРБ напуснаха Общинския съвет във Враца. Това са председателят на местния парламент Нели Стоянова и председателят на постоянната комисия по стопанска дейност и инвестиционн ...

Двама знакови съветници напуснаха ГЕРБ - Враца

Двама знакови съветници от ГЕРБ напуснаха Общинския съвет във Враца. Това са председателят на местния парламент Нели Стоянова и председателят на постоянната комисия по стопанска дейност и инвестиционн ...
dir.bg(преди 5 години)

Пламен Узунов: Опитват се да изместят основната тема в държавата

Прокуратурата разпитва днес три часа като свидетел Пламен Узунов, правният съветник на президента Румен Радев за разменените съобщения между него и обвиняемия за незаконен внос и преработка на отпадъц ...
clubz.bg(преди 5 години)

Горанов: Данъците у нас не бива да се променят

Въпреки кризата от коронавируса държавата няма да свива разходите, предвидени в бюджета. Това заяви в Стара Загора финансовият министър Владислав Горанов. Заедно с премиера Бойко Борисов той се срещна ...
bnr.bg(преди 5 години)

Бойко Борисов заяви, че е в отлична форма и спи спокойно

В отлична форма съм, заяви пред актива на ГЕРБ от Старозагорска област премиерът и лидер на партията Бойко Борисов. Щом спя спокойно, съвестта ми е чиста, каза той и призова съпартийците си да не се п ...
dir.bg(преди 5 години)

Кирил Добрев е готов да се кандидатира за лидер на БСП

Кирил Добрев, председател на Софийската областна организация на БСП каза днес, че е готов да се кандидатира за председател на партия, отправяйки задочно предизвикателство към сегашната ѝ лидерка Корне ...
clubz.bg(преди 5 години)

Борисов Борисов заяви, че е в отлична форма и спи спокойно

В отлична форма съм, заяви пред актива на ГЕРБ от Старозагорска област премиерът и лидер на партията Бойко Борисов. Щом спя спокойно, съвестта ми е чиста, каза той и призова съпартийците си да не се п ...
dir.bg(преди 5 години)

Марешки дари 50 000 за храм Свети Александър Невски

Лидерът на ВОЛЯ и зам.-председател на НС Веселин Марешки подкрепи кампанията "За величието на храма" с дарение от 50 000 лева. "Стенописите и иконите в най-красивата ни черква "Св. Александър Невски" ...

Борисов: В отлична форма съм, което куче ме е залаяло, все е побесняло

В отлична форма съм, за да ми е нужна подкрепа, каза премиерът Бойко Борисов Борисов в Стара Загора, където е на среща с актива на ГЕРБ "Което куче ме е залаяло, все е побесняло", допълни Борисов, цит ...
bnr.bg(преди 5 години)

Сергей Станишев пусна стенограмата: БСП да иска национална кръгла маса

Президентът на Партията на европейските социалисти (ПЕС) и евродепутат Сергей Станишев публикува на страницата си във фейсбук стенограмата на изказването си пред пленума на БСП миналата събота. Той за ...
dir.bg(преди 5 години)

Борисов след компроматите: В отлична форма съм! (НА ЖИВО)

Два дни след баража от компромати против него и правителството му след напускането на бившата му дясна ръка Цветан Цветанов от ГЕРБ, министър-председателят Бойко Борисов е на обиколка в страната. Тя з ...
clubz.bg(преди 5 години)

В Пекин тестват куриери на храна и колети за коронавирус

Длъжностните лица в Пекин провеждат тестове на нуклеинова киселина на целия персонал за доставка на храни и колети, докато засилват усилията си за овладяване на огнището на коронавирус в китайската ст ...
news.bg(преди 5 години)

Борисов на среща с актива в Стара Загора: Нали виждате как сладко спинкам, съвестта ми е чиста

Премиерът Бойко Борисов е на среща в Стара Загора с кметове и членове на ГЕРБ. Заедно с министър-председателя са финансовият министър Владислав Горанов, вицепремиерът Томислав Дончев и кметовете на Бу ...

След компроматите: Борисов слиза при народа и партийните организации (НА ЖИВО)

Два дни след баража от компромати против него и правителството му след напускането на бившата му дясна ръка Цветан Цветанов от ГЕРБ, министър-председателят Бойко Борисов е на обиколка в страната. Тя з ...
clubz.bg(преди 5 години)

В Австралия възстановяват ограничения след 25 нови случая в събота

Вторият най-многолюден щат в Австралия обяви в събота, че ще възстанови по-строгите ограничения за домашни и обществени събирания, след като регистрира двуцифрен ръст на случаите с коронавирус за четв ...
news.bg(преди 5 години)

Ананиев: Няма да предложа удължаване на извънредната обстановка

Министърът на здравеопазването Кирил Ананиев съобщи, че няма да предлага удължаване на извънредната епидемична обстановка, която е в сила още 10 дни. За последното денонощие: 81 нови случая, 3-ма почи ...
clubz.bg(преди 5 години)

Индия разполага ударни вертолети Apache и изтребители в Източен Ладак

Индия разполага ударни вертолети Apache и изтребители в Източен Ладакх, за да засили защитните си сили след сблъсъците между индийски и китайски военни. Това съобщи в събота The Times of India, позова ...
news.bg(преди 5 години)

"Време разделно" в ГЕРБ вещае коалиционен партньор

Кризи и "време разделно" в двете най-големи партии у нас прогнозира днес пред БНТ Славчо Атанасов, депутат от "Обединени патриоти", НФСБ. Той очаква парламентарните избори идния март да бъдат съдбонос ...
clubz.bg(преди 5 години)