"Сърцето ми е тук": Лято в България 2019

"Здравейте, аз съм Анастасия. На 16 години съм и съм имигрантка в Канада от 14 години. Почти всяка година се прибирам в България през лятото, да видя родината си и да науча повече за моите корени, да ...
24chasa.bg(преди 5 години)

Билката, с която ще влезете във форма за лятото (ВИДЕО)

Билката гръмотрън е едно от най-добрите природни средства за премахване на излишните килограми. Този природен дар има свойството да ускорява процеса на обмяна на веществата, като стопяват мастните кле ...
dariknews.bg(преди 5 години)

Сърцето ми е тук - при морето край "Сарафово"

Патриотичният проект на "24 часа" - "Сърцето ми е тук", продължава и многобройни читатели изпращат снимки на любимите си места у нас, показвайки своето родолюбие. В него се включи Елена Андонова, коят ...

Рецепта за окрошка - студена руска супа

Яйцата и картофите се сваряват, охлаждат се, след което се нарязват на малки парченца и се слагат в дълбока купа или тенджера. Към тях се прибавят и нарязаните на ситно шунка, краставици и репичките к ...
az-jenata.bg(преди 5 години)

Тарт с ягоди и шамфъстък

В купа разбийте маслото с пудра захарта до получаване на гладка смес. Добавете яйцето и разбийте отново. Прибавете пастата от шамфъстък и бадемите. Разбийте с миксера отново до гладка смес. Постепенно ...

Любовен десерт според зодията

Любовта и храната са свързани. Приготвяйки вкусна храна, ние показваме обич и грижа към партньора си (и не само към него). Когато готвим, пренасяме цялата своя енергия в храната. Затова, ако някога не ...

Дневен хороскоп за 8 юни

Седмицата започва динамично. Възможно е да бъдем провокирани, затова ще е важно да не се поддаваме на негативните емоции. Какво ви очаква според зодията, вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астро ...

За какво е полезен сокът от червено цвекло

Червеното цвекло е невероятен зеленчук, богат на множество хранителни вещества. Сокът от цвекло пък е чудесен начин да противодействате на възпаленията в тялото. Много атлети го използват след тежки и ...

Красиви шапки за лятото (галерия)

Лятната ви шапка ви предпазва от изгарящите слънчеви лъчи. Но тя не е просто предпазно средство. Тя е и страхотен моден аксесоар, който да добавите към плажната ви визия, за да изглеждате перфектно. В ...

Вицове за бой

Съседски бой в "Столипиново" ескалира в масова сватба ***** Прибира се Иванчо вкъщи щастлив, усмихнат. Баща му гледа бележника и казва: - Глупако! Сума ти двойки, а ти се радваш! - Само един бой и е в ...

Дани Петканов се преби с мотор

Риалити героят и тв водещ Даниел Петканов претърпя неприятен инцидент, предава "Монитор". Лудият репортер, както за мнозина е известен, е паднал от мотор - това разкри самият той в официалния си профи ...

Кръстю Лафазанов със свой моноспектакъл, играе го в парка на Военната академия

"Пълнолудие" е моноспектакълът на Лафазанов, в който той представя свои любими образи от постановки като "За идиотите, които се набиват в очи", "Интимни беседи по онзи въпрос" и други. Премиерата му щ ...

Сърцето ми е тук - в родния Бургас

Патриотичният проект на "24 часа" - "Сърцето ми е тук", продължава и многобройни читатели изпращат снимки на любимите си места у нас, показвайки своето родолюбие. Д-р Георги Чалдъков, разказва защо не ...

Веселин Плачков и Мариана Попова направиха кръщене на дъщеря си

Актьорът Веселин Плачков и певицата Мариана Попова избраха вчерашния ден - Петдесетница, за да въведат дъщеря си Екатерина в християнската вяра. На празника си момиченцето бе облечено в бяла рокля, ка ...

Сърцето ми е тук - в Хисаря, където Вазов пише "Отечество любезно, как хубаво си ти"

Патриотичният проект на "24 часа" - "Сърцето ми е тук", продължава и многобройни читатели изпращат снимки на любимите си места у нас, показвайки своето родолюбие. Роси Димитрова показа красив кадър от ...

Изобретиха предпазна маска за басейн (СНИМКА)

За да запазят традицията си на нация, която винаги изненадва с актуални изобретения, група японци намериха начин как да се насладят на лятото без да се притесняват от пандемията с коронавирус, предаде ...

Васил Божков пуши 19 сантиметрови пури за 44 лв. едната

Васил Божков наистина пуши много пури, както всички български уонабита, които искат да приличат на Иван Славков - и по пурите, и по колекциите от антични и художествени произведения. Божков пуши пури ...

Планински водач ще прекоси 180 км в Странджа за денонощие

Странджанският планинският водач Владимир Димитров прави серия от предизвикателства, с които иска да привлече вниманието към загадъчната Странджа и 18... ...
bnt.bg(преди 5 години)

Грешки в грижата за лицето, които увреждат кожата

Имате проблемна кожа? Появяват се несъвършенства, които искате да прикриете? Замисляли ли сте се дали не грешите някъде в рутината за вашата кожа? Много често дамите не си дават сметка, че правят едни ...

Дженифър Анистън дарява $1 млн. за борба с расизма

Дженифър Анистън е дарила 1 милион долара за борбата срещу расизма на фона на масовите протести след смъртта на чернокожия Джордж Флойд, станал жертва... ...
bnt.bg(преди 5 години)

Лимонови маделини с пудра захар

В голяма купа смесете яйцата със захарта. Разбийте с миксер. Намалете скоростта на миксера до най-слабо и добавете бавно брашното, бакпулвера, лимоновия сок и кората, ванилията. Разбийте добре на бавн ...

Би Ти Ес дариха 1 милион долара за борбата с расизма

Момчетата от популярната южнокорейска кей-поп група Би Ти Ес са дарили 1 милион долара в подкрепа на движението "Животът на чернокожите е от значение" и в знак на солидарност с протестите срещу полице ...

Дженифър Анистън дарява $1 млн. за борба с расизма

Дженифър Анистън е дарила 1 милион долара за борбата срещу расизма на фона на масовите протести след смъртта на чернокожия Джордж Флойд, станал жертва на полицейско насилие, пише в. "Сънди мирър". Зве ...
bnr.bg(преди 5 години)

15 жеста на внимание, които ще спасят връзката ви

Всяка връзка започва с романтика, страст... На седмото небе сме, а с времето тази любовна еуфория ще утихне. Вярваме, че тази ни връзка ще задържи за по-дълго време страстта си, но ако не полагаме уси ...

Астролог: 2020 е апогеят на ретроградностите

"Тази година е апогеят на ретроградностите, защото се скупчват много ретроградни планети в един месец". Това каза в предаването "Събуди се" по NOVA астрологът Мария Василева. По думите ѝ в момента см ...

Дженифър Анистън дари 1 милион долара за борба срещу расизма

Холивудската актриса Дженифър Анистън е дарила 1 милион долара за борбата срещу расизма на фона на масовите протести след смъртта на чернокожия Джордж Флойд, станал жертва на полицейско насилие, пише ...

Мадона е забелязана с патерици на протест в Лондон

Кралицата на попа Мадона е забелязана на протест в Лондон в подкрепа на движението "Животът на чернокожите е от значение", подпирайки се с патерици, пише в. "Дейли стар". Шестдесет и една годишната пе ...

Том Джоунс навършва 80 години

Известният британски певец Том Джоунс днес отбелязва своя 80-и юбилей, предаде ТАСС. Изпълнителят, истинското име на когото е Томас Джоунс Удуърд, е роден на 7 юни 1940 г. в град Понтиприд, Южен Уелс, ...

7 признака, че вие сте единствената за него

Когато една връзка върви перфектно, определено можете да усетите това. Щастието и любовта ви са взаимни и това се усеща във въздуха навсякъде около вас. Но още по-хубаво е, когато виждате в жестовете ...

Акула задигна плавника на гмуркач в Австралия

Млад австралиец засне срещата си с бича акула по време на подводен риболов, при която тя му откраднала единия плавник, съобщи ЮПИ. Локлан Пай, на 18 години, се гмуркал във водите край Лусинда, Куинсла ...