Анти стареещи храни, които ще хапваме повече през 2022

В края на всяка година си поставяме нови цели, които да следваме през следващата, като това да се грижим по-добре за своето тяло е една от тях. За 2022 година ще си запишем да спортуваме повече, незав ...
az-jenata.bg(преди 4 години)

Дневен хороскоп за 26 ноември

В петък ще бъде важно да внимаваме в работата и да не бързаме в нищо. Повече за вашата зодия вижте в астрологичната ни прогноза, изготвена от Петя Георгиева. Цветове за късмет през 2022 Овен Не използ ...

Маникюри със зимни акценти

Снежинки, снежни човечета, елени... Звучи като приказка, която всяка зима разкриваме чрез своя маникюр. Зимните акценти, към които добавяме бяло, синьо, червено, много брокат и камъни. Класическият ма ...

Любим виц на Венци Мартинов

Сядам си вчера в една кръчма. По едно време идва един азиатец и сяда до мен. Почва да пие бира, а аз го питам: - Абе, знаеш ли карате, кунгфу и разни такива? Оня ме гледа ядно и вика: - Е, са оти ме п ...
24chasa.bg(преди 4 години)

Лъжичките на Еди Папазян - неизвестни

Преди 20 години шефът на спортния отдел на "24 часа" Едуард Папазян изненадващо откри новото си хоби - да колекционира сувенирни лъжички от цял свят. Първоначално само от местата, на които той ходи - ...

Лъжичките на Еди Папазян - други

Преди 20 години шефът на спортния отдел на "24 часа" Едуард Папазян изненадващо откри новото си хоби - да колекционира сувенирни лъжички от цял свят. Първоначално само от местата, на които той ходи - ...

Рони Ромеро: Наполовина българин съм и няма да е странно да съм на Евровизия (Обзор)

Intelligent Music Project, в която пее и вокалистът на "Рейнбоу", забива рок на голямата сцена в Торино Не ми е странно да представям България. Роден съм в един континент, израснал съм в друг, а от 3 ...

Българката Ника Парис пуска собствена песен, която ще представи в италианския "Х Фактор"

16-годишната Никол Паласчева, известна с псевдонима си Ника Парис, вече има своя собствена песен. Парчето е на английски език и се казва No Limit. Тя ще го представи на сцената на италианския "Х Факто ...

Борис Христов възпя камъка в рими

Известният поет, който от години живее изолирано в с. Лещен, ще направи рецитал в Софийската градска художествена галерия редом с творбите на Милко Божков - живопис, акварели и рисунки (един от експон ...

Румен Радев пак хвана китара, свири и пее парче на "Диана Експрес" за победата (Обзор)

Ти си звезда в мрачен час, обич си ти. Ти ще останеш завинаги в моите мисли, в моята душа. Това пее президентът Румен Радев в нощта на балотажа, акомпанирайки си сам на китарата. Сензационният клип, н ...

Джон Гришам по следите на сериен убиец

Книгата на Джон Гришам "Списъкът на съдията (ИК "Обсидиан") е уникално завръщане на известния майстор на съдебните трилъри към теми, които го направиха така четен и полулярен по цял свят! "Париж си е ...

Пикасо, Шагал и Дали във VivacomArt Hall

Събитието е на 1 декември от 18,30 ч. Колекционери и посетители ще могат да се насладят на експозицията до 22 декември 2021 г. на Пабло Пикасо от серията Carnet de la Californie (портфолио, включващо ...

Боб по манастирски, кавърма и козунак в 100 рецепти на Иван Звездев

Иван Звездев представя "Вкусът на България" в юбилейно издание със 100 рецепти - книга за 20 години след началото на "Бон апети" (ИК "Сиела"). В луксозното издание с твърди корици популярният българск ...

Новите заглавия на ИК "Хермес"

КК "Хермес" издава "Мислеща тръстика" на Неда Антонова. Животът на всеки от нас се побира в десетина изречения. Има дни, дори години, минали, без да ни оставят спомен. Като че друг ги е живял вместо н ...

Вижте новия корейски сериал, който изрита от трона "Игра на калмари" (ВИДЕО)

Сериалът "Игра на калмари" ("Squid Game") се превърна в световен хит само за един месец, което, изглежда, постави началото на " ерата на корейското кино ". Доскоро беше почти немислимо сериал скоро да ...
dariknews.bg(преди 4 години)

Бойко Борисов с гол във финала на Югозапада

Бившият премиер Бойко Борисов вкара един от головете за победата на ветераните на "Витоша" (Бистрица) с 4:0 над "Сливнишки герой". Това бе финал на Югозападна България и така тимът се класира за спора ...

Коледа идва! Откъде да купим играчки за децата си

Коледа е най-хубавото време от годината! Тогава отваряме сърцата си за добрите дела, за красотата, за милите жестове и се преизпълваме с любов. Освен с топли мигове с любимите хора месец декември се с ...

Моята история с Китай - Началото на едно пътуване

Импровизацията ме съпътстваше през цялото време, като намирах за особено привлекателно първо да посетя дадено ново място без предварително да знам подробности за него, а едва след това да сравня собст ...

За пръв път: Личният шерп на Христо Проданов говори пред български фотограф

Фотографът Габриел Генчев покорява Хималаите със знамето на Созопол. Пътуването го отвежда до личния шерп на Христо Проданов, който говори за първи път за подвига на българския алпинист, останал завин ...

Ризото с пушена скумрия и гъби

Загрейте олиото в дълбок тиган на средна температура. В него запържете лука и гъбите, докато омекнат или 5 минути. Добавете ориза. Разбъркайте. Гответе 2 минути. Започнете да наливате разтворения буль ...

Храните, които са подходящи при висок холестерол

Хората, които имат високи нива на холестерол трябва да добавят риба, домашни птици и бобови растения към менюто си. Това съветва диетоложката Татяна Букина, която разкрива как да се храним при наличие ...

10 ползи от етеричното масло от черен пипер

Черният пипер е най-използваната подправка в цял свят. Тя присъства във всяка кухня. Черният пипер е изключително подходящ за огромен набор от ястия. Неговите вкус и аромат правят гозбите наистина заб ...

Легендарната рок банда The Eagles се готви за турне

Рок група The Eagles се готви за турне през следващата година, като на всеки от концертите е предвидено изпълнение на легендарното парче, отличено с "Грами" "Hotel California" , съобщи ЮПИ. Дон Хенли, ...

7 неща, които винаги забравяте да почистите в дома си

Винаги има нещо за чистене вкъщи. Стандартните места, на които се събира мръсотия, са ясни. На тях вероятно наблягате при всяко чистене на дома. Няма как да подминете антрето, тоалетната, банята, мръс ...

Румен Радев свири на китара и пее след победата на изборите (Видео)

Сензационен клип се появи в YouTube. На него президентът Румен Радев свири на китара и изпълнява песен на Диана Експрес "Признание" след победата на изборите. От видеото, разпространено от dir.bg, ста ...

"Подай ръка" в подкрепа на "Българската коледа"

За втора поредна година инициативата "Подай ръка" събира популярни личности в подкрепа на благотворителна кауза. На 11 декември 2021г. MegaXtreme Bowling (част от портфолиото на ФАНТАСТИКО ГРУП) ще от ...

Уникално копие на евангелие от 12 век е възстановено в Грузия

Уникално копие на евангелие, датиращо от дванадесети век, е възстановено в Грузия, предаде БТА, позовавайки се на ТАСС. Този древен документ на грузинската писменост е собственост на високопланинското ...

Бивш кралски помощник: Принцеса Даяна първа изневери на принц Чарлз

Принцеса Даяна първа кривна от правия път в брака с принц Чарлз, още преди неговата афера с Камила, твърди бивш помощник от кралския двор. Връзката на последните двама е една от най-одумваните теми от ...

Ролята на здравословното хранене за човешкото здраве - на фокус в Линия Здраве

Как да живеем и да се храним така, че да съхраним своето здраве? Тази неделя, 28 ноември, специален гост по темата в студиото на различното здравно предаване "Линия "Здраве" в ефира на Bulgaria ON AIR ...

Рок група"Ийгълс" поема на турне "Хотел Калифорния" през 2022 г.

Рок група "Ийгълс" се готви за турне през следващата година, като на всеки от концертите е предвидено изпълнение на легендарното парче, отличено с "Грами" "Hotel California", съобщи ЮПИ. Дон Хенли, Дж ...