Софийският площад и Брюксел казват едно и също: върховенство на закона и спиране на кражбите на обществени средства. Само българското правителство не участва в този дебат, а в Брюксел Борисов доказа, ...
Мафията се храни от страха и се пази с бухалка, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на извънредно заседание в парламента по повод внесения вот на недоверие от БСП. Вотът на беше внесен на 17 юли 202 ...
Тримата министри, чийто оставки поиска и замрази премиерът Бойко Борисов, са в отпуск. Това обяви председателят на парламента, след като от БСП настояха за отлагане на заседанието на НС за обсъждан ...
В парламента ще се проведат дебатите по петия вот на недоверие към кабинета на Бойко Борисов в отсъствието на премиера, който е в Брюксел. Вотът е внесен от социалистите и се очаква да бъде подкрепен ...
Минути преди старта на дебатите по петия вот на недоверие срещу кабинета "Борисов 3" движението пред Народното събрание бе блокирано. Първоначално полицията бе ограничила недоволните граждани, които з ...
Тримата министри, чийто оставки поиска и замрази премиерът Бойко Борисов, са в отпуск. Това обяви председателят на парламента, след като от БСП настояха за отлагане на заседанието на НС за обсъждан ...
Гняв и ескалирали емоции след безрезултатни преговори на лидерите на страните членки на ЕС за плановете за приемане на бюджет и пакет за възстановяване в размер на 1,82 трилиона евро, които навлязоха ...
Софийският площад и Брюксел казват едно и също: върховенство на закона и спиране на кражбите на обществени средства. Само българското правителство не участва в този дебат, а в Брюксел Борисов доказа, ...
С викове Оставка, освиркване, биене на тъпани започна протестът пред Народното събрание тази сутрин. 30-ина минути след обявеното му от Отровното трио начало - 7:00, пред сградата на пл. Народно събра ...
Парламентът обсъжда на извънредно заседание петия вот на недоверие към кабинета "Борисов 3". Искането беше внесено от 77 народни представители от ПГ на "БСП за България" заради "провала в политиката з ...
В парламента ще се проведат дебатите по петия вот на недоверие към кабинета на Бойко Борисов в отсъствието на премиера, който е в Брюксел. Вотът е внесен от социалистите и се очаква да бъде подкрепен ...
"Понеже баща ти не те обича, не обича и мен..." Така започва брутален клип, обиколил социалните мрежи, на който млада майка пребива малкото си 3-годишно момиченце. Случката се разиграва в Перник, а по ...
Минути преди старта на дебатите по петия вот на недоверие срещу кабинета "Борисов 3" движението пред Народното събрание бе блокирано. Първоначално полицията бе ограничила недоволните, които за днес об ...
Винаги съм готов с оставка. Това заяви правосъдния министър на влизане в сградата на Народното събрание. Той уточни, че спазва забраната на премиера д... ...
"Дневник" следи в реално време политическите събития след сблъсъка на институциите и началото на гражданските протести в страната. Ключови моменти 08:47 Движението на автомобили по бул. "Руски" беше с ...
Засилено полицейско присъствие има тази сутрин пред парламента заради готвения протест. Гражданско неподчинение, национална стачка и блокада на Народното събрание - това подготвят организаторите на не ...
"Понеже баща ти не те обича, не обича и мен..." Така започва брутален клип, обиколил социалните мрежи, на който млада майка пребива малкото си 3-годишно момиченце. Случката се разиграва в Перник, а по ...
"Дневник" следи в реално време политическите събития след сблъсъка на институциите и началото на гражданските протести в страната. Ключови моменти 08:25 Акция за спиране на движението Протестиращите н ...
"Омерзен съм. Не Ви прави чест да слизате толкова ниско и да правите такива изявления. Комунистът - аз - съм Ви попречил да учите в чужбина..." Горните думи са на д-р Димитров от Сандански - пенсионир ...
Първият коментар на премиера Бойко Борисов по адрес на бития от полицаи на антиправителствения протест Евгени Марчев предизвика бурна реакция на социалните мрежи. Думите му се превърнаха в най-коменти ...
Дванадесетият ден на протест с искане на оставката на кабинета "Борисов 3" и на главния прокурор Иван Гешев днес ще е в нов формат - "окупация" на Народното събране. Причината - днес депутатите ще деб ...
Народното събрание се събира извънредно днес, за да обсъди вота на недоверие към правителството, внесен от БСП. Проектът на решение за гласуване на недоверие на Министерски съвет беше внесен преди дни ...
95 са новите случаи на болни от коронавирус в страната през изминалото денонощие. Това показват данните на Единния информационен портал на Министерството на здравеопазването. Случаите са чувствително ...
Скъпи приятелчета, още Хамурапи е казал: - луд умора нема. И аз така. Вместо да взема някоя засукана госпожица и да отида на море, аз седя пред супер-компютъра, дето сам си го построих, и пиша статийк ...
Очаква се протестът да блокира парламента днес. В 12-ия ден от началото му е насрочено извънредно заседание на Народното събрание за вота на недоверие към правителството на Бойко Борисов, внесен от К ...
Без провокатори и под лек дъжд приключи 11-ят протест в София с искане на оставката на правителството и на главния прокурор Иван Гешев. Протести имаше още в няколко града в страната, както и в много е ...
Дядото на битият на 10 юли от полицията студент Евгени Марчев, д-р Димитров призова премиера Бойко Борисов да си подаде оставката, ако има поне малко морал. "Малко морал, много малко морал се иска. На ...
Министърът на околната среда и водите Емил Димитров каза по Нова, че може да сравни ситуацията в страната с футболен мач. "Отборите играят пред публиката и тя много добре вижда какво и как се случва н ...
И тази вечер за 11-ти път граждани се събраха на жълтите павета, за да протестират. Основните искания на протеста са оствка на правителството и на главния прокурор. Очаква се утре протестът да почне о ...