Източникът на средствата от печелившата оферта на първия NFT аукцион на Мелания Тръмп изглежда е самата бивша първа дама. Серия от блокчейн трансакции показва, че криптовалутата, използвана за покупка ...
32-годишен мъж от Варна, познайник на полицията, ще прекара 24 часа в ареста, след кражба на автомобил. Мъжът откраднал кола, чийто компютър бил повреден и не можел да се движи на собствен ход. Затова ...
Семейството на актьора и комик Боб Сагет, който почина през януари, се опитва да блокира оповестяването на подробности от разследването на смъртта му. Роднините искат доказателствата да останат повери ...
Компанията за хранителни продукти Kraft Heinz отбеляза продажби и печалба за четвъртото тримесечие над очакванията на Wall Street в сряда, подкрепена от по-високите цени на продуктите и устойчивото тъ ...
От утре, 17 февруари, (четвъртък), БНТ се разделя с дългогодишния журналист и водещ на централна емисия новини "По света и у нас" - Спас Кьосев. "На 38 години съм. Половината ми живот мина в Българска ...
Сейед Афшин Мобашер, наричан oще "Херкулес от Иран", показа силата си в Техеран, като издърпа 43-тонен самолет MD (McDonnell Douglas) на 14,72 метра за 36 секунди, разказват от Ruptly. За целта той из ...
Бритни Спиърс се похвали с нов домашен любимец в своя инстаграм профил. Кучето Сойер е бяла австралийска овчарка със сини очи, за която Бритни твърди, че "разтапя" сърцето ѝ. Певицата взела кучето от ...
Ако някой ви попита как се грижите за себе си, какво направихте вчера или днес, което да се изразява като грижа, как бихте отговорили?Грижата за нас самите има толкова много разновидности. От това да ...
Дали онлайн казината с дилъри на живо забраняват преброяването на картите? Това е един от малкото начини за реализиране на гарантирани печалби чрез хазарт. Тази процедура е напълно законна, а самото б ...
Трудните моменти винаги ни карат да се чувстваме разочаровани, притеснени, отчаяни, изгубени, като на път без посока. В душата ни има тежест и не знаем как да продължим напред. Ако не съумеем да излез ...
"Нито аз, нито сестра ми Борислава и родителите ми познават Бойко Борисов. Историята с къщата в Барселона не ме интересува изобщо. Борислава, както и аз, не се притесняваме изобщо от този случай и той ...
В края на изминалото лято българският футболен гранд "Левски" официално обяви партньорството си с букмейкърската компания Палмс Бет. За "сините" това бе изключително важна сделка, тъй като клубът се н ...
Сопраното Мила Михова се присъединява към поредния силен сезон на Националния оркестър. По покана на маестро Найден Тодоров на 24 март тя ще излезе на сцената на зала "България" като солист в "Магнифи ...
Филмовият фестивал "Берлинале" отдаде почит на френската актриса Изабел Юпер, като ѝ връчи почетната награда "Златна мечка" за цялостни постижения, съобщи ДПА. Изабел Юпер участва в наградната церемо ...
Новият химн на любовта, както вече го наричат някои, се казва "Поне за миг" и е първата дуетна песен на Елена Сиракова и Момчил Косев - чувствена балада за моментите, в които въпреки трудностите избир ...
Много обичам Нова година. От една страна това е периодът от годината, в който най-силно усещаме уют и топлина, споделени с най-близките хора, а от друга страна винаги идването на нова година носи усещ ...
Отцедете краставичките от водата и ги подсушете. Смесете брашното с пипера в купа. Отделно смесете млякото с разбитото яйце. Поставете галетата в трета купа. Загрейте еърфрайъра на 200 градуса. Потопе ...
Диетата е начин да отслабнете, да постигнете мечтаната фигура, но и да подобрите здравословното си състояние. Да започнете диета може да е най-плашещото нещо на света, защото ще ви се наложи да се отк ...
Принц Андрю постигна споразумение с Вирджиния Джуфре по гражданското дело за сексуално насилие, заведено от нея срещу него, съобщи БНР. Вирджиния Джуфре съди херцога на Йорк за сексуално посегателсво ...
След темите за емоциите, за любовта и за секса, Хули Леонис представя своеобразния завършек на поредицата, отваряща пред нас необятното поле на очевидните скрити истини, които играят важна роля в живо ...
Най-високият мъж в света е предложил на най-високата жена в света да обикалят заедно и да рекламират Турция, съобщава БТА, позовавайки се на "Хюриет дейли нюз". 40-годишният Султан Кьосен държи рекорд ...
Heineken постави под съмнение средносрочната си цел за маржa на печалбата поради значителното въздействие на инфлацията, след като отчете по-високи от очакваното финансови резултати за 2021 г. благода ...
Aктрисите Ейми Шумър, Реджина Хол и Уанда Сайкс ще бъдат водещи на церемонията за връчването на наградите "Оскар" на американската Академия за кинематографично изкуство и наука в края на март, съобщих ...
Трудните моменти винаги ни карат да се чувстваме разочаровани, притеснени, отчаяни, изгубени, като на път без посока. В душата ни има тежест и не знаем как да продължим напред. Ако не съумеем да излез ...
На 16 февруари ни очаква пълнолуние в знака на Лъв. По това време, Венера и Марс също ще се съберат, като енергията им ще засили вибрациите на креативността, освобождението, привличането и страстта. К ...
Първото парче на Мартин Николов от "Гласът на България" се казва "За да спре да ме боли". То е създадено с дуета Зипо и Слаш - Христо Христов и Стоян Стоянов. Във видеото участват Кристина Пламенова ( ...
Нови и интересни двойки са решени да докажат обичта си в третия сезон на най-романтичното предаване, което започва на 17 февруари от 20:00 ч. по NOVA ...
Нови и интересни двойки са решени да докажат обичта си в третия сезон на най-романтичното предаване, което започва на 17 февруари от 20:00 ч. по NOVA ...