Лили Иванова рядко дава интервюта, почти не се появява на обществени места, не се знае почти нищо за нея извън сцената. Не и ако не си потребител на фейсбук и не си попадал на официалната ѝ страница. ...
Началото на май 1970 година. В Люксембургската градина на Париж преподавателят по биология от Сан Франциско Талъс Тейлър се разхожда с изгората си Анет Тисон, която следва архитектура. В един момент Т ...
Детоксикирането на организма е част от здравословната диета. Премахването на голяма част от токсините от тялото, подмладява, подобрява вида на кожата, повишава енергийните нива, но и е важна част от е ...
За пореден път "Форум бременност и детско здраве" на Puls.bg отговори на важни въпроси на бъдещите и настоящи родители. Първото от поредицата онлайн издания на Форума се проведе на 30 май на живо в са ...
Здравейте! Изпращам Ви снимки за проекта на "24 часа" - "Сърцето ми е тук". Две снимки на "Чудните мостове" в Родопите /Родопа планина/ и снимка на изглед от връх "Ястребец" в Рила планина. И пояснени ...
На 29 май , от 20:00 часа българско време, интернет платформата Operavision.eu излъчи операта "Борис Годунов" от Модест Мусоргски, постановка на режисьора Пламен Карталов от 2014 година, заснета на пл ...
По образование тя е политолог, по професия - гримьор, а по призвание - осиновител и спасител на котки . Тя помага на първото мъркащо животно, когато е едва шест годишна. Днес Силвия Стойчева отглежда ...
Британският принц Хари в продължение на няколко години e поддържал тайна страница във Фейсбук, използвайки псевдонима Спайк Уелс, пише в. "Мирър", цитиран от БТА. В акаунта му били намерени снимки на ...
"Здравейте, казвам се Елена Овчар, искам и аз да споделя, моите снимки от кътчетата на България, които ме зареждат. Места са много, но това е едно по-специално и вчера 30.05, по случай рожденният ми д ...
Първите дни на месец юни ще ни носят приятни емоции, нови идеи. Възможни са и някои трудности, забавяния, но ще успеем да се справим с тях. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороско ...
Голяма част от хората страдат от предиабет без да го знаят. Това сериозно здравословно състояние може да доведе до значително повишен риск от инсулт, инфаркт, диабет в следващите 5 до 10 години. Преди ...
Родена съм в България, но живея в Канада. Изпращам ви линк към видеото, което направих лятото на 2019, с което искам да участвам във вашата инициатива. Това ни написа Моника Димитрова и ни изпрати пре ...
Астронавтите на борда на частния космически кораб на компанията Спейс екс - Робърт Бенкен и Дъглас Хърли, спазиха традицията и кръстиха капсулата при успешния й първи пилотиран полет до Международната ...
Има милион причини човек да не посмее да направи крачка към промяна в живота си. Това се нарича страх от излизане от зоната на комфорт. Този феномен пречи на хиляди хора да разгърнат потенциала си, да ...
31 май е ден на русокосите жени, празнува се от 2006 г. 31 май е ден на блондинките, а датата се отбелязва от 2006 г., когато за първи път е връчена наградата "Диамантено токче". Тя се дава на успешни ...
Как ще изглежда животът ни с коронавируса и ще се промени ли моделът ни на общуване - тези и още теми ще бъдат във фокуса на специалното публицистично предаване "COVID реалност", което ще се излъчи дн ...
Гугъл (Google) пусна инструмент в помощ на хората, които трудно преценяват разстоянията на око, така че да могат да използват смартфона си и да спазват социална дистанция срещу коронавируса , предаде ...
Сто и шест годишна италианка пребори Ковид-19 , пише италианското издание "Провинча". Това е Лучия Ронда, която на 22 април навърши 106 години и тогава рожденият й ден беше отразен в редица италиански ...
Крис О'Донъл - симпатичният американски актьор, който навремето изигра колежанчето Чарли Симс в класиката с Ал Пачино "Усещане за жена", успя да избяга от сянката на големите звезди и сам да се превър ...
Марадона е най-великият футболист, който никога в кариерата си не е печелил Шампионската лига, според класация изготвена от Скай Спортс. Аржентинският... ...
Патладжаните се изпичат цели. Може да ги изпечете във фурната, слагайки ги върху алуминиево фолио, като предварително сте ги набоцкали с вилица. Печете в предварително загрята фурна на 190 градуса, ка ...
Загрейте фурната на 200 градуса. Разтопете маслото в голям тиган на ниска температура. В него разбъркайте брашното така, че да не останат бучки. Бавно налейте млякото, като разбърквате непрекъснато с ...
Нуждата от интимност преминава задължително през гушкането. Мъжете и жените имат различна потребност от гушкане с партньора, но това не означава, че в тялото не се случват все хубави неща, когато чове ...
Неделя ще ни донесе интересни събития, но и промени в плановете. На какво да обърнем внимание? Повече вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева. Любовен хороскоп за 1 - 7 юни Ов ...
Детоксикирането на организма е част от здравословната диета. Премахването на голяма част от токсините от тялото, подмладява, подобрява вида на кожата, повишава енергийните нива, но и е важна част от е ...
Ако все още се чудите с какво да уплътните времето на децата си през лятото, след като повечето възможности за почивка или лагери ви се струват рисковани заради коронавируса, ето една идея, която е бе ...
Два месеца в почти непрекъснато стоене вкъщи със сигурност се е отразило на кондицията ви и е променило някои от навиците ви. Сега обаче детските градини отварят, заведенията - също, вероятно голяма ч ...
"Името на този албум винаги ме е притеснявало. Мислех си дали "Същински инфаркт" няма да разстрои хората, които наистина са прекарали сърдечен удар. Сега се чувствам облекчен - и аз вече съм в клуба, ...
Вторият опит за извеждането в орбита на пилотирания кораб на компанията на Илон Мъск Спейс Екс (SpaceX) се оказа успешeн. Ракетата носител "Фалкон-9" изведе в орбита пилотирания кораб "Дракон" в предв ...