В края на всяка година си поставяме нови цели, които да следваме през следващата, като това да се грижим по-добре за своето тяло е една от тях. За 2022 година ще си запишем да спортуваме повече, незав ...
В петък ще бъде важно да внимаваме в работата и да не бързаме в нищо. Повече за вашата зодия вижте в астрологичната ни прогноза, изготвена от Петя Георгиева. Цветове за късмет през 2022 Овен Не използ ...
Снежинки, снежни човечета, елени... Звучи като приказка, която всяка зима разкриваме чрез своя маникюр. Зимните акценти, към които добавяме бяло, синьо, червено, много брокат и камъни. Класическият ма ...
Сядам си вчера в една кръчма. По едно време идва един азиатец и сяда до мен. Почва да пие бира, а аз го питам: - Абе, знаеш ли карате, кунгфу и разни такива? Оня ме гледа ядно и вика: - Е, са оти ме п ...
Преди 20 години шефът на спортния отдел на "24 часа" Едуард Папазян изненадващо откри новото си хоби - да колекционира сувенирни лъжички от цял свят. Първоначално само от местата, на които той ходи - ...
Преди 20 години шефът на спортния отдел на "24 часа" Едуард Папазян изненадващо откри новото си хоби - да колекционира сувенирни лъжички от цял свят. Първоначално само от местата, на които той ходи - ...
Intelligent Music Project, в която пее и вокалистът на "Рейнбоу", забива рок на голямата сцена в Торино Не ми е странно да представям България. Роден съм в един континент, израснал съм в друг, а от 3 ...
16-годишната Никол Паласчева, известна с псевдонима си Ника Парис, вече има своя собствена песен. Парчето е на английски език и се казва No Limit. Тя ще го представи на сцената на италианския "Х Факто ...
Известният поет, който от години живее изолирано в с. Лещен, ще направи рецитал в Софийската градска художествена галерия редом с творбите на Милко Божков - живопис, акварели и рисунки (един от експон ...
Ти си звезда в мрачен час, обич си ти. Ти ще останеш завинаги в моите мисли, в моята душа. Това пее президентът Румен Радев в нощта на балотажа, акомпанирайки си сам на китарата. Сензационният клип, н ...
Книгата на Джон Гришам "Списъкът на съдията (ИК "Обсидиан") е уникално завръщане на известния майстор на съдебните трилъри към теми, които го направиха така четен и полулярен по цял свят! "Париж си е ...
Събитието е на 1 декември от 18,30 ч. Колекционери и посетители ще могат да се насладят на експозицията до 22 декември 2021 г. на Пабло Пикасо от серията Carnet de la Californie (портфолио, включващо ...
Иван Звездев представя "Вкусът на България" в юбилейно издание със 100 рецепти - книга за 20 години след началото на "Бон апети" (ИК "Сиела"). В луксозното издание с твърди корици популярният българск ...
КК "Хермес" издава "Мислеща тръстика" на Неда Антонова. Животът на всеки от нас се побира в десетина изречения. Има дни, дори години, минали, без да ни оставят спомен. Като че друг ги е живял вместо н ...
Сериалът "Игра на калмари" ("Squid Game") се превърна в световен хит само за един месец, което, изглежда, постави началото на " ерата на корейското кино ". Доскоро беше почти немислимо сериал скоро да ...
Бившият премиер Бойко Борисов вкара един от головете за победата на ветераните на "Витоша" (Бистрица) с 4:0 над "Сливнишки герой". Това бе финал на Югозападна България и така тимът се класира за спора ...
Коледа е най-хубавото време от годината! Тогава отваряме сърцата си за добрите дела, за красотата, за милите жестове и се преизпълваме с любов. Освен с топли мигове с любимите хора месец декември се с ...
Импровизацията ме съпътстваше през цялото време, като намирах за особено привлекателно първо да посетя дадено ново място без предварително да знам подробности за него, а едва след това да сравня собст ...
Фотографът Габриел Генчев покорява Хималаите със знамето на Созопол. Пътуването го отвежда до личния шерп на Христо Проданов, който говори за първи път за подвига на българския алпинист, останал завин ...
Загрейте олиото в дълбок тиган на средна температура. В него запържете лука и гъбите, докато омекнат или 5 минути. Добавете ориза. Разбъркайте. Гответе 2 минути. Започнете да наливате разтворения буль ...
Хората, които имат високи нива на холестерол трябва да добавят риба, домашни птици и бобови растения към менюто си. Това съветва диетоложката Татяна Букина, която разкрива как да се храним при наличие ...
Черният пипер е най-използваната подправка в цял свят. Тя присъства във всяка кухня. Черният пипер е изключително подходящ за огромен набор от ястия. Неговите вкус и аромат правят гозбите наистина заб ...
Рок група The Eagles се готви за турне през следващата година, като на всеки от концертите е предвидено изпълнение на легендарното парче, отличено с "Грами" "Hotel California" , съобщи ЮПИ. Дон Хенли, ...
Винаги има нещо за чистене вкъщи. Стандартните места, на които се събира мръсотия, са ясни. На тях вероятно наблягате при всяко чистене на дома. Няма как да подминете антрето, тоалетната, банята, мръс ...
Сензационен клип се появи в YouTube. На него президентът Румен Радев свири на китара и изпълнява песен на Диана Експрес "Признание" след победата на изборите. От видеото, разпространено от dir.bg, ста ...
За втора поредна година инициативата "Подай ръка" събира популярни личности в подкрепа на благотворителна кауза. На 11 декември 2021г. MegaXtreme Bowling (част от портфолиото на ФАНТАСТИКО ГРУП) ще от ...
Уникално копие на евангелие, датиращо от дванадесети век, е възстановено в Грузия, предаде БТА, позовавайки се на ТАСС. Този древен документ на грузинската писменост е собственост на високопланинското ...
Принцеса Даяна първа кривна от правия път в брака с принц Чарлз, още преди неговата афера с Камила, твърди бивш помощник от кралския двор. Връзката на последните двама е една от най-одумваните теми от ...
Как да живеем и да се храним така, че да съхраним своето здраве? Тази неделя, 28 ноември, специален гост по темата в студиото на различното здравно предаване "Линия "Здраве" в ефира на Bulgaria ON AIR ...
Рок група "Ийгълс" се готви за турне през следващата година, като на всеки от концертите е предвидено изпълнение на легендарното парче, отличено с "Грами" "Hotel California", съобщи ЮПИ. Дон Хенли, Дж ...