Помпео: Заключенията на ООН за Солеймани са лъжа

Държавният секретар на САЩ Майк Помпео отхвърли констатациите на специалния докладчик на ООН за извънсъдебните екзекуции Агнес Каламар, която констатира, че с нарушение на закона и международното прав ...
news.bg(преди 5 години)

НС откри процедура за предлагане и избор на шеф на КЕВР

Без дебати Народното събрание откри нова процедура за предлагане на кандидати и избор на председател на Комисията за енергийно и водно регулиране. Процедурните правила бяха приети от депутатите. Предв ...
bnr.bg(преди 5 години)

Димитър Стоянов : Класифицирани документи не са излизали по нерегламентиран начин от Президентството

Вчера не успях да присъствам на протестите в подкрепа на президента, тъй като по това време бях на разпит в специализираната прокуратура. Основната тема беше дали се познавам с Пламен Бобоков и какви ...
dir.bg(преди 5 години)

Борисов: Росенец е сценарий с артисти. НСО трябва да пази само тримата първи

Министър-председателят Бойко Борисов дава извънреден брифинг в този час в Министерския съвет. Охраната на Ахмед Доган и Делян Пеевски от Националната служба за охрана /НСО/ ще бъде снета, убеден съм ...
offnews.bg(преди 5 години)

Борисов: Не съм ходил на "зимните" и "летните" сараи, но много от протестиращите лидери са

Борисов изтъкна, че когато органите на реда влизат в министерствата и "извлича един по един министри и зам.- министри", от ГЕРБ не са казали и дума. "И аз гледам министъра ми с белезници в ареста. Мес ...
bnr.bg(преди 5 години)

Юлски жеги до края на седмицата

И днес ще търсим прохлада в часовете следобед - предстои ясен слънчев петък, съобщи Нова тв. Температурите ще достигнат стойности между 29 и 34 градуса. Възможно е в крайния Северозапад, по долината н ...
clubz.bg(преди 5 години)

Помпео: Лъжа са заключенията на ООН за елиминирането на Солеймани от САЩ

Държавният секретар на САЩ Майк Помпео отхвърли констатациите на специалния докладчик на ООН за извънсъдебните екзекуции Агнес Каламар, която констатира, че с нарушение на закона и международното прав ...
news.bg(преди 5 години)

Борисов: Росенец е сценарий с артисти. НСО трябва да пази само тримата първи

Министър-председателят Бойко Борисов дава извънреден брифинг в този час в Министерския съвет. Охраната на Ахмед Доган и Делян Пеевски от Националната служба за охрана /НСО/ ще бъде снета, убеден съм ...

Тръмп: Байдън е с промит мозък и е като марионетка

Бившият вицепрезидент на САЩ Джо Байдън, който си осигури достатъчно подкрепа от делегатите за предстоящия конгрес на Демократическата партия за да се кандидатира за президент през ноември, е с "проми ...
news.bg(преди 5 години)

Армията на САЩ подписва с Тайланд пакт за "стратегическа визия"

Началникът на генералният щаб на армията на САЩ генерал Джеймс Макконвил се срещна с премиера на Тайланд и началникът на армията в петък, при първото посещение на високо равнище от чуждестранна делега ...
news.bg(преди 5 години)

Борисов за акцията в Росенец: Сценарий с артисти

Борисов видя "сценарий" на Христо Иванов и НСО, Пеевски щели да го ликвидат стрелците по Алексей Петров

Хората, които стреляли с гранатомет по Алексей Петров*, били наели апартамент "с пряк изглед", намерена била и схемата, по която искали да ликвидират и Делян Пеевски. Затова той има охрана от НСО. А с ...
clubz.bg(преди 5 години)

Борисов: Не ми се иска от глупост държавата да се срути

Понеже ми е много мила държавата, толкова много неща се правят, че не ми се иска от глупост да се разруши и дълги години след това да има много, много проблеми, а България го е правила това много пъти ...
dir.bg(преди 5 години)

Васил Божков призова на протести пак

С два свои поста от тази сутрин Васил Божков се изяви като инфлуенсър. С първия призова на протести: Той написа явно и по повод на пресконференцията на премиера Борисов, обявена за 8:45 ч. Не става яс ...
clubz.bg(преди 5 години)

Премиерът Борисов за акцията в Росенец: Артисти

Министър-председателят Бойко Борисов дава извънреден брифинг в този час в Министерския съвет. Президентът еднолично ръководи Националната служба за охрана (НСО), защо Христо Иванов ще ме държи мен от ...

Гешев: Не ме интересува, продължавам - не ме интересува!

В сутрешно интервю за Нова тв главният прокурор Иван Гешев каза познатите си точки след снощния протест: че го атакуват анархо-либерални кръгове, че прокуратурата прилага единни стандарти и не се меси ...
clubz.bg(преди 5 години)

Общински съветник в Бургас за "Росенец": Преминаването на общински път в частни ръце е незаконосъобразно

Решението за преминаването на пътя до морската ивица в парк "Росенец" в частни ръце е незаконосъобразно. Това каза в ефира на "Тази сутрин" по bTV общинският съветник от Бургас Константин Бачийски. То ...
dir.bg(преди 5 години)

330 са новите случаи на коронавирус

Рекордните 330 нови случая на COVID-19 са регистрирани за денонощието, става ясно от статистиката, публикувана на единния портал coronavirus.bg. Направените тестове са 3686 или общо 167 790, откакто с ...
clubz.bg(преди 5 години)

Германия: Русия и Китай целят дестабилизация на свободното общество

Федералната служба по защита на конституцията на Германия, която изпълнява и функциите на контраразузнаване, констатира нарастваща заплаха от външна намеса в германското общество от страна на чужди дъ ...
news.bg(преди 5 години)

Новият председател на Еврогрупата е ирландският финансов министър Паскал Донахю

Ирландският министър на финансите Паскал Донахю беше избран за председател на Еврогрупата. Това се казва в съобщение, публикувано на сайта на Европейския съвет. "Еврогрупата днес избра Паскал Донахю - ...
news.bg(преди 5 години)

Депутатите обсъждат правилата за избор на кандидати за председател на КЕВР

Очаква се днес Народното събрание да открие нова процедура за предлагане на кандидати и избор на председател на Комисията за енергийно и водно регулиране. В началото на седмицата Пламен Младеновски - ...
bnr.bg(преди 5 години)

До днес финансовият министър трябва да даде данни за приходите от хазарта

Днес изтича срокът, в който министърът на финансите Владислав Горанов трябва да предостави на народните представители детайлна информация за постъпленията от хазартна дейност за последните пет години. ...
bnr.bg(преди 5 години)

Многохилядна акция в Атина срещу закон, ограничаващ протестите

Хиляди гърци днес излязоха, за да протестират срещу нов закон, налагащ по-строги правила за улични протести. Той беше критикуван от опозицията като недемократичен, предаде БГНЕС. Пред парламента в Ати ...
news.bg(преди 5 години)

Протестът: "Гешев - позор! Оставка и затвор!" (ВИДЕО)

"Оставка", "Крадци", "Борисов - позор!", "Гешев - позор, оставка и затвор!", "Всеки ден ще е така до победата", Мафия" - това бяха най-често скандираните призиви на "шарения" протест, който близо 5 ча ...
clubz.bg(преди 5 години)

Захариева в Прага: Важно е да не допускаме отново затварянето на граници вътре в ЕС

"В Европейския съюз трябва да имаме общи и координирани правила за ограничаване на коронавируса, но да не допускаме отново затваряне на граници вътре в ЕС. Веднъж го преживяхме и това доведе до блокир ...
bnr.bg(преди 5 години)

Тръмп поведе САЩ към пропаст, но американците се пробуждат

Тръмп и неговите съветници бяха готови с брутална циничност да пожертват възрастните и болните. Но не успяха нито да спасят икономиката, нито да обезпечат втори мандат. Американците се пробуждат, конс ...
news.bg(преди 5 години)

Протестът блокира Орлов мост: "Гешев - позор! Оставка и затвор!" (ВИДЕО)

"Оставка", "Крадци", "Борисов - позор!", "Гешев - позор, оставка и затвор!", "Всеки ден ще е така до победата", Мафия" - това бяха най-често скандираните призиви на "шарения" протест в четвъртък вечер ...
clubz.bg(преди 5 години)

Каракачанов предлага полк. Велко Атанасов за началник на "Военна информация"

Военният министър Красимир Каракачанов ще предложи полковник Велко Атанасов за началник на служба "Военна информация". Велко Атанасов в момента е изпълняваш длъжността началник на службата, след като ...
bnr.bg(преди 5 години)

Протестът блокира Орлов мост: "Оставка и затвор! Гешев позор!" (ВИДЕО)

"Оставка", "Крадци", "Гешев - позор, оставка и затвор! "Всеки ден ще е така до победата", Мафия" - това бяха най-често скандираните призиви на протеста в четвъртък вечер в центъра на София. Засилена п ...
clubz.bg(преди 5 години)

Протестът блокира Орлов мост: "Оставка и затвор! Гешев позор!" (НА ЖИВО)

Протестът, който продължава вече три часа, блокира Орлов мост. "Оставка", "Крадци", "Гешев - позор, оставка и затвор! "Всеки ден ще е така до победата", Мафия" - това са най-често скандираните призиви ...
clubz.bg(преди 5 години)