СОС гласува заплатите в градския транспорт да се вдигнат с 300 лв., стачка няма да има

СОС гласува заплатите в градския транспорт да се вдигнат с 300 лв., стачка няма да има ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
offnews.bg(преди 18 дни)

Напрежение в НС: Явор Божанков отказа да слезе от трибуната, докато Цончо Ганев не му се извини (видео)

Напрежение в НС: Явор Божанков отказа да слезе от трибуната, докато Цончо Ганев не му се извини (видео) ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...
offnews.bg(преди 18 дни)

Поправяй, вместо да изхвърлиш: как български телеком подкрепя усилията на ЕС за удължаване живота на устройствата

Поправяй, вместо да изхвърлиш: как български телеком подкрепя усилията на ЕС за удължаване живота на устройствата ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
offnews.bg(преди 18 дни)

Huawei представя ново поколение Wi-Fi рутери с по-висока скорост, стабилност и сигурност за дома и офиса

Huawei представя ново поколение Wi-Fi рутери с по-висока скорост, стабилност и сигурност за дома и офиса ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
offnews.bg(преди 18 дни)

Хиляди слънчеви очила менте се продават по морето, китайци са замесени в схемата

Хиляди слънчеви очила менте се продават по морето, китайци са замесени в схемата ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
offnews.bg(преди 18 дни)

АКФ: Ново начало за антикорупционните институции. Но новото начало е на Пеевски (видео)

АКФ: Ново начало за антикорупционните институции. Но новото начало е на Пеевски (видео) ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
offnews.bg(преди 18 дни)

Борисов: Много ми липсва Кирил Петков! Помня как се ''сгодявахме'' преди сглобката в манастира

Борисов: Много ми липсва Кирил Петков! Помня как се ''сгодявахме'' преди сглобката в манастира ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...
offnews.bg(преди 18 дни)

''Много ми липсва Кирил Петков! Помня как се сгодявахме преди сглобката в манастира''

Борисов: Много ми липсва Кирил Петков! Помня как се ''сгодявахме'' преди сглобката в манастира ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...
offnews.bg(преди 18 дни)

Webit 2025 - София на световната сцена на иновациите и технологиите в ерата на AI и Web3

Webit 2025 - София на световната сцена на иновациите и технологиите в ерата на AI и Web3 ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
offnews.bg(преди 18 дни)

Борисов: Много ми липсва Кирил Петков! Бих преговарял с ПП-ДБ за общ кандидат за президент

Борисов: Много ми липсва Кирил Петков! Бих преговарял с ПП-ДБ за общ кандидат за президент ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...
offnews.bg(преди 18 дни)

ДБ няма да цепи коалицията за ''кефа'' на Борисов и на Пеевски. Оценява оставката на Петков като разумна

ДБ няма да цепи коалицията за ''кефа'' на Борисов и на Пеевски. Оценява оставката на Петков като разумна ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...
offnews.bg(преди 18 дни)

Македония пробутва тезата, че се държим с нея така, както Русия с Украйна

Македония пробутва тезата, че се държим с нея така, както Русия с Украйна ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
offnews.bg(преди 19 дни)

Авария при изкопа на метрото затваря част от локалното на Цариградско за 3 дни

Авария при изкопа на метрото затваря част от локалното на Цариградско за 3 дни ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
offnews.bg(преди 19 дни)

България обеща до 2035 г. разходите ни за отбрана да достигнат 5% от БВП

България обеща до 2035 г. разходите ни за отбрана да достигнат 5% от БВП ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
offnews.bg(преди 19 дни)

След записа Кирил Петков подава оставка като съпредседател на ПП и депутат (обновена)

След записа Кирил Петков подава оставка като съпредседател на ПП и депутат (обновена) ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Кристина Минчева ...
offnews.bg(преди 19 дни)

Употребата на наркотици у нас: Вейповете и райският газ изместват канабиса

Употребата на наркотици у нас: Вейповете и райският газ изместват канабиса ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
offnews.bg(преди 19 дни)

НАТО изпълни искането на Тръмп - вдига вноските за отбрана на 5% от БВП

НАТО изпълни искането на Тръмп - вдига вноските за отбрана на 5% от БВП ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
offnews.bg(преди 19 дни)

Общините ще търсят подходящи сгради за нови домове за възрастни хора

Общините ще търсят подходящи сгради за нови домове за възрастни хора ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
offnews.bg(преди 19 дни)

След записа Кирил Петков подава оставка като съпредседател на ПП (обновява се)

След записа Кирил Петков подава оставка като съпредседател на ПП (обновява се) ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
offnews.bg(преди 19 дни)

Кирил Петков подава оставка като съпредседател на ПП (обновява се)

След записа Кирил Петков подава оставка като съпредседател на ПП (обновява се) ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
offnews.bg(преди 19 дни)

Срещата на НАТО: Тръмп нарече украинския президент 'добро момче', а Путин - любезен

Срещата на НАТО: Тръмп нарече украинския президент 'добро момче', а Путин - любезен ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
offnews.bg(преди 19 дни)

Нападателят на Георги от Видин отива в дом за временно настаняване (допълнена)

Нападателят на Георги от Видин отива в дом за временно настаняване (допълнена) ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
offnews.bg(преди 19 дни)

Емил Бранчевски: Кирил Петков ме заплаши с ''духовно унищожение'' преди Великден

Емил Бранчевски: Кирил Петков ме заплаши с ''духовно унищожение'' преди Великден ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
offnews.bg(преди 19 дни)

Студенти във Велико Търново протестират срещу драстичното увеличение на семестриалните такси

Студенти във Велико Търново протестират срещу драстичното увеличение на семестриалните такси ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
offnews.bg(преди 19 дни)

БСП поздрави районните кметове на ''Младост'' и ''Люлин'', че са се ''преборили със страха''

БСП поздрави районните кметове на ''Младост'' и ''Люлин'', че са се ''преборили със страха'' ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...
offnews.bg(преди 19 дни)

В 25 града е установен ръст на цените, КЗП налага глоби до 50 000 лв.

В 25 града е установен ръст на цените, КЗП налага глоби до 50 000 лв. ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
offnews.bg(преди 19 дни)

Приложението ''Антиспекула'' - новото средство на Манолова за гражданска регулация

Приложението ''Антиспекула'' - новото средство на Манолова за гражданска регулация ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
offnews.bg(преди 19 дни)

Fibank премахна таксата за вноска в лева по депозити и спестовни сметки на гражданите

Fibank премахна таксата за вноска в лева по депозити и спестовни сметки на гражданите ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
offnews.bg(преди 19 дни)

Протест за помилването на Иванчева ще трупа Грамада на мъката пред президенството

Протест за помилването на Иванчева ще трупа Грамада на мъката пред президенството ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
offnews.bg(преди 19 дни)

''Как Виктор ще тръгне срещу мен?''. Според Борисов Орбан станал ''мотор'' на Македония заради ПП

''Как Виктор ще тръгне срещу мен?''. Според Борисов Орбан станал ''мотор'' на Македония заради ПП ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...
offnews.bg(преди 19 дни)