Ари Уегнър влиза в историята на наградите "Оскар"

Ари Уегнър може да влезе в историята на наградите "Оскар", съобщи Асошиейтед прес. Австралийката, която е на 37 години, има много добър шанс да стане първата жена, спечелила престижното киноотличие в ...
24chasa.bg(преди 3 години)

Портретът на Мерилин Монро от Анди Уорхол се продава на търг на "Кристис" за рекордните $200 млн.

Аукционна къща "Кристис" предлага на търг през май известния портрет на Мерилин Монро от Анди Уорхол при първоначална цена от $200 млн. Това ще превърне творбата в най-скъпото произведение на изкуство ...

Цената на акциите на Nike се насочва към най-големия си тримесечен спад от 2008 г.

В една индустрия, която е под натиска на ускоряващата се инфлация, Nike страда повече от много други играчи, а влиянието на войната в Украйна и проблемите с веригите на доставките насочват цената на а ...
investor.bg(преди 3 години)

Саня Борисова развълнува феновете си със снимки от ваната

Българската актриса Саня Борисова разгорещи страстите в инстаграма си след последната си публикация. На снимките актрисата релаксира във ваната. А към тях Борисова е написала: "Нека се погрижим за люб ...

Юлиан Костов ще подготвя артисти за кариера в чужбина

Юлиан Костов - талантливият актьор и продуцент на млади артисти зад граница, ще отговаря на въпроси за спецификата на кастингите по време на двучасов онлайн уъркшоп, част от Софийския театрален салон ...

Националният фонд "Култура" разпределя 30 млн. лв.

Тридесет милиона лева за подкрепа на културния сектор предстои да бъдат разпределени на конкурсен принцип от Национален фонд "Култура" като част от мерките за преодоляване на негативните ефекти от кри ...

Революционна система в строителството - Porotherm Profi

Трябва да бъдем в крак с новото време. Светът е динамичен. Променящ се. Изискващ своето. Времето става все по-оскъдно, а то е най-ценния ни ресурс. Трябва да го пестим и да го влагаме в най-важните не ...

Рапърът Лил Дърк оглави класацията на "Билборд" за албуми

Рапърът Лил Дърк със "7220" оглави класацията на "Билборд" за албуми, съобщи сайтът на изданието. По данни на Ем Ар Си за периода на отчитане са продадени 120 500 еквивалентни единици. "7220" излезе п ...

Шакира: Жерар е най-добрият централен защитник на света. Казах го.

Шакира изрази радостта си от победата на "Барселона" над "Реал Мадрид" с 4 на 0 в социалните мрежи. "Жерар не ми дава да говоря за тези неща публично. Но само той може да играе така героично въпреки в ...

Манчестър Сити стана клубът с най-високи приходи в света за първи път

Манчестър Сити стана клубът с най-високи приходи (644,9 млн. евро) в света за първи път в историята си, сочи проучването Deloitte Football Money League. Всяка година проучването класира футболните клу ...

"България Еър" със специални тарифи за младежи и студенти от 12 до 26 години

С наближаването на великденските празници, когато традиционно много младежи и студенти, учещи в чужбина, се прибират у нас, националният авиопревозвач "България Еър" е подготвил нови преференциални це ...
az-jenata.bg(преди 3 години)

Дъщерята на Песков: Не съм баща ми, не трябва да нося отговорност за инвазията

Дъщерята на Дмитрий Песков - Елизавета Пескова е само на 24, но вече можем да кажем, че е успешна. Тя е основател на комуникационна компания и директор в историческа фондация. "Аз напълно разбирам, че ...

Украинската балетна звезда Илона Кравченко в ролята на Одета - Одилия на сцената на Софийската опера и балет

На 24 март от 19:00 ч. на сцената на Софийската опера и балет зрителите ще могат да видят в ролята на Одета - Одилия от "Лебедово езеро" украинската примабалерина Илона Кравченко. В контекста на насто ...

"България Еър" със специални тарифи за всички младежи и студенти от 12 до 26 години

С наближаването на Великденските празници, когато традиционно много младежи и студенти, учещи в чужбина, се прибират у нас, националният авиопревозвач "България Еър" е подготвил нови преференциални це ...

Зеленски благодари на Аштън Къчър и Мила Куинс за помощта

Президентът на Украйна Володимир Зеленски благодари в туитър на актьорите Аштън Къчър и Мила Куинс, че са се отзовали на молбата на Украйна за помощ. "Аштън Къчър и Мила Куинс бяха първите, които откл ...

Зори след "Ергенът": Знам, че моят мъж ще ме намери и ще ме разпознае

"Виктор бе толкова галантен с нас, като принц от приказките. С костюм, елегантен, красив, с идеални маниери" - сподели 32-годишната бизнес дама от Велико Търново ...
btvnovinite.bg(преди 3 години)

Сергей Догадин, Павел Гомзяков и Пламена Мангова изнасят концерт в Русе

Цигуларят Сергей Догадин, Павел Гомзяков - виолончело, и пианистката Пламена Мангова ще изнесат концерт тази вечер в Доходното здание в Русе. Събитието е част от международния фестивал "Мартенски музи ...

Наградите на на 26-ия Международен филмов фестивал София филм фест

26-ият международен филмов фестивал София Филм Фест представя през пролетта на 2022 година 165 филма от 56 държави. 75 филма могат да бъдат гледани от всяка точка на България до 30 април на online.sif ...

Песен за Ванга в дебютния албум на младия народен певец Валентин Велчев

Младият певец Валентин Велчев, носител на наградата "Певец на годината 2021" за дебют, ще изнесе първия си голям концерт на 1 април в столичната зала Сити Марк Арт Център. Тогава той ще представи и де ...

Руснаците ще трябва да се лишат от любимите на Путин швейцарски часовници

Швейцария се присъедини към последните санкции на ЕС срещу Русия заради войната в Украйна, като забрани износа на луксозни стоки за страната. Мерките ще влязат в сила през следващите дни, съобщи швейц ...

12 художници представят обща изложба в Плевен

Дванадесет изтъкнати български художници ще представят обща изложба в галерия "Арт център - Плевен", съобщава БТА. Уникалната колекция съдържа близо 80 творби, от които над 20 са скулптури. Показани с ...

Пет стъпки към добро самочувствие

Несъзнателно приетите негативни убеждения за себе си могат да бъдат променени. Иска се работа, активна работа със себе си ...
vesti.bg(преди 3 години)

Дейвид Бекъм даде инстаграм профила си на украинска лекарка

Дейвид Бекъм даде профила си в социалната мрежа инстаграм на украинска лекарка от Харков, която ръководи регионален перинатален център там и работи и като детски анестезиолог. Той направи видеообръщен ...

Как да стимулирате растежа на миглите по естествен начин

Кой не мечтае за гъсти и пърхащи мигли. Всяка жена се радва, ако е горда притежателка на естествени мигли, които растат достатъчно бързо, гъсти са и не се налага да се добавят изкуствени уплътнители к ...
az-jenata.bg(преди 3 години)

Секвоята има два вида листа с напълно различни функции

Това са едни от най-добре проучените дървета на Земята Vesti.bg - последни новини от България и света, пари, развлечения, технологии ...
vesti.bg(преди 3 години)

Филми за принцеса Даяна, Златан Ибрахимович и на Скорсезе са акцентите днес

Михайло Коцев (ученик на Кшищоф Зануси и Бари Хенсън) е сред документалните премиери на 26-ия София Филм Фест. През личната си история, тръгвайки от живота и социалната среда в родния си град Бор в Съ ...

ABBA пусна нов музикален видеоклип

"Наближава момент, в който чувствам, че успешно съм се измъкнал от Потър, и съм доволен от това къде съм сега. Завръщането би било огромна промяна в живота ми" ...
vesti.bg(преди 3 години)

Мила Георгиева и Максим Ешкенази откриват "Европейски музикален фестивал"

Цигуларката Мила Георгиева и маестро Максим Ешкенази, заедно с оркестъра на "Класик ФМ", ще открият 22-ото издание на "Европейски музикален фестивал", съобщава БТА. Събитието ще бъде на 19 април в зал ...

Фотоизложба с пейзажи от България, Мексико, Бразилия, Индонезия, Танзания се открива в Деня на гората

Националният природонаучен музей при БАН, WWF България, Столичната община и фотографът Димитър Караниколов организират фотоизложбата "Природен калейдоскоп" в подкрепа на кампанията "Часът на Земята" 2 ...

Зимният сезон е рекорден за последните 5 години

Зимният туристически сезон се очертава да бъде най-добрият освен за последните две пандемични години, но и за период от 5 години назад, показват данни на Министерството на туризма и на хотелиерите, ци ...
offnews.bg(преди 3 години)